Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ondrus zdarec,budu pěstovat v kukuřici..tady jsem čet že ji postříkávaj nějakým humusem,nevíte kdy to tam mám tak nasadit aby to už bylo pohnojené ta kukuřice?Případně nějaké další tipy na kukuřici kdo už tam sadil,díky.
tak hele chlape touhle sračkou mi loni zničily 22 kytek už tak půl metru vysokých byly stejně vysoký jak kukuřice víš a jestly si dobře pamatuju tak to bylo někdy v půlce června a jak říkám měly ta kukuřie tak kolem půl metru tak si na to dej bacha at o to nepříjdeš jako já loni víšš zatim pic a Pěstu zdar
Původní příspěvek od Ondrus zdarec,budu pěstovat v kukuřici..tady jsem čet že ji postříkávaj nějakým humusem,nevíte kdy to tam mám tak nasadit aby to už bylo pohnojené ta kukuřice?Případně nějaké další tipy na kukuřici kdo už tam sadil,díky.
Musíš si ohlídat jestli už ten postřik udělali a dát to tam až potom.Poznáš to podle toho,že ten postřik spálí veškerej plevel.
Prostě tam občas zajít a pohlídat si to.
čau SID.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Zdárek, potreboval bych poradit, zasadil jsem 10 kytecek na docela dobrem miste ,sviti tam celi den, puda nic moc, ale dovezl jsem si vlastni, ale pak jsem si vsiml o 2 metra dal asi pul metr vysoky mraveniste, muze to kytkam nejakym spusobem vadit?
sadim prvy krat mimo pozemku, takze neviem ci sa fleky osvecia, ale pevne dufam ze hej.Zasadil som to do takej horicky, dost zarastena, a nasiel som v nej taku fajn mytinku.Kriky a trava pri cesticke tam je dost pevna, takze ked to idem skontrolovat aj poliat a porucam travu, no skratka vybeham cesticku k mojim kraskam, tak netrva dlho a za dva dni je to v normale.Tak by si to nikto nevsimol..Je to na kopci, a hned pod kopcom je potok.Miesto kde som to dal spociatku zle drzalo vodu, vyriesil som to tak ze som natrhal mach a vysadil okolo rastliny.Dost sa to zlepsilo, takze celkom doporucujem pre udrzanie vlhkosti , no lepsej udrzani vlhkosti)...Na toto miesto som vysadil dve rastliny, a isiel som hladat dalsie miesta.Zhruba takych 200m od tade som nasiel dalsi fajn flek.Je to taky krov na luke, zvonka nie je nic vidiet, ale v nutri to vyzera v pohode, a dokonca su tam aj tri stromy, takze jednu kytku som umiestnil na strom a druhu vedla neho, na take miesto kde svieti slnko, ale este aj tak budem urcite obsekavat nejake te konare, aby tam svietilo trocha dlhsie..Dufam ze mi to vynde....Seruste , a prajem uspesne pestovanie
No nevim jestli to uz tady je ale mam par tipu jak pestovat v kukurici..
Pestovat v dolicku drzi se tam vlhkost a kytky pekne rostou pozna se to take podle toho ze tam je ta kukurice vyssi a zelenejsi.Moc v dolince to neni dobry.Chodit tam potom staci jednou za tyden zkontrolovat.Hlavne je dullezite si to dat dso kukurice ktera se nezklizi tak brzy a nebo si pohlidat aby zemedelci nebyli rychlejsi ve sklizni.
Ja sadim tiez do kukurice, hlavne early odrody. Vysadzam zaciatkom juna, ked uz je kukurica postriekana. Ci to je silazna alebo normalna kukurica zistite podla modrych stitkov, ktore sa tam valaju po sadení kukurice. staci potom checknut na nete co to je za odrodu.
No mě zase napadlo sázet kytky do skal sem tak trochu horolezec a bydlím blízko Ch K O K no takže díky vodě co tu byla před námi se do pískovce vymleli slušný díry které mÿ slouží jako kvjetináče tudíž stačí dát dobrý substrát a pjestovat. Do vyší kapsi vložit slušnej barel s kapátkem a dvakrát týdně jezdit dolívat barel a hnojit .
čau já myslim že to s tima poldama nebude tak horký jako co znám policajty já tak ty by urcite nebrali vlasi ktery najdou u pár kytek na drahou analízu DNA a pro clovjeka kterej nemá ani záznam v trestním rejstříku no vlastně to berou stejně jen otisky prstů ne?! a mozna by stejnak bylo nejlepší dát tam zvířecí chlupi např psí eště se okolo pořádně vymočit a nepřiblížej se
Původní příspěvek od radvancan mravenci vubec nevadi, ( jsou neskodni ) mam jich na vsech mistech na svk, i vcz uz roky a zatim neublizili nicomu a nikomu
pyčo, ale obírat jejich usušená tělíčka z olepenejch palic, to je teprf hárdkór!
a kór když tam nějaký zapomeneš......