Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uz jen z toho principu ze existujou MNOHEM lepsi hnojky za srovnatelnou cenu. Kdo hleda (tady na foru) ten najde!! Chapu ze snim ses asi spokojenej, ale mas scim srovnavat?
to el_nino:
, no zda sa mi, ze je to nejak 2ml na liter ale nie som si isty, kuknem to doma(tiez ho vlastnim) a napisem ti ok?
to Mozex:
Tak ano Harmavit je super, bo obsahuje rastovy stimulator. Dobre je aplikovat harmavit tesne pre prichodom dazdov a na hornej hranici doporuceneho davkovania, so strednymi az nizsimi davkami mam zle skusenosti, tym mysli, ze pozadovany stimulujuci ucinok bol podstatne mensi.
ja pouzivam zatim zluty kristalon hydro agri rotterdam z hydroponieplus.cz a kyti po nem rostou velice pjekne porad zvysuju davky a kytkam to jen prospiva...
Zdarec, četl sem tady spouto kladnýho hodnocení na Bio-algen S90, tak sem se ho vydal už několikrát koupit . Navštívil sem obchody Baumax, Hornbach, Bauhaus, ale pořád ho nikde nenacházím. Ví tady někdo, kde by se bio-algen dal sehnat v Brně? Za radu bych byl moc vděčnej. Čau
Cus ja hnojim slepicakem a guanem tedy netopirimi vykali.To vse redim vodou a hnojim tak okolo 14 dnu to me a mim kyti staci.Zatim mam pet pater a sou celi fialovy tak se tesim as si popalim.Zatim cus.
No k tomu Bio-Algeenu, no neviem ja s nimn nemam moc ok skusenosti a to som skusal postrek na listu, normalnu zalievku plus som skusal sa pohrat s konceentraciami a rozhodne ako lepsie riesenie s podstatne viac stimulujucim ucinkom mi pride Harmavit. Treba namiesat hornu koncentraciu a aplikovat tesne pred prichodom dazdov pokial idete out, to znamena tesne pred burkou, alebo ked uz zacina poprchat, vtedy aplikujte a po dazdoch dojdite kuknut. Ja osobne spom bol az prekvapeny a velmi spokojny jeho efektom. Ako priklad uvediem: Mal somasi 30 cm sativu, ktora len velmi neochotne prechadala vegetacnym obdobim (myslim tempom rastu), zalial som roztokom s hornou hranicou uvedenou naobale, no to prisli dazde asi tyzdnove. Po tyzdni, no uz neviem presne ale tak 60 sm mohla mat plus pekne rozkosatenie a zkvalitnenie stavby rastliny. Naozaj velky rozdiel. skuste uvidite, nie je to drahe takze ...
slepičinec nevim jakej je nemam s nim žadný zkušenosti,známej mi řikal že je na h**** krystalon třeba 1x tejdně je to chemka tak pozor na to mužeš ji hnedka přehnojit ja sem přehnojil kytku hnedka poprví co sem hnojil rozdejchala to ale rostla pak jak postižená.-)
slepicince jsou the best a klidne bych je kombinoval s kristalonem ktery ma hlavne slozky N+P+K a slepicince maji spoustu dusiku N ja je davam az jak zacnou kyti kvest do te doby bych valil kristalon ale jsem odpurce chemie takze ho nedavam ale myslim ze rozhodne neublizi kombinace techto dvou veci
na rust je nejlepsi biomineralni hnojivo na listy ve forme postriku to pak vidis jak se pekne zeleni kdyz se neleni, jeste pridat stop-z a mas pokoj i se zveri a hlodavcema