Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
Pokud bych se měl ale vyjádřit konkrétněji, nejvíc mě bere jazz (v jakékoliv i moderní formě) mám rád hopík (ale ne gangsta spíš inteligentní jako mají francouzi nebo poláci) třeba alliance ethnik. Mám rád ovšem i jinou hudbu - tvrdší hudbu h-c, numetal, dříve i metal(Korn, Rage Against The MAchine patří k nejoblíbenějším), ska + reagge, dum´n´bass, jungle downtempo, worldmusic atd atd je toho moc a moc. co nesnáším je tupej pop, disco, country (už od malička nevím proč ale jak vidím nějakýho chlapíka jak jezdí na koňovi někde u prahy a zpívá o velkém kaňonu atd tak se osypu) dechovka a lidovky (to co mi cpali do hlavy ve škole - český lidovky) monotonní techno-tekkno
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
Nic proti hopíku a ostatním stylům, ale neznám nic lepšího než si prohnat ušima sérii lámanejch beatů nebo systémků!!!!!!!
Mimo to poslouchám i JAR, Minutky, Tatabojs a jiný, ale elektronická hudba mi dává přece jenom víc....
Animatrix soundtrack
Conan the barbarian soundtrack
Enemy at the gates soundtrack
Fifth element soundtrack
Judgment night soundtrack
Pulp fiction soundtrack
Silent hill (1-4) soundtracks
Snatch soundtrack
a potom Prodigy a Landa
Houbeles nejlepčí je hardcore!!!!!!!!!Ale nemislím tím nějaký sračky typu linkin párek a tak, Ale například AUTORITAR ,LAHAR ,MASSKONTROL ,CODE 13....................................................... no je toho víc než dost!
nepodnu ani dobrým grindem AHUMADO GRANUJO ,CELEBRAL TURBULENCY , GRONIBARD ....................................atd.
Jinak si poslechnu fakt všecnono krom diska a podobných srač*k.
I takovej starej CZ