Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar .. ja tie svoje este nechavam .. aj tak este niesu zrele .. a babie leto este musi prist .. potom to uz snad bude ready a ja budem moct skosit .. inak nemyslim, ze jesen a zle pocasie su zakonite plesen ale tak niektore modely su urco nachylnejsie .. sledoval by som to a ak sa plesen objavi treba skosit .. inak nechat
Původní příspěvek od vigosek Ahoj, uvítám tipy od zkušenějších outdooristů... má teď být cca týden deštivo a zima. Je lépe sklidit a neriskovat plíseň nebo počkat a dopřát za týden kytce ještě trošku sluníčka? Barva trichomů je na hlavních květech mléčná. Díky moc!
Cau, mozes seknut len topy, zbytok uvidis ci dozraje/nesplesnivi. Keby ten zbytok dopadol spatne, aspon mas co hulit.
Zdar, vedel by mi niekto povedať kedy seknuť ? je to najvyspelejsia holka zo vsetkych cca 57 den kvetu, north thunderfuck od rqs, papierovo ma 63 dni kvet. Pocasie a nie nejako extra slnka z roznych uhlov mi hovorila že to potiahnem až na koniec oktobra ale ako vidim spravne z fotiek tak su tam už mliečne poprípade nejake jantarove trichomy ? sorry za tu kvalitu je to fotene len foťakom z mobilu a appky ktora zvacsuje 30x. Pocasie je na ... už tyzden len prsi a chcel som sa spoliehať na babie leto ale neviem neviem, kytky mam pocas dazda stiahnute pod strechou može prist ta plesen aj tak ked je vlhko kazdy den ? Vdakaa
Pokud to můžeš schovávat a kontrolovat nebyl bych tak netrpělivej/opatrnej.
Konec října mi přijde moc, ale ještě chce čas.
Koukl jsem na web a píšou půlka října. To asi sedí.
Kontroluj hlavně pohledem. Jak plíseň tak zralost. V podstatě čekáš až dorostou květy, pokud jich je hromada ještě v růstu asi je moc brzo.
@Lemonade Diky moc za reakciu. Tiez mi to bolo luto sekať ked mam vetvičky kde su cele sisky len na konci a pri hlavnej stonke su este len doslova lístočky - nevyvinute kvety na ktoré moc slnko nedosiahlo, ale bojim sa ze ani nejako nedôjdu pri tomto pocasi :/ idem prvy grow a chcem toho kuriva na nejaku dobu aspon budem to sledovat ked tak sa ozvem.
Ahojte viete mi PEOSIM vás poradiť koľko to ešte bude cca trvať ? Nemám vôbec odhad, toto je moj prvý grow.Ďakuje za rady. Je to klasická fem. WW rastlina, len neskor sadena preto taká mala