Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednoho dne pozdě večer v jednom východomoravském městě na lavičce ve společnosti třech lidí... Krásný výkvas, čumění do nebe a nesmrtelný rozhovor: "hej kámo, koukej na to nebe, ten měsíc, jak dneska krásně a silně svítí" ... zhruba pět minut ticha a na to přišla z mé levé strany odpověď "To je lampa ty pičo" //
Tak pičo, to jsou ta úskalí života vrcholového alkoholika
Nikdy nebudu šukat tvoji holku, protože ta kráva je blbá jak párek!
Veverka teoreticky může šukat slona, poněvač veverka šuká jak leguán v chobotu... nicméně pánové. Může mi někdo z přítomných gentlemanů objasnit jaké množství ejakulátu vyprodukuje plejtvák při jedné sexuální seanci?
většinou si je píšu do telefonu, jinak bych zapoměl :-) podělim se s Váma o high a stoned příklady z mé sbírky :-D
silně stoned
kámoš na mě: hej kámo, podáš mi tu krabičku?
(pomalim tempem zvedá ruku a ukazuje směrem k malé krabičce, která je jen tak 30cm od konce prstů jeho natažené ruky)
já: cože? až tam vzadu? tak to néé kámo sory
(krabičku sem měl vzdálenou asi jako on -> stačilo natáhnout ruku a v sedící poloze mírný předklon)
kámoš: nevadí, počkáme na Henka (kámoš co o patro níž vařil večeři :-D)
silně high :-D
já: hej, jak byla ta hláška z toho filmu?
...
po cca 3 minutách mi kámoš řekl tu hlášku ...
já: hele to sis tak dlouho nemohl vzpomenout?
kámoš (uplně rudej v obličeji od smíchu) : ne, já se nemohl nadechnout