Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikož mi zbylo dost z minulého roku, tak si můžu letos trochu hrát. Mám možnost zatemňování. Sice ve sklepě, ale jde to a určitě to opět zkusím. Takže nějaký nápady na skleník + zatemnění? Jinak mám domluveny řezy Mango Spahire, Bubas Gift a Critical+ všechny po jednom kuse a k tomu objednám nějaký ty 2ks na pokusy. No a nějaký ten automat, to je jasný.
Čau , já letos nějaký bonusy z legalizace-auto critical orange punch-DP, cream caramel FV-sweet seeds, atd. Pak nějaký automaty od fair seeds(za mě celkem dost muziky za málo peněz) CBD auto#34 a určitě Glookies od Barneysfarm, to je za mě pecka i na out. Dal jsem ségře dva klony někdy koncem června, a ikdyž to nikdy nezkoušela pěstovat, tak jsem čuměl co z toho vyrostlo.