Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od yabasta nejlepe to dát do kremu proti svrabu, pěkně pod něj a nahoru do baglu se smradlavejma fuskama. a mužeš vypadat i podezřele ale nikdo na tebe nešáhne ani na věci
nechapu proc mi nejake dobrak dal K- a ani se neumi podepsat
nechapu proc mi nejake dobrak dal K- a ani se neumi podepsat
Asi to zkoušel a nevyšlo to
BTW nedávno jsem sledoval na YT videa ze série Never get busted (je to v angličtině) a docela mě překvapila informace, že psa lze jen těžko oklamat - tady to týpek vysvětluje - http://youtu.be/ML6VAy_ygVs?t=44m34s
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
ad letadlo: osobně jsem xkrát vezl pořádně zabalené něco málo po evropě, a to i s přestupem třeba, v zavazadlovym prostoru tedy. dycky to bylo ok, známý to vozej v kapsách u sebe, vždy ok. nicméně to nic neznamená pokud máš smůlu. mimo EU netuším...
Zdar lidi, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s převážením matroše do Bulharska? Letím tam na 3 měsíce makat a aspoň bych si dal na pláži nějakýho toho bluntíka.. Nějaký tipy?? Nebo víte jak je to v Bulharsku s dealem?? Dík moc
Zdar lidi, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s převážením matroše do Bulharska? Letím tam na 3 měsíce makat a aspoň bych si dal na pláži nějakýho toho bluntíka.. Nějaký tipy?? Nebo víte jak je to v Bulharsku s dealem?? Dík moc
čau, letadlem nevím, ale jeli jsme tam s přítelkyní minulý rok autobusem a na místě jsme nesehnali ani papírky , ale když se budeš snažit více než my, tak se ti to povede, za ten čas si tam určitě někoho najdeš. Jinak osobně už bych tam nic nevezl. A hlavně nic nevyvážej ! Zpět to celkem hlídají.
a kolik si chces toho vzit.prave vcera sem se bavil s jednim francouzem co lita po evrope do ruznych firem a pokazde si bere pytlik brcka na rozveseleni a rikal ze nemel nikdy zadny problem na letisti a to uz nejaky patek lita.mimochodem nechal mi palicku francouzskeho skunku a je to kvalita:-)
Když jsem byl v Bulharsku, tak jsem si vezl asi asi gram zatavenej ve vosku i s knotem, aby to vypadalo jako svíčka Ale to jsem tam byl na treku s báglem a autobusem
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jako nejlepší řešení..nebo jedno z nejlepších mi příjde koupit nejakej tabák..např džavanis rozdrtit tam ske promíchat a zase zabalit potom samozřejmně do velkyho kufru a do zavazadlovyho prostoru.
mám pocit že bych musel mít fááákt smůlu kdyby ten pes stál u pásu kde vyjíždej kufry
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
jak piše Sordo - je to nesmyslnej risk (10x nic a jednou potkáš hafana a balkanskej pruser)
lepší už je někam založit blotter (i když z Rumunska sem omylem provezl kus haše a naposled holky v autobuse propašovali živý kuře )