Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sorry kolegovia , ale fakt dávam len svoje skúsenosti , ak chcete počuť to , že ano beztrestne sa pašuje , tak to neviem kladne odpovedať..je to o šťastí...rozpísal som , ale toto nevychované decko mi spravilo náladu
Původní příspěvek od jjaman hahhahhahhh ....doma by som ta neošťal ...hahhhah . kto ta nevychoval ? strpel doma ?,, hhhahhahhhj ...hahahahh , odkial pochádas ty sedliak ? 10 rokov mas asi co , hajzel maly do matky by som ta natlacil spat , ako sa da takeho kretena porodit ..ty si bol asi potrat ..hhhahhh , dakujem za prijemny vecer , ani tvoju matku by som asi nesparvil , lebo asi bola tvojej urovni , mozna nizsie .....ty zdroj kvalitnych informacii , dakujem ti ...hahhahhhah , dakujem a nahraj mi smec debilko .....tu som sa prijemne zasmial ...dakujem , pozdravuj matku
to jjaman:
Něco jiného je nadávat týpkovi do malých hajzlů,kreténů,potratů a debilků a něco jiného je do toho zatahovat jeho mámu.To,co jsi tady napsal jen poukazuje nato, jaky maš vztah ke své vlastní matce.Tohle je pro mně nepřípustné!
to all:
A abych nebyl OT.Jjaman je starý kokot!
Mr.Sordo
ja to tiež neznášam, ale keď rýpe a odmieta relevantné odpovede , tak ho zničím , už sa čudujem , že na toto odpovedám..ale vidím , že aj ty si asi vhodný element ...tiež kamoš 12 rokov ?
ja to fakt nemusím , ak niekoho nevychovali doma , tak ja nemám čo riešiť a vôbec ..k tématu ...áno , pašovať sa dá , bežne zober kilo trávy , napchaj do igelitovej tašky , pred cestou si vypi kávu a dýchni na psa...toto úplne oblbne kontrolu , na kokaín si daj kolu a je to vyriešené ..iste ....áno som starší , ale mám viac skúseností ..ber rady od ludí ktorý nikde neboli a nevedia nič o systéme ....ak si myslíš , že tak to bude ok ...tak je to asi systémová chyba v mozgu
Najdôležitejšia vec ..je to o pašovaní drog , nerobte to a to , že sa do mňa niekto narazil , lebo sa mu nepáčim je náš problém , mal mi to napísať pm , moja reakcia je málo adekvátna
Původní příspěvek od jjaman hahhahhahhh ....doma by som ta neošťal ...hahhhah . kto ta nevychoval ? strpel doma ?,, hhhahhahhhj ...hahahahh , odkial pochádas ty sedliak ? 10 rokov mas asi co , hajzel maly do matky by som ta natlacil spat , ako sa da takeho kretena porodit ..ty si bol asi potrat ..hhhahhh , dakujem za prijemny vecer , ani tvoju matku by som asi nesparvil , lebo asi bola tvojej urovni , mozna nizsie .....ty zdroj kvalitnych informacii , dakujem ti ...hahhahhhah , dakujem a nahraj mi smec debilko .....tu som sa prijemne zasmial ...dakujem , pozdravuj matku
Tyvole, tak to je reakce hodna nevychovanyho pubertaka. A prej "moja reakcia je málo adekvátna".
Nemam te rad, podle toho, jak se tu chovas, nejsi nic jinyho nez rozmazlena lehkozivka. Tvoje vecny ohaneni se Hlavou, Psychem atd. Myslim ze oni sami musej kroutit hlavou, co tu kolikrat pises za blbosti. Ty si proste myslis, ze cokoli reknes, je kristalove cista pravda, kdokoli ma na vec jinej nazor, je nutne hloupy dite, vid?
To video na y2b te (respektive tvoji cinnost tady na G) podle me perfektne vystihuje (minimalne je vic, nez trefny), je videt, ze nejsi ani trosku schopnej sebereflexe, kdyz se tomu nedokazes zasmat, (nemyslim tvuj teatralni smich v citovanym prispevku) ale rozjedes tady takovejhle flame. Takovy keci o matce jsem uz jednou cetl v PM od jednoho hlupacka tady na G (taky urcite nezletilej v dobe registrace).
Nevim, proc si myslis, ze si respekt nutne musis zasluhovat uz jenom kvuli svymu veku (jako by uz tak nebylo dost starejch pitomcu) nebo kvuli tomu, kde jsi vsude nebyl.
Nez mi zacnes nadavat do deti, je mi 30.
Nez me zacnes obvinovat ze zavisti, mam nekolikanasobek prumerny mzdy v CR.
Abych taky nejak prispel k tematu - pasoval jsem dvakrat, z mladicky nerozvaznosti, cca 13 let nazpatek. Samozrejme jen v ramci jednotek gramu a pouze pro vlastni potrebu.. Jeli jsme z Amstru (a podruhy z Maastrichtu), meli jsme to ve vnitrni kapse u stanu, zasprejovany nejakejma deodorantama Je jasny, ze kdyby zkoumali podrobne, nebo meli psa, tak nas maj
ano prijímam a akceptujem , proste som sa nahneval , som človek , ktorý má tiež city a písal som čo sa nedalo zmazať
Je jasny, ze kdyby zkoumali podrobne, nebo meli psa, tak nas maj.... o tomto píšem v kuse a zato Ti len ďakujem a nenapadnem Ťa , že aký si múdri a všetko vieš ...toto je podstata mojej odpovede a vlastne celého , keď tam je pes tak sme v ryti ...
zdravím, s jjamanem souhlasím, pašovat cokoliv je blbost, žádná neprůstřelná cesta není, když si tě vytipují, tak jdeš komplet a najdou i v žaludku matroš, kdekoliv... Možná ne na Ruzyni, ale v cílové destinaci určitě.. Jasný, že když letíš na Kanáry, tak to bude volnější, ale náhoda je vůl a malý procento tam je vždycky...
2 jjaman: právě když jsi zkušený, tak by jsi měl nad věci povznést a nerozčilovat se.. Cpát někomu svůj názor, ještě přes net, no minimální šance, že se to uchytí, spíš nasereš sebe i ostatní.. ztráta času.. k tomu ty kecy o matce, kde to jsme?
Ahojte, chystám sa na dlhšiu dobu do Amsterdamu a chcel by som domov priniesť kamaratom niečo na ochutnávku...nechcem to voziť so sebou a tak sa chcem spýtať či mate niekto skúsenosť s posielaním poštou.
Chcem poslať maximálne 3g, čiže žiadny 20kg balik
Zaujímalo by ma či je to nejak extrémne kontrolované, poprípade či by z toho mohol byť nejaký problém keď na to nejakým spôsobom prídu.
Kamarát mi vravel že nejaký jeho otca koňa brat (veď to poznáte) posielal zo Španielska kamaratovi haš, prišli na to a namiesto obálky mu prišli policajti a ten im len povedal že o ničom nevie a bolo po všetkom...nechcem sa ale spoliehať na také reči.
Tento dred jsem četl ještě dříve, než jsem se stal členem a nyní do něj mohu přispět hodnotnou zkušeností i myšlenkou. Vzhledem k výhře cesty do Amstru od Sweet Seeds bylo potřeba dostat se autem do Katowic, odkud jsme měli (já a kámoš) odlet.
V 01:00 S.E.Č. jsem ho vyzvedl z domu, jeli jsme do obchodu nakoupit redbully a sváču a vyrazilo se. Samozřejmě mě nenapadlo nic lepšího, než nám na cestu autem umotat, jak to děláme pokaždé. Poslední zbytek hulení od sweet seeds, asi 3/4g Cream Caramel bylo ubaleno v úhledném brku. Asi 15 kilometrů před Těšínem zážeh, vypínáme větrání, zavíráme okna, ať nám to přece nerozfoukává dým.
Cca 02:00 jsme u hranic. Podlouhlá zatáčka, V=120km/h, Maximální povolená rychlost 70. Brko v polovině. Vyhazuju rychlost, že auto nechám zpomalit pomalu, za zatáčkou se objevuje policejní vůz, policista uprostřed cesty. Tep Vzrůstá na kritické hodnoty, smrtelný pot a okamžitá schýza jako hovado. "Co s tím mám kurva dělat ?!" "Otvírej okno!" "Kam to mám dát ?!" A podobně, do 10 sekund jsme stáli u poliše, při příjezdu padla otázka "myslíš, že to jde cítit ?".....šlo
Borec nám polsky zdělil, ať jedeme na kontrolu.
To jsem myslel, že zahyneme. Půl jointa v plechovce od redbullu, zmačkané pod spolujezdcovým sedadlem, nešlo to ani vyhodit, byli bychom jasní... Přijíždíme na plac, osvětlený 6 halogeny z policejní dodávky, 7 policajtů s baterkama. žŽe jsem se v tu chvíli neposral, to se divím dodnes, borci začli prohlídkou motoru, prohmatali tapecy, vybrali batohy, chtěli vidět přihrádky, rezervu, teď poznámka pro ty, co by rádi pašovali v jídle - trojuhelníkové sendviče Crocodille, rozjezené, chtěli otevřít, zabalené brambůrky, neotevřené, chtěli otevřít. Pak dotazy typu: Kam jedete... Naše odpověd... Na letiště! Kam letíte ?..... Do Amsterdamu No, Frajer klečel na zadních sedadlech a hledal, plechovka se posunula na místo pro nohy lidí, sedících vzadu, on vzal plechovku, jediný odpadek v autě, posunul ji a čmuchal tam kolem. Pak ji vzal znovu, dal ji zase na jiné místo a hledal jinde. Jointa nenašli, čokla neměli, líznout nedali a byli těžce nasraní. Vy s megaeuforii opustili hranice a zapamatovali si dobře tento skutečně výjimečný okamžik.
Mimo jiné jsem po cestě zpátky vezl v kapse zapomenutý asi gram a půl Amsterdamského haše z Kašmíru. To už nás ale nezastavil nikdo.
A na závěr můj tip pro převoz: Activia nápoj, opatrně odstranit víčko i s kroužkem, poté alobalové víčko a obsah vylít. Gramové pytle, v každém pytli rybářské olůvko, aby hulení náhodou neplavalo, to vše v dalším pytli, narvané do flašky, to zalít původním obsahem, žehličkou nažehlit zpět narovnané a čisté alobalové víčko, ujistit se, že jsi se ničeho nedotkl, a přesvědčit se o těsnosti spoje, poté znovu nasadit plastové víčko. Tímto způsobem jsem v 15 letech pašoval hulení do řecka a na sicílii
Snad tento můj sloh poslouží čtenáři k pobavení či inspiraci. Ať nám to roste !
U mě v DE našly cca 1g, kterej byl zapomenutej pod sedačkou, nic z toho zatím není ovšem nas nechaly sedět NAHY na stanici 10hodin, což bylo fajn, lepši jak sonda A chodily se na nas koukat, jak kdyby sme byly nějaka atrakce.
Ovšem každej dostal 40Epokutu. Ktera pak nešla zaplatit po daly blbý číslo učtu, a zakaz do de na 6měsicu.
Samo nas chytly po brku řidič dostal papírek a negativní Ganju si nechaly.. Ovšem ted častěji uklízím auto, po vždy nekam zapadne pytlík... Jo a česky policisty nevolali, takže cajk v čr nevy že hulim