Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze: slepacie hovna obsahuju vela fosforu, preto je dobre s nimi hnojit , ked sa zacnu formovat sisky. Minuly rok som to robil tak, ze som asi za pol lopaty rozhodil pod rastlinu na plochu 1m2.
To ste mali vidiet, ako zacali rast sisky!!! Tento rok to budem kombinovat s Kristalonom plod a kvet.
Ale vsetkeho vela skodi, aj prirodneho hnojiva. Takze opatrne, rastliny mozu zhoret.
to jumper: 1: slepacince obsahuju hlavne P
2: ked uz N tak urcite nie, ked zacnu rasit sisky
PS: Este lepsie su holubace hovna... to uz ma konzistenciu skoro ako umele hnojivo:-) a naviac maju much bigger nutricnu hodnotu pre rastliny ako slepacie. Nevyhodou je ze su tazsie dostupne.
Kristalon na květ a plod !!!!
Tímnle šitem bych v životě nehnojil kyti ,které bych chtěl hulit.
Jednou jsem to měl v tlamě = total kentus.
A to maňas co t pěstoval tvrdil že hnojku vysadil v 1 týdnu květu.
To rači ať gandža je cítit rabbitshitem než touhle chemkou.
Tak nějak,kristalon nic moc.Jsou i jinný levnější hnojiva.
Ale teď mi někdo napište proč by se tim nemohlo hnojit už ve veg.fázy??
Zkoukněte štítky co to obsahuje za prvky,podle mě tam bude minimální rozdíl mezi obsahem dusíku,fosforu a to jsou látky který jsou nejvíc potřeba pro růst resp. květ né?
Takže by to nemělo vadit,spíš to kytí pomůže dřív,nebo líp nasadit na květ.+postřiky Phytaminem a jedéém
Slepičince sou the best
do kýble na dně sračky (pár cm) zbytek vodu a pořáádně nechat zkvasit
nemělo by do toho pršet, tagže přikrejt a chce to teplo, sluníčko, teplo.
vcera som bol u dedka a trocha som sa informoval. On to robi takto: do 10l kybla da za 2 murarske zufany sraciek, zaleje s vodou a necha 5-6 dni kvasit. Potom rovno s tym zaleva rajciny. Tie su este citlivejsie na prehnojenie ako ganja, takze no fear.
Nezkouseli jste nekdo hnojivo Magniform?Zkousel jsem ho na jedne kytce co mam outdoor a jsem s nim maximalne spokojen,roste to jak z vody za mesic a neco ma uz 1m a obrovsky listÿ,fakt good.V letaku je,ze zajistuje zdravou vyzivu,zlepsuje rust rostlin,zvysuje vynosi a snizuje obsah dusicnanu.Doporucuju zkusit,jsou to tablety
Musimse chte nechte krystalonu zastat taky...Obsahuje dost fosforu a krystalon jahoda ho obsahuje este vic.Taky pak musis tak 14 dni pred sklizni vysadit hnojeni a kitky poradne zalejt vodou bez hnojiva, aby se procistila...Jinak s timhle hnojivem sem spokojenej...
No na adresu krystalonu(PaK) musim říct že mě docela zarazilo jak malý je obsah fosforu v poměru s dusíkem. Když sem vybíral hnojku v baumaxu tak sem pročet snad všechny štítky hnojiv a nakonec sem se ubral k FLORANu, kterej má NPK 16,24,24 a to se mi zdá bejt docela bomba na květ. Žádný zkušenosti s nim zatim nemam takže se uvidí na podzim:-)
zdarec*
jestli je to bionova, tak je to organicky hnojivo, takova hneda sracka. je to urceny pro hlinu a substraty. redeni je napsany na flasce, co si vzpominam tak doporucena davka vyrobcem je 4-5 ml na 1 litr vody, nejdriv nalijes hnojku, pak vodu, poradne protrepes. aplikovat tak 2-4 X do tydne. na mlady kyti bych zacal s nizsi koncentraci ( tak polovicni) a postupne zvysoval na doporucenou davku. a na kvet se ma k tomu pridavat PK 13-14, taky bionova.
jinak se zkus podivat na www.bionova.nl , tam je to dost popsany a jsou tam i dalsi pripravky co muzes kombinovat.