Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na strome je dobry...!!!ale potrebuje to dobrej strom...vetsinou mam problem najit strom kterej podle mich predstav...a kde to neni na vocich...a potom uz jen nakoupit potreby(nekdo uz je ma doma)(ze jo a dat to tam..ja osobne mam docela problem se zalejvanim,protoze tam musim blbe dojizdet(ale vysledek byl vetsinou dobrej..(obcas se ale nejaka kyti posere
Dude: Prosimtě nevíš kde je ten William Wonder ja to hledám a prostě to nemůžu najiít jako,,,nebo spis by mi pomohlo nejakej odkaz treba na nejaky seedsbance...diky
lepší než miska na dne je si pod sebe dát jeste jeden kýbl a do horního udělat díry tak aby voda do druheho skapala koupit si knoty takové co jsou ve samozavlažovacích květináčích propojit tak aby tu vodu ty knoty sály do horního kde je kytka
a ma to zásobu vody na dost dlouho nemusí se to každou chvíli doplnovat
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
zdravicko tak dnes sem si nainstaloval na smrk kybl a na doubek kvetinac co se tyce dostupnosti musim rict ze dub je numero uno se smrku sem 2 krat malem spadl vsim sem si ze nekdo tu psal ze da 2 seminka a kdyz bude 1 samec tak ho da pryc a co kdyz 2 seminka a 2 krat samec ja na stromky davam zasadne rizky no sem na letosek zvedav doufam ze bude ok ok ok pigsty
panove jak jsem tak cetl,asi me to zlakalo a taky zasadim par rezu na strom ale mam psycho z výšek :farmer:no jeste uvidime ale v kazdem pripade premyslim jestli to radeji mit na zemi a mit 50%na 50%ze sklidim jaa vetsi urodu)nez ze sklidim jen ja ale oto mensi urodu na tom strome..uvidime.ale moc dobrej napad!co treba zkusit pěstovat na stromech ktery jsou u svetel z poulicnich lamp?
Pestoval zvas uz niekto na strome aj scrog??? napr ze ten strom bol nizky alebo tak neako....? Lebo ja mam vihliadnutu jednu jedlu co je celkom nizko cca 5-6m a vrch ma zrezany... chudak moja... a zospodu tam absolutne nevidno.... scrog preto aby rastlina neprerastla a bola tak v utajeni