Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam to ve skleniku a ten listek byl od prostredka kyti tagze to slunkem nebude asi nejaka ta housenka mrdka jedna ! no ale jak se jich mam zbavit vubec netusim co je to to BTK?tagze budu asi likvidovat rucne estli je najdu teda
Původní příspěvek od zdrapanina mam to ve skleniku a ten listek byl od prostredka kyti tagze to slunkem nebude asi nejaka ta housenka mrdka jedna ! no ale jak se jich mam zbavit vubec netusim co je to to BTK?tagze budu asi likvidovat rucne estli je najdu teda
Původní příspěvek od zdrapanina sakra nejak se me tam nedostal ten obrazek tak je tady))
že by bekyně? newim tipuju.
m2fizy: nevim přehnojení? něčeho moc nebo málo? Taky mi holky stonaly, měl sem obavy, ale přežily a vyrostly z toho, Já to měl ¨prej,, genetikou, u tebe to vypadá na ňákou reakci na něco. ¨Podle mne to škůdce nebude, ale co ti nepovim.
jj ze znackovych kytek uz to je aj na ostatnich no podle me je to ten zkurveny cerv bo ty listecky sou fakt vyzrane ale jenom nektere ,sem ty mrchy tam hledal ale nenasel bo tam v tom skleniku mam uplnou dzungli) chtelo by to nejakej setrnej postrik
Tydle potvory mám na listech... v pozdejsim stadiu sem nic nespozoroval tak se ptam jestli to je skodlive nebo ne...ale hlavne se chci zeptat..what the fu*k???
Původní příspěvek od azur ja mam stejnej problem ! myslite ze je to tou zalivkou ? kamosuvy se to taky stalo a hlina byla zaleta dobre tak nevim ! viz foto ....