Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 42 43 44 45 46 »
Autor
Téma 
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 689

chodit sesrotovanej dom se vyplatí, jen když už máš zkušenost, nebo stav pod kontrolou, mě osobně to nijak už nebere, rodiče ví že příležitostně hulím, spíš jim víc vadí když příjdu opilej (a to jde zamaskovat hůř).
Každopádně víte co mě příjde zajímavý? že mě máti podezírá vždycky když opravdu zhulenej nejsem. Buď to někde cítí, nebo to prej vidí na očích... no nechápu...
Alver: ale je to dobrý že to bereš takhlenc, horší je když lidi rodiče přímo fakujou. já jsem na přímou otázku dal přímou odpověď a od tý doby v klidu... zkus to taky!

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 26-11-2003 v 17:19 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 690

Jo a nedoziju se rana.. Diky.. Moje rodnina ma na drogy svuj nazor a ten jim vzit´nemuzu, ani kdybych se mel rozkrajet

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 26-11-2003 v 17:32 PM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Povznesení duše Příspěvek č. 691

Alvere, moc pěkný. Takovejhle příhod mám víc, ale takhle bych je popsat nedokázal. Teda, zatim ani v jedný naštěstí nefigurujou rodiče. Každopádně kéž každýho takhle poztivně obohatí kuření. P.S.: a prosím, uprav si v podřádku : upitlečené => upytlačené (přece od pytle, né...), a taky zcela, nikoli z cela (nemluvíš přece o vězení). A ještě - nem,yslíš, že by sis o tom měl s mámou promluvit. Kouříte doma v kuchyni, ale tráva je tabu? Tomu tak úplně nerozumim. Měl bys se jí to pokusit vysvětlit. Toť vše. Bye.

Old Post 26-11-2003 v 17:36 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Příspěvek č. 692

2 Dan.Bass:
Snad se k te oprave dostnu, diky za upozorneni.
Tak nejakou prihod, tu prihodu...
Vis, to je tezky. Ona ma proste jiny nazor. Uz jsme si to vysvetlili hned druhy den, kdyz uz jsem byl tak nak v pohode, o tom jsem preci psal.
Ma proste jinej nazor na travu. To ze pred ni kourim, je jen proto, ze kouri ona a je toho nazoru, ze kdyz dela to same, co ja, je nesmysl aby mi kazala, ze kourit je spatny a at toho necham... Tak tak nejak... Vzdyt ona mi jde vlastne prikladem. A nejsem zas nejstarsi...

Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 26-11-2003 v 17:58 PM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jura1000
Nový Člen

Karma uživatele Jura1000 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 693

Alver : fakt dobry - proste kdyz chce clovek zhulenej domu tak ten stav musi umet potlacit... teda davno uz takovy probemy nemam ale taky jsem si zazil svoje...

Old Post 07-12-2003 v 13:35 PM
Jura1000 je offline   Profil uživatele Jura1000   Find more posts by Jura1000   Foto galerie člena Jura1000   Click here to Send Jura1000 a Private Message   Add Jura1000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Příspěvek č. 694

2 Jura1000:
No, ja potlacoval, az sem se malem ..... Je to proste zrada, kdyz mas jit domu zbancenej...

_--==#{Alver}#==--_

Old Post 07-12-2003 v 16:29 PM
sewo
Stálý Člen

Karma uživatele sewo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 695

...no tak najlepsie to bolo ked som zacinal ... vtedy som nevykril a nasledovaly brutalne rehoty ... teraz uz som trosku zvyknutejsi ale raz ma rozbilo dost husto ... halucinacie ... zdalo sa mi ze som mimozemstan a podobne halusky ... ale potom nastalo ze som sedel na lavicke 2 hodiny cumel do blba a absolutne som bol mimo ... ale bola to haluz a rad by som si to este dakedy zopakoval

Old Post 07-12-2003 v 19:10 PM
sewo je offline   Profil uživatele sewo   Find more posts by sewo   Foto galerie člena sewo   Click here to Send sewo a Private Message   Add sewo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 696

to b3tL> No, super prispevek Asi jako ted ten muj ...

Old Post 08-12-2003 v 09:01 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blademan
Nový Člen

Karma uživatele Blademan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 697

Já si sice většinou zhulím doma,ale pokud to je někde venku,tak to taky stojí za toTa cesta probíhá pokaždé jinak...

Old Post 08-12-2003 v 09:33 AM
Blademan je offline   Profil uživatele Blademan   Find more posts by Blademan   Foto galerie člena Blademan   Click here to Send Blademan a Private Message   Add Blademan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sewo
Stálý Člen

Upozornění hc pre mna Příspěvek č. 698

no tak mne sa stala raz takato haluz ... chodim na strednu a nasi prvaci mali imatrikulacky ... taka haluz akoze privitanie na skole spojene s dakym programom ... tak som sa rozhodol ze tam pojdem aj s kamosmi ... ako inak pred tym sme dost brutalne zakalili .... tak teda dojdem do skoly a ked tak bezducho chodim po schodoch hore dolu tak si ma zavola triedna ze na kus reci ... uz som vedel ze som v hajzli lebo uz predtym sa mi vyhrazala ... tak sme sli na chodbu a zacala ... pulz zvyseny na maximum ... nastastie ma zacala zj*bavat koly jednej neospravedlnenej hodine ... teraz to znie celkom dopohody ale vtedy mi nebolo setko jedno ... ked do mna hustila ja som len prikyvoval a pozeral som sa dole ... oci som mal totiz totalne cervene a mi vravy ze co sa je nepozeram do oci ... tak som povedal ze sa hanbim a potom ma uz pustila ... som bol v takom soku ze som si dal na zachode este jedneho jointa .... ale stao to za to ...

Old Post 08-12-2003 v 17:42 PM
sewo je offline   Profil uživatele sewo   Find more posts by sewo   Foto galerie člena sewo   Click here to Send sewo a Private Message   Add sewo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 699

Dneska jsme se kamosama zhulili jak svině a borci ze du na čadihlad dom.Zostali jsme tak 3 a šli se dohulit k hospodě, ktera je kusek za barakama na kopci.V pondělí sice "byvalo" zavříté ale je to tam intimčo.A když jsme došli k bráně tak slyšíme hukat alarm.Myslely jsme že to tam nekdo čoruje, byli jsme z teho uplně v p**i a šly pro kamoša a zavolat hospodsku.Jak jsme došli před hospu tak vidim zářu přes okno a když hospodska otevřela dveře, tak jsme mohli volat hasiče a taky se stalo. Strhla se velka zachrana akce hasiču a 2 bengaču, kteří když nas sepisovali tak mopovali jak prase. Knajpa je h*j*lu a ted nemame kam chodit pit.A co je horší tak neshořely dluhopisy.

Old Post 08-12-2003 v 22:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sewo
Stálý Člen

Příspěvek č. 700

drinker hulic ... to aj mne sa stava ze ked pridem domov cisty ako lalia tak mam dakedy zacne ... ty mas volake cervene oci ty si zasa fajcil marihuanu a blablabla darmo ju mozem presviedcat ze nie ... a dakedy ked domov pridem dost rozbity tak fpohode nic si nefsimne ... s rodicmy je to tazke :0)

Old Post 09-12-2003 v 16:22 PM
Slim
Stálý Člen

Karma uživatele Slim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 701

2 sewo:
To bude asi tim ze ses doma furt zfajczenej,no a kdyz pak prijdes dom normal tak uz to jedeTy ses zas nejakej divnej a.t.d.Mnel sem to doma totiz uplne stejné

Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.

*MiGueL*

Old Post 10-12-2003 v 15:49 PM
Slim je offline   Profil uživatele Slim   Find more posts by Slim   Foto galerie člena Slim   Click here to Send Slim a Private Message   Add Slim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sewo
Stálý Člen

Příspěvek č. 702

Slim ... ale uz je to wpoho ... uz som si na to zvykol ... a aj fotrovci si na to zvykli

Old Post 10-12-2003 v 16:10 PM
Slim
Stálý Člen

Karma uživatele Slim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 703

Ted sem si vzpomnel na fukt BRUTAL zaziteg z leta.Jednou vecer(jako kazdej vecer)sme shli skamoshema zakalit.Nevjedeli sme kam tak sme proste zustali venku.Mneli sme taky Radio a u nashi skolky je takovej vyklenek kam se tak tech 25 lidi vejde a je tam taky zasufka.Tak kolem páte hodiny ranní sme zbyli uz jenom 3,tak ze jeste zahulime a pudem dom.U obecniho uradu sme shli s jednim kamoshem napred,protoze ten druhej kamosh se shel vymocit.No a tak za minutu slysime nejaky vzlikání,tak se otoczime a nejakej asi 35 letej chlap drzel (toho kamosha co se opozdil) strunou pod krkem.Tak sme mu shli napomoc.Dostal ranu,povolila se struna,kamosh se ohnal loktem,chlápek spadl na zem,zlomili sme mu zebra nos,chytli sme ho tou strunou pod krk parkrat zatahli aby vjedel jaky to je,jeste sme si parkrat kopli a nechali ho tam lezet,protoze sme si vtom vyklenku zapomneli radio(zhulenci).Ve vyklenku sme si uvjedomili ze by sme mohli zavolat pecky,ale kdyz sme tam doshli tak uz tam nelezel...Nedavalo to smysl.Tak za tri dny sme zjistili ze ten chlap je ubytovanej u jedne kamoshky na zahrade(s jeste dvouma chlápkama).Tak kamoshka shla zanima a dozvjedela se ze si ten chlápek skoro nic nepamatuje,jenom ze se tak 3x pochcal bolesti,ty 3 dny zvracel a jinak nic vic nic min.Celkem hukot,ze?Predstavte si ze by sme toho kamosha neslyseli vzlikat...ted uz by asi nebyl mezi náma.PEACE
PS:Sorry za tak dlouhej prizpjevek.

Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.

*MiGueL*

Old Post 10-12-2003 v 17:33 PM
Slim je offline   Profil uživatele Slim   Find more posts by Slim   Foto galerie člena Slim   Click here to Send Slim a Private Message   Add Slim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karël Bezbarel
Stálý Člen

Karma uživatele Karël Bezbarel - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 704

Mě dal kámoš jednou šota už sem vomdlel.

ZEJTRA SKLIZIM!!!

Old Post 10-12-2003 v 18:10 PM
Karël Bezbarel je offline   Profil uživatele Karël Bezbarel   Find more posts by Karël Bezbarel   Foto galerie člena Karël Bezbarel   Click here to Send Karël Bezbarel a Private Message   Add Karël Bezbarel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 42 43 44 45 46 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás