Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když chytli kámoša se zbytkáčem a opakovaně dýchl 0,3 tak ho hodili na kapotu a začli ho šacovat a on jim řekl :" To je jak v Americe" ! Nikdo ještě neví jestli byl zhulen notně nebo málo, ale zasmál sem se tomu pěkně
Původní příspěvek od chuck53 Když chytli kámoša se zbytkáčem a opakovaně dýchl 0,3 tak ho hodili na kapotu a začli ho šacovat a on jim řekl :" To je jak v Americe" ! Nikdo ještě neví jestli byl zhulen notně nebo málo, ale zasmál sem se tomu pěkně
tak tohle mám za sebou... ruce dopredu na kapotu, roztahnout nohy, sacovani vcetne prohmatnuti kulek.. sem jim musil rici "chlapci, nekoukáte moc na TV? tohle jsem videl v cobre 11"... a potom v poutech na zakladnu .))
Já: Tyvole ! Ona si vede kozy !...
Kámoš bez povšimnutí: Každej si vede svoje kozy ...
potom se podíval a fakt si tam naka pastevečka vedla 3 kozy a jednoho kozla
Kamarád ,u kterýho sem měl svých prvních pár brček.
Hele ty tomu možná nebudeš věřit , ale tak to je !!!
Co na tom že se tomu nezasmějete , já se u toho dočista pochcal .....
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................