Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já se učim chemikem farmaceutem(SPŠCh) ale prodával sem salam, housky, drogerii, dělal sem zahradníka, stloukal prkna na pile, kopal žumpu, vozil písek. Samí brigádky sem malej. 15.3. mi bylo 18let tagže sem toho moc nestih. Ale škola nejvíc teď plánuju objednat přes net šalvěj a udělat si v extraktoru extrakt. V úterý týpek extrahoval platanovou kůru.
Sorry za OT.
Zdarec Lidi no to ja chodim na 7 do skoly a mam ji vetšinou do 15:20 jsem na Umeleckém truhlarovi každy den se zkouřime je to už zvyk nic stim nenadelam ale potom v klidu nekdy všichny valí nekdy vubec Ale mazec v nasí třide je 11lidí a ty všíchny hulí aji třeba co nehulí chodí snami ven na pokec
Já jsem povoláním zedník,ze školy jsem už tři roky a docela mě to i bavý ale nejvíc mě bavý zahradničení...............................................
Jo a v práci jsem s pečenej opravdu jen zřídka Picccccccccccccccccccc
Jsem povolanim zednik, tez i obkladac TADY a JESTE je par veci co jsem obkladal.
Foto je venkovni krb, ktery jsem postavil loni z cihel ktery nekdo vyhodil do kontejneru a ja si je navozil domu. Postavit me to trvalo neco pres 4 dny, ale to jen diky tomu ze jsem byl zhasovanej od rana do moci
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Ja pracujem ako programator CNC strojov....v praci zasedne nehulim ))) potom iba premyslam ako by som sa praci vyhol...ale ked som doma a mam cas sam na seba )) 8-9 brciek za den nie je problem
Původní příspěvek od cajovnik Jsem povolanim zednik, tez i obkladac TADY a JESTE je par veci co jsem obkladal.
Foto je venkovni krb, ktery jsem postavil loni z cihel ktery nekdo vyhodil do kontejneru a ja si je navozil domu. Postavit me to trvalo neco pres 4 dny, ale to jen diky tomu ze jsem byl zhasovanej od rana do moci
OT: vidím.vysoká zed od sousedů,že ty tam pěstuješ tu marijánu?
OT: vidím.vysoká zed od sousedů,že ty tam pěstuješ tu marijánu?
hehe to neni od sousedu to je ma zahrada a mam tam zasazenou i majoranku
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Je na čase si říct o šest hadrů víc. Když ze sebe dělat šaška, tak za dobrý peníze. A když ne, tak jdu za stejný prachy dělat na třísměnnej a ještě to bude s minimální zodpovědností.
Po pěti letech měním zaměstnání, mnohému jsem se naučil, ale neumí to šéf ocenit. Našla a vyžádala si mě konkurence. Stejně už od nás stáhla 3 nejlepší lidi, tak tam nebudu uplně sám. Budu tam vedoucí, služební telefon,nafta do auta placená, a spousty ticíc navíc, největší plus ale vidím v tom, že se tam ty lidi ke mě chovaj jako k důležitýmu človeku v týmu a ne k pohunkovi jako tady. Seru tady na to a těšim se pryč. Já jim všem tady říkal: koukejte se mi pod ruce ať se to naučíte, nebudu tady věčně, a smáli se mi, no a teď se směju já jim.