Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o radu, mám podezření na samce, byla by to strašná škoda, protože kytka je nádherně rozvětveného a nahuštěného vzrůstu, navíc je poslední na mém balkoně, která ještě neukázala pohlavní znaky a nechci, aby mě případný samec oprcal ostatní slečny.
Zdravím, nejsem si 100% jistý, zda je to samec...zmátlo mě na tom, že prvně ukázal ženské pohlaví v místě, kde od stonku vyrustají větve. Jenže se na něm začali včera dělat takové koule, takže je to snad hermáč?
Tak to mam vetsinu hermacu....me jenom prekvapilo, ze z vetsiny kytek, kde jsem si myslel, ze jsou to koule, tak mam najednou kvety. Tak jsem si rikal, ze diky memu spatnemu rozpoznani by z toho za par dni mohly byt jeste samice, ha, ha....
Stejna noname semena. 4 metry vedle v jinem substratu a trochu jinych svetelnych/teplotnich podminkach 90 procent samic, tady cca. 90 procent hermacu....tak jsem z toho trochu jelen. Pravdou ovsem je, ze
samice mely celkove odlisny vyvoj kvetu.
Najprv len biele blizny neskôr som si všimol že sa tvoria gule bolo ich celkom dosť, presne také ako som mal na samcoch. Túto rastlinku som vytrhol nestála zanič. A som si istý že ide o hermáča.
To isté ako je na foto som si všimol aj na dalšej samici. Na celej bola iba jedná koule ktorú som otrhol. Čo myslíte vytrhnúť hneď ako niečo podobné spozorujem alebo to pozorovať ďalej a počkať ako sa to vyvinie.
Cawte...pestujem prvy krat indoor...a raz som vypestil outdoor..takze nemam vela skusenosti..chcel by som sa opytat ci tieto moje rastlinky su samce ci samicky...mne sa zda ze samicky..ale niesom si isty...diky za odpoved vopred..btw som tu novy