Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No parádní místečka, nějaký na který si teď vzpomenu: s kámošema když sme na v Tatrách pokořili v sandálech nějakou horu 2400 m - tak přímo na vrcholu - nějaký anglání čučeli nevěřili ale tlemili se, v Praze v tramvaji sem si dal celý brko bylo to asi ve 4 ráno z konečný někde v ďáblicích cestou do centra,, jj hodně dobrý to bylo na Pražským Hradě,
fakt mazec - někde ve sklepení a pak taky na terase s výhledem na Prahu paráda - njn kámoš tam dělal správce a další a další jen je těžký si vzpomenout...
Původní příspěvek od angelo97 hm na pohrebe kamaratoveho dedka...btw nic ppodobne neodporucam...
vseci placu a tebe by prislo nieco vtipne a na plne gule by si sa tam zacal smiat...to by bolo...
ale strasne pekne to musi byt medzi rastlinkami ...vlastne najlepsie ale kamaratove tiez mozu byt...ete som nemal tu cest ale akonahle bude sanca...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
cau ja palil a palim kde to jde a jak to jde....par tech lepsich.....u mestaku.....kamos tam makal(neco tam opravoval) byl u nich na pozemku,ja na druhy strane a tak jsme si to tam pekne podavali.....irsky vezeni.....s mojema tetkama,taky husty.....v holandsku na parkovisti kdyz nam tam kleklo auto,celou noc a celej den zpatky domu pres nemecko.....
catch me once shame on you-catch me twice shame on me...fuck the police...
no tak neviem ci to je kuriozne ale tak na predstaveni v divadle na zachodou a bola to potom celkom haluz.........v skole v kabinete kde sme raz boli po skole heh a tak asi secko
Ja som si teraz spomenul ze raz ako je prezidensky palac tak ten park tak tam zo sestrou cez vodne bongo!a este mam jeden pribeh no to nejde o kuriozne miesto ale stastie.No takze z kamosom asi pol roka do zadu sme si kupili flasu vodky,zapijak a sli sme pit kde je vodaren taka mala budova fakt asi ako jedna miestno.tam sme si sadli tam je hradza a rieka a za tou budovou polna cesta a dalej chatky a najpr. ze dame si cez sklenku nejake prasky tak sme hulili a ja ze serem na to zahodim sklenku(stastie) zahodil som a zacali sme pit no ja som mal skolsku tasku a tam asi patnast gramov skunku.no mal som to hodene na spodku tasky a tam desiata v pokrocilo stadiu rozkladu.tak sme pili a zrazu dvaja muzi a vytiahli odznaky a ja som hned z bledol.Takze obciansky dal som ze prehliadka a ze vybez z tasky vsetko ja ze moj konec to bude, no spoluziak mal stastie,lebo je otec je policajt.Tak som vyberal z tasky veci a uz som len cakal kym to uvidia a zrazu nic len na spodku asi pat chlebov ktore vyzerali velmi zle a oni ze nejedol si?ja ze asi nie no potom este raz ma prehladali a nasli alobal ńo zacali podondievat a este vraveli ze z tej dediny odkial som tak vela chytili ludi, no ja ignore,tak odisli a ja som ze kde mam tie pitle a zrazu ze boli medzi chlebmisom od radosti som si nasiel sklenku a dal si dalsie prasky.No a o mesiac aj daco som bol na policii a zrazu koho nevydim tych z kriminalky ktory ma prehladavali ja z huleny z trickom boba marleyho a v zadu par dredov.no ten pozeral
ja jsem jel s kamosem z H16 a bylo rano a byli jsme dost kasi takl jsme si dali brcko ve vlaku na hajzlu jak jsme vysli tak mrte dym a lidi cumeli jak svin...no proste mazec