Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chodit sesrotovanej dom se vyplatí, jen když už máš zkušenost, nebo stav pod kontrolou, mě osobně to nijak už nebere, rodiče ví že příležitostně hulím, spíš jim víc vadí když příjdu opilej (a to jde zamaskovat hůř).
Každopádně víte co mě příjde zajímavý? že mě máti podezírá vždycky když opravdu zhulenej nejsem. Buď to někde cítí, nebo to prej vidí na očích... no nechápu...
Alver: ale je to dobrý že to bereš takhlenc, horší je když lidi rodiče přímo fakujou. já jsem na přímou otázku dal přímou odpověď a od tý doby v klidu... zkus to taky!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Jo a nedoziju se rana.. Diky.. Moje rodnina ma na drogy svuj nazor a ten jim vzit´nemuzu, ani kdybych se mel rozkrajet
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Alvere, moc pěkný. Takovejhle příhod mám víc, ale takhle bych je popsat nedokázal. Teda, zatim ani v jedný naštěstí nefigurujou rodiče. Každopádně kéž každýho takhle poztivně obohatí kuření. P.S.: a prosím, uprav si v podřádku : upitlečené => upytlačené (přece od pytle, né...), a taky zcela, nikoli z cela (nemluvíš přece o vězení). A ještě - nem,yslíš, že by sis o tom měl s mámou promluvit. Kouříte doma v kuchyni, ale tráva je tabu? Tomu tak úplně nerozumim. Měl bys se jí to pokusit vysvětlit. Toť vše. Bye.
2 Dan.Bass:
Snad se k te oprave dostnu, diky za upozorneni.
Tak nejakou prihod, tu prihodu...
Vis, to je tezky. Ona ma proste jiny nazor. Uz jsme si to vysvetlili hned druhy den, kdyz uz jsem byl tak nak v pohode, o tom jsem preci psal.
Ma proste jinej nazor na travu. To ze pred ni kourim, je jen proto, ze kouri ona a je toho nazoru, ze kdyz dela to same, co ja, je nesmysl aby mi kazala, ze kourit je spatny a at toho necham... Tak tak nejak... Vzdyt ona mi jde vlastne prikladem. A nejsem zas nejstarsi...
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
_--==#{Alver}#==--_
Alver : fakt dobry - proste kdyz chce clovek zhulenej domu tak ten stav musi umet potlacit... teda davno uz takovy probemy nemam ale taky jsem si zazil svoje...
2 Jura1000:
No, ja potlacoval, az sem se malem ..... Je to proste zrada, kdyz mas jit domu zbancenej...
_--==#{Alver}#==--_
...no tak najlepsie to bolo ked som zacinal ... vtedy som nevykril a nasledovaly brutalne rehoty ... teraz uz som trosku zvyknutejsi ale raz ma rozbilo dost husto ... halucinacie ... zdalo sa mi ze som mimozemstan a podobne halusky ... ale potom nastalo ze som sedel na lavicke 2 hodiny cumel do blba a absolutne som bol mimo ... ale bola to haluz a rad by som si to este dakedy zopakoval
no tak mne sa stala raz takato haluz ... chodim na strednu a nasi prvaci mali imatrikulacky ... taka haluz akoze privitanie na skole spojene s dakym programom ... tak som sa rozhodol ze tam pojdem aj s kamosmi ... ako inak pred tym sme dost brutalne zakalili .... tak teda dojdem do skoly a ked tak bezducho chodim po schodoch hore dolu tak si ma zavola triedna ze na kus reci ... uz som vedel ze som v hajzli lebo uz predtym sa mi vyhrazala ... tak sme sli na chodbu a zacala ... pulz zvyseny na maximum ... nastastie ma zacala zj*bavat koly jednej neospravedlnenej hodine ... teraz to znie celkom dopohody ale vtedy mi nebolo setko jedno ... ked do mna hustila ja som len prikyvoval a pozeral som sa dole ... oci som mal totiz totalne cervene a mi vravy ze co sa je nepozeram do oci ... tak som povedal ze sa hanbim a potom ma uz pustila ... som bol v takom soku ze som si dal na zachode este jedneho jointa .... ale stao to za to ...
Dneska jsme se kamosama zhulili jak svině a borci ze du na čadihlad dom.Zostali jsme tak 3 a šli se dohulit k hospodě, ktera je kusek za barakama na kopci.V pondělí sice "byvalo" zavříté ale je to tam intimčo.A když jsme došli k bráně tak slyšíme hukat alarm.Myslely jsme že to tam nekdo čoruje, byli jsme z teho uplně v p**i a šly pro kamoša a zavolat hospodsku.Jak jsme došli před hospu tak vidim zářu přes okno a když hospodska otevřela dveře, tak jsme mohli volat hasiče a taky se stalo. Strhla se velka zachrana akce hasiču a 2 bengaču, kteří když nas sepisovali tak mopovali jak prase. Knajpa je h*j*lu a ted nemame kam chodit pit.A co je horší tak neshořely dluhopisy.
drinker hulic ... to aj mne sa stava ze ked pridem domov cisty ako lalia tak mam dakedy zacne ... ty mas volake cervene oci ty si zasa fajcil marihuanu a blablabla darmo ju mozem presviedcat ze nie ... a dakedy ked domov pridem dost rozbity tak fpohode nic si nefsimne ... s rodicmy je to tazke :0)
2 sewo:
To bude asi tim ze ses doma furt zfajczenej,no a kdyz pak prijdes dom normal tak uz to jedeTy ses zas nejakej divnej a.t.d.Mnel sem to doma totiz uplne stejné
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Ted sem si vzpomnel na fukt BRUTAL zaziteg z leta.Jednou vecer(jako kazdej vecer)sme shli skamoshema zakalit.Nevjedeli sme kam tak sme proste zustali venku.Mneli sme taky Radio a u nashi skolky je takovej vyklenek kam se tak tech 25 lidi vejde a je tam taky zasufka.Tak kolem páte hodiny ranní sme zbyli uz jenom 3,tak ze jeste zahulime a pudem dom.U obecniho uradu sme shli s jednim kamoshem napred,protoze ten druhej kamosh se shel vymocit.No a tak za minutu slysime nejaky vzlikání,tak se otoczime a nejakej asi 35 letej chlap drzel (toho kamosha co se opozdil) strunou pod krkem.Tak sme mu shli napomoc.Dostal ranu,povolila se struna,kamosh se ohnal loktem,chlápek spadl na zem,zlomili sme mu zebra nos,chytli sme ho tou strunou pod krk parkrat zatahli aby vjedel jaky to je,jeste sme si parkrat kopli a nechali ho tam lezet,protoze sme si vtom vyklenku zapomneli radio(zhulenci).Ve vyklenku sme si uvjedomili ze by sme mohli zavolat pecky,ale kdyz sme tam doshli tak uz tam nelezel...Nedavalo to smysl.Tak za tri dny sme zjistili ze ten chlap je ubytovanej u jedne kamoshky na zahrade(s jeste dvouma chlápkama).Tak kamoshka shla zanima a dozvjedela se ze si ten chlápek skoro nic nepamatuje,jenom ze se tak 3x pochcal bolesti,ty 3 dny zvracel a jinak nic vic nic min.Celkem hukot,ze?Predstavte si ze by sme toho kamosha neslyseli vzlikat...ted uz by asi nebyl mezi náma.PEACE
PS:Sorry za tak dlouhej prizpjevek.
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.