Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Je to kvalita..(zadumaně)..,úplně mi to sedlo na patro"!
Všichni kdo vyšli před hospodu (nekuřácká) na cígo nadávali na hnusné počasí ("Kurva to je kosa..) a v tom vyšel poslední z nás a říká:"Kurva..,to je stav"!
Slunce svítí = Kula pere!!..nové označení zhulenosti = kura pele!
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Tak zase přináším nějaké nové hlášky co jsme vypotili :
Kámoš šel a vykládal o něčem doma a najednou že by ho ŠLEFIL TRAK, já nasračky z Mazara sem se řezal půl hodiny.
Při AirSoftu jeden známý zafelil že mu smrdí tričko, moje odpověď:
Počúvaj svoj smrad.
Dneska někdo nahodil téma že by byl rád kdyby umřela jedna jeho bývalá učitelka, pak jsme rozfárali téma pohřeb a nakonec to skončilo písničkou:
Sto lat, sto lat, nech gnije, gnije tam.
To poslední asi pochopí jen Groweři ze Slezského kraje, a ani možná ne, páč jsem beztak napsal jaksik capinu .
nezabudnem ako moj kamos zahlasil: a ja skok cez ten hop a potom sa skusil skocit cez obrubnik a padol na hubu. alebo cez zimu: snehulme si postaviaka...
a este kamos filozoficky: na to, ze je noc je docela svetlo... a druhy na to: no a, sak sme v kuchyni....
osmicovej vidlivalec - usmotors.cz
a na drift foru: Všichni vědí, že wankel pohání křeček, který běhá dokola... a který se musí vyměnit pokaždé, když se smekne a protáhne ho to turbem.
jara cimmermann hra svestka:
"Ja se jmenuji pulec."
"Vy jste pulec? Ja jsem znal jednoho doktora zabu, nejste vy jeho syn?"
"Ne, muj otec byl taky pulec."
"Otec pulec, syn pulec, to jsou dneska veci..."
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.