Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
musím souhlasit s BloodyBeerem...já po přepnutí v growmixu kolem 5l hlíny zalíval každý den kolem 0.5l jak chlastali....jako 5-6 dní v kokosu mě příjde docela hard.
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
zdravim, nečekaně mám trochu problém s listama... spodní listy jednah hodně zesvětlaly, ale teď navíc začali listy usychat a kroutit se. Zajmavý je to, že mám zatim dvě kytky v jednom květináči, ale postihlo to jenom jednu
Zdárek Lidičky! Prosim HELP! Mam klona je cca 18 dní starej.Je v květináči se substrátem.. Za poslední dva dni se mi na listech začali objevovat žlutý až hnědý skvrny a špičky se točí nahoru..okolo těch zoubků na listech (čepele?) to hnědne.. Přikladám fotky co jsem vyfotil... Ty listy na ty fotce už byli seklý napůl když jsem to dastal..
Díky za každou odpověď!
Tady se můžete mrknout jak kytka vypadala cca pred týdnem.. http://grower.cz/forum/showthread.p...5360#post885360
2 Redyth: Ze zimy bych řekl že to nebude... Mam ji doma vždycky na noc a jak teď pršelo nebyla venku moc jen za terasovejma dveřma prosklenýma...aby měla dostatek světla..
Původní příspěvek od redyth to co je na první fotce v druhým příšpěvku vypadá, že je jim prostě zima, mě to teda takhledělalo, když sem měl malý kytky venku a byla kosa
presne tohle bych videl jako hlavni duvod,mam na venkovkach stejnej problem+jeste par dalsich:-) viz muj thread.
napada vas neco? me to podle obrazku a teorie prislo jako def. vapniku a tak jsem to i posl. par dni resil, ale zatim tezko rict, esli se to lepsi... taky muzu byt (a asi budu) uplne vedle... vic hlav vic vi... paraziti a skudci se mi nezdaj, ptze je to jen a jenom jedna kytka, navic by chtela presadit (coz neudelam, ptze me zajima konkretni pricina TOHOTO a tahle kytka je stejne "takova pokusna"), tak soudim ze ji chybi naka ta zivina...