Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na Nirvanu už si dost lidí stěžovalo na nekvalitní genetiku (samci, hermovalo to, atd...), jinak seedbanky sou tady v nějakým tématu rozebíraný, tak pokud nevíte odkud objednávat, tak hledejte.
Jinak příští rok pojedu jako letos Church a chci zkusit Papaya a Budha, nebo SuperSkunk se mi líbil.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Boužel nemám dvoumetrový kytky a tlustý stonky...a taky mi usychají listy ale alespon mi to kvete
měl bych to hnojit i v takové fázi květu? a kdy zhruba bych to měl sklidit.?
děkuji za odpověd
jinak doplňuji že pěstuju konopí druhým respektive prvním rokem ale nikdy mi to nedošlo tak daleko...:
první rok:jedna kytka a pak čórky
druhý rok:nehoda hned na začátku
Moc pěkně ti to kvete. Já osobně bych už hnojit přestal, aby to pak z toho nebylo vůbec cítit, protože si myslím, že už brzy budeš sklízet. Většinou se to sklízí, když už se netvoří no koncích palic nové blizny a celkově těch zaschlých hnědých blizen je asi 60%. Ale s tou sklizní je to dost rosporuplný. Hodně to závisí na počasí a na tom, jak dlouho ti to už kvete.
Myslím, že když sem jednou za čas budeš dávat aktualizační fotky, tak ti někdo z nás určitě poradí, kdy sklidit.
tak tady přidávám ještě pohled na celý kytky...slunečnice už jsou pryč ....dvě vpravo se už moc nevytáhly ale ta vlevo má už přes dva metry což beru jako úspěch když si vemu že je to moje poprvé a když sem sázel tak sem věděl úplný prd...zkoušel sem ochutnávku a jsou docela dobrý...příští rok se už poučím z chyb a snad už budou samý kytky přes dva metrý s palicema od spoda až nahoru
No abych pravdu řekl tak jsem to vůbec nehnojil možná kdysi jednou kristalonem na růst ale to bylo všechno příští rok možná aj investuju do nějakých hnojiv a podobných hnusů nebo si založím komposty
mimochodem mohl bych použít kompost co máme na zahradě kam se háže opravdu všechno organického?(tráva,skořápky,plesnivé jídlo,slupky etc.?
Děkuju moc za infa
Původní příspěvek od Kbelík když zežloutnou nebo když se jim něco stane tak je utrhnu a vyhodím...
Takovýdle mocný žloutnutí a opadávání listů je v období květu naprosto normální, nelam si s tím hlavu. Taky mám vypelichanou kytku v květu a jeden borec říkal, že je to nedostatkem dusíku, tak se snažím víc přihnojovat dusíkatýma hnojkama a stejně to moc nepomáhá
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-