Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
super outdorovky maju hybrids from hell .. spokojnost velka.. aj celkom pekne crossy.. proste co si vyberies to bez problemov dozreje do konca sept.. ziadna plesen.. odporucam..
foto nemam.. ale tak mal som od nich leb 27 .. leb30 .. hashplant 2 .. vsetko krasne vytalne zdrave rastliny.. pestovane 1200 mnm.. ziadna plesen.. vydrzali tiez mrazy.. vsetko su to prevazne sativy.. takze aj stav tomu odpoveda... happy high .. inac aj zenseeds.. to su tiez dani mali perfektne modely.. od nich som skusal ovela viac veci..len im vykradli seedbanku a genetika je uz fuc.. velka skoda..
Zdarec,souhlas s NT..Měl jsem HP2 a to byla za mě top venkovka..Některý phenka byla hotova uz v začatkem září.Pohodová sativka,s lehkou pomerančovou vůní.Jen pro některý mí kolegy slabá.Pro mě akorád.Bohužel fota nemám..
Původní příspěvek od Pupiset Má někdo zkušenost z Cream mandarine fast version od Sweet Seeds?
Doba sklizně,náchylnost na plísně,síla/chut'?
Ano mám. celkově náchylné nejsou jen minulou sezónu bylo špatné počasí, ale dorostly krásně... Docela velké tvrdé pálky, pořádně obsypané a parádně to hulilo, chuť tak nějak lehce tropická.... Zhulilo to dost, nejvíc ještě s kombinací Green Poisonu, to bylo pak zabijácký A sklizeň... Nějak okolo zaří-říjen... Záleží na podmínkách
Čau, měli byste tip na rostlinu na outdoor na dvorek, která neroste moc do výšky (cca do 1,5m), hodí se pro klima jižní Moravy a nemá moc silné aroma. Díky
Původní příspěvek od thaavi Čau, měli byste tip na rostlinu na outdoor na dvorek, která neroste moc do výšky (cca do 1,5m), hodí se pro klima jižní Moravy a nemá moc silné aroma. Díky
Čau, letos jsem šel do tohodle amnesia-xxl-autoflowering ale když si zasadíš o měsíc dýl nějakou indiku, tak to budeš mít s velkou pravděpodobností taky do toho 1,5m
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Nějake tipy na outdoor FASTY? nebo potřebuji outdoor, KTERY SE RYCHLE SKLÍZÍ ( VIZ ZLODĚJI!), kde je malá náročnost na vodu a roste to jak plevel a má to velky výnos
PĚSTOVÁNÍ SUBTROPY JIŽNÍ MORAVA.
- přemýšlím o GREEN POISON FAST
-EARLY SKUNK
-BIG NUTS FAST
DURBAN POISON
SKUNK 1 FAST
/ možná MAZAR, WHITE RUSSIA, PASSION 1, BIG BUD, )
DÍK ZA RADY. jde mi 1. RYCHLÁ SKLIZEN, 2. NENÁROČNOST 3. VÝNOS ASPOŇ 500G A VÍCE.
A MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST CZECH SEED BANK ? PŘÍPADNĚ FOTKY DÍKES
Zdarec mám přímý tip na rostlinku kterou bych chtěl a nenašel jsem tu něco takového .. Potřebuju rozvetvenou do šířky asi 1,5m a do výšky taky .. Indicu a nemusí být moc odolná proti plísním .. Nemáte tip ?