Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řešim taky otázku zda předčasně sklidit,nebo bojovat nadále s plísní,tak co myslíte?Bojují sní už skoro měsíc,zatim celkem dobře,ale horní palice se lámaly právě důsledkem plísně na stonku,ty už visí..,myslíte,že má cenu hodit přes skleník plachtu?Potřeboval bych ještě cca týden+.
Tak třeba zrovna já mám ještě venku stále dva krasavce nycd od soma seeds a white russian femi. darovane sice vsechny listy uz sou totalne fialove ale tak nastesti sem nasel max dva male plesnive kousky asi se zalivani trychodermou vyplatilo:-) Svrchy uz sou celkem zrale ale od pulky dolu jeste nic tak je jeste nechavam
tak jsem sem hodil ještě moji poslední mám ji již doma občas ji hodím na parapet když svítí mozol. za týden jedu pryč tak nevím jestli ji mám seknout nebo až za 3 týdny když se vrátím. poraďte.