Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdareccc. no tak já sem student Umělecké Akamdemie... a sem skouřenej furt...a nikoho to neštve, pač tady kouří každý.
Vlastně bych řekl že bez toho se tady moc nejde domluvit....každopádně tohle k tomu studiu patří, akorát si neumím představit návrat do reality..
Toď vše
Ja som ešte študent 5 ročnej hotelovej akadémie Pohúlim si vždy, keď je čas a správna chvíľa Najviac húlim na písomky, lebo potom sa mi lepšie rozmýšľa To nie je sranda, to je fakt Ale keď praxujem, tak to moc nie...
Mno tak ja jsem studnet prumyslove skoly se zamerenim na elekrtotechniku-multimedia a vypocetni technika....ted pujdu do 4 rocniku takze zahul docela....
Hulim jenom kdyz mame odbony vycvik takze 1dnouu za 14dni,nebo kdyz mame telocvik ICT(pocitace) a jine pohodve predmety...Ma posldni skusenost byla takove ze jsme se zhulili do obcanske vyuky,kde nas uci mlada,hoodne mlada slecna ucitelka.mno mela asi dobrou naladu a zacala vyvolavat...ona vi ze se sem tam zhulime ale nikou to nerika....mno vyvylola me a kamosa ktery byl uplne nakasu...(on huli tak 1 za mesic a to jsme meli zrovna nejakou lampu asi ICE ale nevim to presne)Tlacila do nas takove komba ze jsem nechapal ani ja a to uz je co rict.....psadila nas ze 4 a jeste se nam vysmala mrcha jedna od te doby se uz do OV nezhulim.....
Já makám jako technik VT v jednom státním podniku. V práci nehulim, protože si nedovedu představit, že bych pak měl s někym něco důležitýho řešit. Jak padne třetí hodina odpolední, už to peru do papírku.
Ja pracuju jako servisak vyskokozdvizny techniky jedny nejmenovany firmy, v arbeit nehulim, jednnou sem se zkouril a nejenom ze sem to moc nedaval, ale navic me kontrolovali benga hned za branou arealu, bylo to o fous... prostě se zkouřenej necítim dobře, zapejkam na detailech a zapomenu udelat jiny veci...navic je to velka zodpovednost.
Původní příspěvek od freshman V práci nehulim, asi bych to nezvládal. Dělám technika/programátora, programujem řídící systémy pro ovládání průmyslovejch technologií, pece na kovy, balicí linky, čističky a pod. . Dost často to je hukot sám o sobě. Nedovedu si představit, že bych in HIGH byl někde u notebooku, připojenej na systém kterej ovládá celej komplex, desítky uzávěrů, měření hladin, automatický cykly....přece jenom, je to technologie za miliony..
Ale asi bych si dobře vychutnával třeba pohled na rotační pec, ve který se žhaví tuny kovu, a poch¨valovat si jak to maka,ale v křesle a se špronzem na rtu :-)).
citace:
Původní příspěvek od freshman Ja delam servisaka u jedny vetsi firmy, opravuju vysokozdviznou techniku, od malejch rucnich vozejku az po nekolikatunovy hovada, jak elektricky tak spalovaci ......nekdy je to prace k nasrani, vetsinou je to pohodicka...v praci nehulim, je to nebezpecny ( hydraulika, motory, velky vahy)...a vubec, hulit v praci mi prijde jako bejt treba ozralej, s tim ze zhulenej se clovek vic zapece ....zkusil jsem to a nevyhovuje mi to, pro konstruktivni mysleni je lepsi cistej stav
citace:
Původní příspěvek od freshman Ja pracuju jako servisak vyskokozdvizny techniky jedny nejmenovany firmy, v arbeit nehulim, jednnou sem se zkouril a nejenom ze sem to moc nedaval, ale navic me kontrolovali benga hned za branou arealu, bylo to o fous... prostě se zkouřenej necítim dobře, zapejkam na detailech a zapomenu udelat jiny veci...navic je to velka zodpovednost.
...a propo - nevíte někdo čím se živí freshman? ani nenapíše... po třinácté...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.