Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muzete poradit co by to mohlo byt? Puvodni problem bylo vysoke PH, ktere uz je v normalu... koukal jsem a napada me bud vapnik, mangan, bor a nebo je to neco jineho? Dik
Původní příspěvek od Bulb Muzete poradit co by to mohlo byt? Puvodni problem bylo vysoke PH, ktere uz je v normalu... koukal jsem a napada me bud vapnik, mangan, bor a nebo je to neco jineho? Dik
Ahoj,máš to jen na spodních listech,nebo i v horní polovině rostlin..?
Původní příspěvek od Bulb Muzete poradit co by to mohlo byt? Puvodni problem bylo vysoke PH, ktere uz je v normalu... koukal jsem a napada me bud vapnik, mangan, bor a nebo je to neco jineho? Dik
Deficit fosforu bych rekl.v jake fazi to mas?jestli v rustu,tak to bude ten fosfor.chce to snizit PH.mangan a vapnik by to mohl byt,ale bez tech suchych mrtvych fleku.
Po cele rostline se to objevuje, nejvic na velkych listech...
Ptal jsem se jen proto,že přesně takhle vypadají listy,když je při zalévání potřísníš zálivkou s hodně hnojkama..Grower si pak láme hlavu,co se mu z kytkama děje,a oni jsou jen spálené.To by ale bylo snad jen na spodkách,nebo nevim,jakým způsobem to zaléváš..Jinak bych se přiklonil taky spíš k tomu fosforu..
Ačkoli běžný značkový hnojiva ať už růstový,natož pak květový,mají fosforu tolik,aby se tohle nedělo..
To už musíš počkat, až se to srovná, protože pokud máš značkové hnojivo, tak tam je všechno a srovnané PH to spraví. O plíseň a jinou houbovou nemoc nejde. Na listech to už zůstane, tak musíš pozorovat nové listy, ty by měly být už bez skvrn.
Ahoj Groweři
V 28 mi začaly žloutnout od spodu lístky a fialovět stonky. Říkal sem si že to je genetika ale po týdnu začaly pomale světlat a fialovět lístky na celé kytí.
Hledal sem tady co by to mohlo být, P a K hnojím dostatecne, zalévám 600ml na kytí s Ph 5,8 - 6,8. Hnojím Alga Bloomem a sním přidávám GS od 28 dne. Napadlo mne že to muže být N, Mg nebo Mn ale presne nevím.
Za rady děkuji
neviet co to moze byt?
zahnojil som to 9.11 1,5ml/0,5L plagron grow
svietim 3x18w a je to tak 6cm na svetlami...
zalievam odstatou vodou...
prosim poradte, robi sa mi to na vsetkych rastlinach starsich ako 2 tyzdne...
Původní příspěvek od Fujtajblus Ahoj Groweři
V 28 mi začaly žloutnout od spodu lístky a fialovět stonky. Říkal sem si že to je genetika ale po týdnu začaly pomale světlat a fialovět lístky na celé kytí.
Hledal sem tady co by to mohlo být, P a K hnojím dostatecne, zalévám 600ml na kytí s Ph 5,8 - 6,8. Hnojím Alga Bloomem a sním přidávám GS od 28 dne. Napadlo mne že to muže být N, Mg nebo Mn ale presne nevím.
Za rady děkuji
Zkouším prvně automaty IN. Vím že by se moc hnojit neměly a žloutnutí listů by mělo přijít až později, teď je to cca 4 týden květu.
Dal jsem jim před týdnem poloviční dávku Plagronu Bloom a Green sensation a tohle ukázela jedna autoblueberry. Pomalu se to začíná zlehounka ukazovat i na ostatních.
Co myslíte, nedostatek magnézia nebo nedostatek dusíku?
Zkouším prvně automaty IN. Vím že by se moc hnojit neměly a žloutnutí listů by mělo přijít až později, teď je to cca 4 týden květu.
Dal jsem jim před týdnem poloviční dávku Plagronu Bloom a Green sensation a tohle ukázela jedna autoblueberry. Pomalu se to začíná zlehounka ukazovat i na ostatních.
Co myslíte, nedostatek magnézia nebo nedostatek dusíku?
Díky za názory
JJ,megnezium mozna,ale spis bych rekl dusik a sira.tezko rict.uprav si ph.