Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já osobně jsem zastáncem lámaných bítů. Takže když je nějaká akce s kamarády, tak na gramofony pokládám junglové a drum´n´bassové placky. Doma nebo v autě si poslechnu podle nálady trip-hop, acidjazz, reggae atd.
nebo i pop (Coldplay, Radiohead, U2. atd ) Zkrátka v dnešní době (compjůtrů, jů trů trů) je takové množství hudebních stylů a interpetů že bych asi nemohl říct ......... tak posloucham jen to a to..
ja ked sa vyhulim tak začnem trebars u F. Zappy cez D.Kennedys,Ministry,Velvet Underground až po jungle.jednoduchšie pre mna je napisat co nemam rad: country,dychovku,heavy metal.
Yo, yo... Hipec je kwalitni, ale takowy wostry SKAczko taky neni zly... Nebo Mr. Marley??? Co??? To byl frajirek... Owshem take se neda pohrdnou pani Macy Gray, Uderworldu, Lou Reed, nejakej ten jungliiik... wazna hudba je taky umeni... chill out, ... ja bych mohla jenom pokraczowat a pokraczowat... Je toho spousty!
nabyl jsem zkušenosti, že ve stavu zkouřenosti dá se poslouchati TÉMĚŘ jakákoliv hudba. hip hop, reggae, jungle, drumec atd. sou mrdový, miluju ty bassy i punk, ska, metal, rock, jazz,... je jedno co - hlavně když to zní
PS: bacha na country
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
slovenskej hopík je lepší než českej ale u mě jednoznačně v hiphopu vedou poláci a francouzi, franc. mám úplně nejraději - pohodová hudba žádnej gangsta hop apod. kromě hopíku poslouchám ještě spoustu věcí, nejsem oddanej hiphoper ale mám tu hudbu rád, co ale zbožnuju ze všech stylů nejvíc je JAZZ, v jakékoliv podobě a stylu SUPEr záležitost JAZZ RULEZ
to: De la Vastierre
jo jo takhle zapařit si na ticho - to je mrda
nejlepší je to třeba v buse nebo ve škole - to pak lidi koukaj jak vysmaženej týpek jede bomby a nestačej se divit
jinak jazz je super, funky sqělý, říkám je jedno co, hlavně když to má graaady
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Tak já zkusím sám za sebe, zkoušel jsem pročíst celej thread, je to nad moje síly
někde jsem tady zaslech Ravi Shankar - tojó, je opravdu virtuóz a drnkavý rytmy sitár.. zaposlouchat se a nechat se unášet.
jinak určitě stojí za zmínku:
pro ty co rádi new school bhangru - Masala systema (Polská skupina hrající bhangru..)
Hypnotix, Transglobal underground, Thievery corporation, Al-Yaman (pro ty z Brna 16.10. fléda, křest CD, spousta hostů)
ty AIRy, co už tady taky někdo psal se mně taky dost líbí, jeto jakoby tě ta jejich hudba hladila a laskala, taková jemná něžná
v poslední době mám hodně rád raggajungle, ska, reggae.. v této souvislosti nemůžu opomenout božskýho Boba..
Sizzla, Barrington Levy (třeba moc pěkná je Here I Come.. to je snad modla rastafariánů )
www.kryshpeen.net v sekci download doporučuju "bring it on home" krásně slunečnej song
nemůžu se nezmínit o milovaným Placebu (namátkou English summer rain, special needs), The Strokes, Dandy Warhols (boys better - skvěa kobinace elektronika-instrumental), jednu dobu jsem si strašně ujížděl na Radiohead(nejoblíbenější album - KID A) a Portishead(nejvíc se mně líbilo lajfko někde z Anglie)
jestli někdo znáte Aphex Twin? (skvělý downtempo, je to legenda - doma mam selected ambient works 85-92) jinak abysme zůstali u toho downtempa rozhodne stojí za poslech kompilace z Ibizy.
KID LOCO - Grand Love Theme
Massive Attack - Mezzanine (ta hudba je snad dráždívá nebo co
každopádně Sigur Rós a je toho tak strašně moc..
já vlastně většinu volnýho času trávím poslechem hudby..
ještě bych připoměl nějakej ten hip-hop
nominuju House of Pain - za jejich deep jazzovej přístup k věci
a Gang Starr - krásně melodickej hip-hop
teď mně tady dohrály Depeche mode - klasika
od Floydů máme 13 disků... občas si na nich taky pěkně ujedu..
z těch novějších jsou zajímaví 100C, kdo slyšel naživo jistě ví o čem mluvím .)
z jazzu
chris potter
miroslav vitous
nu-jazz:
jazzanova
koop
telepopmusik
ještě oběvy poslední doby, elektrokytarovky typu Khoiba a Nierika...
Teď jsem obejvil genialitu Jethro Tull. Včera jsem si přines od kámoše vypálený cedko, ležim, čtu si, vypejkam, a na jednou si říkám sakra, to je geniální.
Dřív jsem poslouchal systémy, na rychty jsem nejezdil. Nedávnou jsem byl na jedný a stačilo mi to. Zkouřenej jsem to tak nějak nechápal. Všichni tam byli úplně vyjetý. Systémy už mi nemají co říct a pokud někdo říká, že to není komerční, tak kecá. Je to komerční jako všechno ostatní.
Momentálně poslouchám reggae (Švihadlo, Bob Marley), ska (Manu Chao, My Nevíme, Wickeda/Yukegá - mimochodem kvalitní HCska kapela odněkud z bulharska), šedesátý (Led Zeppelin, Velvet Underground, The Who, Jethro Tull a další), Hipec (Cypress Hill, Jedi Mind Tricks - kvalitní neznámej HipHop, řekl bych že lepší než Cypress Hill, mnohem temnější, Manželé - prastarej ani ne Hipec z ČSSR z roku 1984, rozhodně něco novýho). Jinak si ještě rád poslechnu inteligentní elektroniku, jako třeba Orbital (!!!neplést s DJ Orbith apod.!!!), Chemical brothers a taky se zajímam o Psytrance
natrhprdel:
to my kluci z Rychnova jedem punk SKA & rock celoročně
ale jinak si rychnovský ghetto potrpí i na jiný špekouny
Pražský Výběr, Visací Zámek, 100 zvířat, atd.