Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Cham* Vau...tak to bych nečekal,že box může udělat tolik.Když jsem měl homebox light tak to bylo v klídku.Teď mám Darkroom a tak se to sere.Vypadá to totožný takže to tím asi bude.Nevíte někdo jestli ten darkroom obsahuje to pojebaný pvc?
Jistota, že máš originál a né padělek? A nemáš tam něco jiného z PVC co by mohlo vylučovat onen chlor?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
No...to právě nee.Je to sehnaný levnějc od kámoša jeho kámoša jeho kámoša.Takže to asi ani nevyreklamuju.No nic vytáhnu je a zatím postavím ten light box a pořeším jinej.Jestli to bude tím tak tě odměna nemine.
Původní příspěvek od Cham* Teď mě ještě na padlo,že jsem koupil otočnej větrák na ofuk a ten tam má celkem hafo plastu..myslíš,že by to mohlo být z toho?
Radši bych to přendal i s tím ventilátorem do toho Light-boxu..
citace:
Původní příspěvek od Cham* Je to sehnaný levnějc od kámoša jeho kámoša jeho kámoša.
No tak to radši vyndej a kámošovi to vraž na patřičná místa , ať to pošle dál , ten větrak bude oka , to dělá ten box , jak jsi psal jedeš v tom po3tí a ten samy problém naprosto totožnej s tim fejkovym plataboxem.
Čus lidi, mám menší problém..
Jedu předpěst a na některých listech u některejch kytek se mi dělají takový hnedý flíčky.. Posílám foto..
Předem díky moc
Up up you mighty race!
You can Accomplish what you will!
Marcus Mosiah Garvey
It always seems impossible until it is done.
Nelson Mandela
Hm..jo no.Ještě mám jeden dotaz..v pokoji v kterém je ten box jsem měnil koberec za lino.Myslíte si že by to mohlo být i tím linem?To je asi blbost,že?
Původní příspěvek od Cham* Hm..jo no.Ještě mám jeden dotaz..v pokoji v kterém je ten box jsem měnil koberec za lino.Myslíte si že by to mohlo být i tím linem?To je asi blbost,že?
K tomu uvolňování dochází vlivem světla a tepla, takže lino bude asi z obliga..
citace:
Zdravím , udělalo se mi v boxu na spodních dvou patrech na listech fleky , z druhé strany to vypadá jakoby se postupně odbouravala zelen listová, nevíte někdo co to je zač , nebo zda to půjde nějak napravit ? Vlhko kolem 60-70% a teplota do těch 25*C v noci pod 18 nejde
Dělá se mi to na 3 ze 6 kytek.
Kvítí jsou zatím ve výsevním substrátu (počítám zítra) že pujdu pro větší květináče a zasadím do kvalitní hlíny.
Jsem začátečník v IN tak raději se rychle poptám Díky moc
Původní příspěvek od MDe_ Zdravím , udělalo se mi v boxu na spodních dvou patrech na listech fleky , z druhé strany to vypadá jakoby se postupně odbouravala zelen listová, nevíte někdo co to je zač , nebo zda to půjde nějak napravit ? Vlhko kolem 60-70% a teplota do těch 25*C v noci pod 18 nejde
Dělá se mi to na 3 ze 6 kytek.
Kvítí jsou zatím ve výsevním substrátu (počítám zítra) že pujdu pro větší květináče a zasadím do kvalitní hlíny.
Jsem začátečník v IN tak raději se rychle poptám Díky moc
A hnojíš do výsevního? Výsevní substrát obsahuje minimum živin. Podle mě už je máš docela velký na to abys je držel na dietě. Napravit to nepújde, ale po přesazení už by se to nemělo rozšiřovat.
citace:
Možná stačilo aby jsi jednou uletěl, trochu se to projeví na starých listech a dál už jedeš v pohodě. Ale řapíky máš hezky zelený.. při pH by asi fialověli.
citace:
Já mám pH výtoku 6,2, což je fajn.. Mám to v nepředhnojeným substrátu, ale už asi 4x dostaly dávku kořeňáku a 1/5 růstovky.
Pravda, že na vyšších patrech to není, jen na spodních dvou.
Měl jsem strach, aby to nebyly třásněnky.
Up up you mighty race!
You can Accomplish what you will!
Marcus Mosiah Garvey
It always seems impossible until it is done.
Nelson Mandela