Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Namy91 neviet co to moze byt?
zahnojil som to 9.11 1,5ml/0,5L plagron grow
svietim 3x18w a je to tak 6cm na svetlami...
zalievam odstatou vodou...
prosim poradte, robi sa mi to na vsetkych rastlinach starsich ako 2 tyzdne...
Zkouším prvně automaty IN. Vím že by se moc hnojit neměly a žloutnutí listů by mělo přijít až později, teď je to cca 4 týden květu.
Dal jsem jim před týdnem poloviční dávku Plagronu Bloom a Green sensation a tohle ukázela jedna autoblueberry. Pomalu se to začíná zlehounka ukazovat i na ostatních.
Co myslíte, nedostatek magnézia nebo nedostatek dusíku?
Díky za názory
Zdravím tě. Toho Green sensation si tam dal kolik ? To se ředí opravdu hodně. Ale to nebude asi tím, jen bych ho ještě nedával. Na kytkach, kterým sem ho dal dříve sem taky poznal žloutnutí Má to mnoho Fosforu, proto to dávám až týden před tím, než to začnu proplachovat. Každý to dělá jinak a každé kytí je jinéé a jinak přízpusobivé
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Původní příspěvek od Travojed Zdravím tě. Toho Green sensation si tam dal kolik ? To se ředí opravdu hodně. Ale to nebude asi tím, jen bych ho ještě nedával. Na kytkach, kterým sem ho dal dříve sem taky poznal žloutnutí Má to mnoho Fosforu, proto to dávám až týden před tím, než to začnu proplachovat. Každý to dělá jinak a každé kytí je jinéé a jinak přízpusobivé
všeho poloviční dávky, Bloom 2ml/l a Green s. 0,5ml/l
Asi to s tím souvisí, je fakt že holky začaly blbnout až když jsem se do nich pustil s hnojkama a to jsou v Growmixu od Plagronu.
Původní příspěvek od Namy91 neviet co to moze byt?
zahnojil som to 9.11 1,5ml/0,5L plagron grow
svietim 3x18w a je to tak 6cm na svetlami...
zalievam odstatou vodou...
prosim poradte, robi sa mi to na vsetkych rastlinach starsich ako 2 tyzdne...
Zdar. Hlídal bych ph a taky jestlis to hnojil prvně,tak 3ml/l je pro začátek moc darda..
ph nemeriam, lebo nemam cim ibanejake papierky co aj tak nefunguju...
zalievam odstatou vodou ale kolko musi byt voa odstata aby bolo PH okolo tych 6??
Původní příspěvek od Namy91 ph nemeriam, lebo nemam cim ibanejake papierky co aj tak nefunguju...
zalievam odstatou vodou ale kolko musi byt voa odstata aby bolo PH okolo tych 6??
[QUOTE]Původní příspěvek od Namy91
[B]
Voda se ti odstátím neupraví do spravnýho Ph,tu musíš upravit ty..Většinou má vysoký ph,už když teče z kohoutku.Odstátím z ní vyprchává chlór.Blázínku,prostuduj si základy,FAQ.Úpravu vody,zavlažování, atd, atd..Pořiď Ph metr,pokud na něj nemáš kačky,kup si aspoň akvarijní Ph test Dajana nebo Ben test,kapky...
kamosko, ja som neni vcerajsi.. Grower mam prestudovany aj trikrat z kazdej strany, uznavam, mozno mi obcas cosi vypadne ale i tak, diki za radu.. A na PH meter za 80E fakt nemam...
Původní příspěvek od Namy91 kamosko, ja som neni vcerajsi.. Grower mam prestudovany aj trikrat z kazdej strany, uznavam, mozno mi obcas cosi vypadne ale i tak, diki za radu.. A na PH meter za 80E fakt nemam...
Peace!
Třikrát z každý strany,píšeš..No nic ve zlým,ale vem to počtvrtý..
Než abys čekal u kýble s vodou,než se ti samo upraví ph,mrkni třeba sem http://grower.sk/index.php?option=c..._id=15&Itemid=2
Máš tu ph metr za 33 éček nebo aspoň ph Bentest za 3 eura..Taky věci na úpravu vody. Ahoj
EDA45 má pravdu kámo :/ Tam zjistiš VŠE a hlavně čím zalévat samozřejmě :P
a jsou upravy Ph vody, vždy ho snížuj, když používaš z kohoutku. GL !
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
spáleny podle mě. z přehnojeni by ty konečky tak neodemřeli. a zalej to vole ! zkus chvilku jen vodou s upravenou ph, jestli máš jak. GL
Přátelé, znova a znova mně sere ta věc na mých kytkách. když už to vypadalo že se to pomalu ztrácí, znovu se to rozjelo.
Nikomu to teda nepřeju, protože je to o nervy.
Nicméně, použil jsem Polyversum....slabý...podle mně hrozně pomalý, navíc nikde nikdo nepíše jak to funguje? neví to někdo z vás? nesnáším prostředky kde není nic napsanýho, jenom že to můžeš stříkat...no
Pak přišel na řadu Kuprikol....trošku lepší, ale zdá se že houbu to nezabije úplně. navíc nevím jakou dávku dát, dávám 3-4g na 1L vody, přitom píšou že 40g je na 3-40L vody, tak si vyber....
jedu ho už 14dní a pořád se tý svini daří.
Nemáte někdo ještě typ na brutálnější fungicid, a jestli to vůbec houba je, ale na fotce to opravdu vypadá na živý organismus.
Na detailu listu kde je hnědé místo(sežrané), tak nad tím ob každou žilku jde vidět, jak je takové vrásnění, kde se to rozjíždí, prakticky během 24h je list prakticky na odepsání, takže kytky chudnou a chudnou.
Naposledy upravil FloweRoman 19-11-2011 v 07:48 AM
Ještě přidám fotku, kde jsou vidět takové lesklé středy mezi žílama.
(je třeba si dát plnou velikost fotky)
Ještě včera byla ta kytka krásně zelená, najednou kompletně žloutne. Je to teda masakr.
Je to velice akutní, prosím o jakoukoli radu jak na to. co ta dávka mám zkusit třeba 15g kuprikolu na 1L vody?
začal jsem se snížením vlhkosti, to se mi zdálo docela dobrý, ted jak jsou kytky větší tak vlhkost je samozřejmě vyšší. Ale ke 30% to dostanu.