Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, potřebovala bych poradit, pěstuju už po třetí. Vždy doma pod světlem. Ale 3 dny jsem nechala kytičky venku, že je sluníčko. je to odrůda skunku, odolná. Jsme na konci fáze růstu. A listy začaly žloutnout, lehce stříbřitě. Přidám foto. Přestože mám i literaturu, nejsem si jistá, co se s nimi děje. Škůdce nepozuruju, ani ze spodních stran listů, ani polétavé mušky. Zálivka je mírná, přelité určitě nejsou. Přemýšlím, že je vrátím raději domů. Poradíte co se mohlo stát? Děkuji
zdarek, nevedel by nekdo co se mi to s nima deje?? dva tydny pojoda a ted tohle.. napadlo me ze jsou prelity protoze tu celej tejden skoro vkuse prselo. listy prave ani suchy nejsou, jen zvadly a na sahnuti zivy jen maj blbou barvu.. za odpoved k+ a podekovani))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Zdravim. Listy se mi krouti smerem nahoru a od kraju belaji az nakonec uplne zbelaji. nikdy se mi to nestalo. tento jev se zacal vyskytovat od vcerejska. muze to byt spatne ph?Poradte prosim,diky
Ahoj,
mám problém se škaredyma, flekatyma listama. Začali se objevovat nejprve na spodních větších listech. Myslel jsem si, že to je špatné pH. Pak jsem pár dní nebyl doma a když sem na to koukl, tak se fleky zvětšili a rozšířili aj na vyšší listy.
Je to nějaká plíseň?
Teploty jsou 18 - 23 °C a vlhkost je až 60% během dne a v noci se mi nedaří dostat pod 50%, protože venku posledních par dní prší.
Původní příspěvek od Warmi Zdravím, na listech ze spodu u všech kytek jsem našel drobné tečky (škůdce) viz. foto.
Jsou to svilušky? předem díky za odpověď
Moc to nejde vidět, ale myslím, že je to mšice.
Ono je to ve výsledku celkem jedno. Oboje je savý hmyz, na oboje jsou stejné přípravky.
Cago lidi, nevite co se mi deje s holkama? Mel sem v boxu celkem vedro cca 34 stupnu, ale to uz se mi stalo vicekrat a nikdy to takhle dramaticky neuskodilo a pak taky voda mi posledni dobou prijde dost zelezita(proste tak tece z kohoutku) jinak zalevam odstatou vodou pouze s rhizotonicem(hlina je predhnojena)..holky sou v hline 14 dni..
Čau. To máš pod tým Led Frynk hej? Inak vyzerajú desne teda..... Skus aspon na par dní si zohnať goood vodu pre istotu...a ja by som im normal zahnojil. Aj keď je predhnojená, ako si spominal.....
Původní příspěvek od mamdomaejkej Cago lidi, nevite co se mi deje s holkama? Mel sem v boxu celkem vedro cca 34 stupnu, ale to uz se mi stalo vicekrat a nikdy to takhle dramaticky neuskodilo a pak taky voda mi posledni dobou prijde dost zelezita(proste tak tece z kohoutku) jinak zalevam odstatou vodou pouze s rhizotonicem(hlina je predhnojena)..holky sou v hline 14 dni..
Zdravím všechny,poprosil bych o pomoc.Neví náhodou někdo co je za problém.Roslinka je asi dva týdny venku.Je to automat pěstovaný venku v Plagronu Grow mix.Díky za pomoc