Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar pestitelum,taky jako zacatecnik mam dotaz na zkusene pestitele o potvrzeni podle fota na samicky.
Nad listem v bode vyhonku listu bocni vetvicky se ve vrchnich patrech objevili v ruznem poctu jakoby ochlupatele jemne vlasky tak max 6-8 mm dlouhe.
Nejake foto jsem shlednul tady na foru,podoba se to tomu co vydim u sebe , ale prijmu vyjadreni zkusenych pestitelu - pokud to bude z fota jasne.Dik.
Zdarec Groweři jedu muj uplně první indor,mam 10 kiti,který už hezky kvetou,ale na všech se mi sem tam dělaj takoví kulky,ale lezou z nich bílí vlásky.Mam se obávat že to sou hermáči??Bohužel mam foták na hovno tak nemužu ani dodat pořádný foto a musim se spoléhat jen na váš usudek a zkušenosti.Zatim dík za názory a nápady.
No já nevím, pyl se může přenést třeba z tebe, nebo když máš kytku u otevřenýho okna tak by to tam mohlo zavát, já bych to určitě neriskoval, dal bych ho mimo někam ven