Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, co se týče vysazení v lese, tak nevim jestli ti to poroste vzhledem k pH půdy. V lese je půda moc kyselá a bez vlastní hlíny, kterou ještě navíc musíš oddělit od okolní, ti to neporoste. Navíc ti tam bude snižovat pH i ta kůra, i když minimálně. Jinak co se týče mravenců, tak kytky ti nesežerou, ale dost často si dělají mraveniště pod nima vzhledem k tomu, že hlína je vzdušná. Udělají si tam cestičky a hlína je pak ještě vzdušnejší. Vadí to v počátku růstu, kdy kytka nemá vyvinutý kořenový systém a nemá možnost si sáhnout pro vodu víc do hloubky. Pak je možnost pozorovat při zalití, jak se hlína propadne i o několik centimetrů. Já jsem nikdy moc mravence neřešil, ale pokud se jich chceš zbavit, tak taky existuje nějaký přípravek. Moje rada je ale zalévat co nejčastěji, protože pak si musí stavět furt nový a nový mraveniště a dost často je tim vyženeš. Ať se daří. zatim ahoj
Původní příspěvek od ju8lo ZDravim , som začiatočník , chcem sa spýtat či mravci zjedia rastlinky alebo im to je jedno ? prípadne mám tam nasypať otrovu ?
Mravenci jsou v pohodě... Já teď na flek dal do rockwoohlu 10 pětidenních semenáčků. Přijdu druhý den že je zaliju a všechny do jednoho pryč a kolem slyz... No oči pro pláč. První hlemýždi hajzl co byl poblíž to fakt hodně schytal.
ja som našťal do fľaše a nechal to tak pár dní nakysnúť a potom som uviazal ku políčku staré zelené triko a polial som to tým,brutal zápach ale pokoj s divou zveru je to riadný humus ja viem ale pomáha to.
Ja som vybral flek v strede húštiny, začal čistiť a odrezané haluze a krovinu som použil na obvod fleku - staré dobré kromaňonské hradby. Po dvoch rokoch sa síce v jednom mieste trochu prepadli ale srnka mi nechala len otlačenú stopu pri jednej kytke takže v klude a dieru stačilo nanovo zaplniť.
Druhá vec je, že sa v tej húštine v zvýšenej miere zdržuje vtáctvo, Vanish ani nemusím používať, všade samá prázdna slimáčia ulita
...hluchonemý chlapec vraj zjavenie vidí takto:
oooooooaaaaaaaa oooooaaaaaaaa
Tipuju pěstovat v kyblech s uchem a ten vždycky někde pověsit na strom, tím nemyslím pěstování na stromě 3m pod korunou, ale jenom při zemi a pověsit ve výšce na větev, ideálně na smrk. Srny ani divocí králíci vám to nesezerou protože je to pro ně příliš vysoko...
Původní příspěvek od Reggaemanista Tipuju pěstovat v kyblech s uchem a ten vždycky někde pověsit na strom, tím nemyslím pěstování na stromě 3m pod korunou, ale jenom při zemi a pověsit ve výšce na větev, ideálně na smrk. Srny ani divocí králíci vám to nesezerou protože je to pro ně příliš vysoko...
Na tvůj způsob mě napadlo dat to do textilnich květináčů na zeď , jen nevím jak je to s vysycháním. Letos zkusím ( dám dovnitř folii, kvůli menšímu vypařování ze stran)
Věšet květináče na větev? 20l? No nevim nevim.
Za me absolutni blbost. Ve 20l ti nevyroste nic moc..bude to vysychat mnohem rychleji nez kdyby to stalo na zemi..bude to zbytecne napadny a při bouřce náchylny na zlomeni. No nevim nevim.. Pro mě je tohle zbytecnej čas a prace, protoze z tohodle stovky spis desitky gramu nebudou. I tak preju hodně zdaru. Clovek si musi sam vyzkouset techniky ktere fungujou
Původní příspěvek od Váchy 55 Věšet květináče na větev? 20l? No nevim nevim.
Za me absolutni blbost. Ve 20l ti nevyroste nic moc..bude to vysychat mnohem rychleji nez kdyby to stalo na zemi..bude to zbytecne napadny a při bouřce náchylny na zlomeni. No nevim nevim.. Pro mě je tohle zbytecnej čas a prace, protoze z tohodle stovky spis desitky gramu nebudou. I tak preju hodně zdaru. Clovek si musi sam vyzkouset techniky ktere fungujou
Všichni lidi nepěstují pro stovky gramů 😉
pachový ohradník , kdysi jsme měli něco podobného (polil jsem si tričko a už jsem ten smrad nevypral) a kanci byli uhnízděni asi tak 20m vedle a v pohodě. Beztak to už je v tomhle vláknu 😀
Původní příspěvek od Váchy 55 Věšet květináče na větev? 20l? No nevim nevim.
na stromech se pestuje prave protoze to naopak napadny moc neni... po korunach stromu lidi moc necumi a v zeleni pres leto se to i tak ztrati snadno.
A ze z 20l nevyroste nic moc? Projed si par galerek s outama v kyblich