Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny. Dnes mi přišla z Číny 60x lupa která se nasadí na telefon. Za cenu 80 Kč super na kontrolu zralosti kytek. Pár foto pro představu. Snad to sem patří.
Právě se bojim, že z toho nic nebude. Je to sice automat, tak jsem si rikal ze by to treba uz šlo. No zkusim najít nekoho kam bych to dal jeste dozrát, doma uz to bohuzel byt nemůže
Původní příspěvek od Subatomic
Byt moje tak uz se tyden houpe. Nekdo to ma takhle rad ale za me je to uz trochu prezrale. Necekej ze to jeste neco udela.
Už přezrálé jo? Tak snad máš pravdu a neco z toho bude. Mam to na okně a jde to dost citit a zitra se do baraku stěhují nový najemnici a dostal jsem echo at to dam radsi pryč
no name sativa out - odhaduji správně ještě tak týden dva ?
Pro domácí kutily - pokud máte starou cd / dvd mechaniku na výhoz, dá se z ní udělat super mikroskop - stačí přilepit hlavní čočku( ta největší) přes čočku telefonu a můžete fotit - jen mě se tak třepe ruka že to je rozmazané.
Původní příspěvek od domza no name sativa out - odhaduji správně ještě tak týden dva ?
Pro domácí kutily - pokud máte starou cd / dvd mechaniku na výhoz, dá se z ní udělat super mikroskop - stačí přilepit hlavní čočku( ta největší) přes čočku telefonu a můžete fotit - jen mě se tak třepe ruka že to je rozmazané.
Díky
Podle jedné fotky těžko soudit. Jantarove zbarvene trichomy tam jiz jsou vidět, ale nesmis soudit jen podle vrchnich květů, které jsou vždy zralejsi nez zbytek. Ja bych to jeste nechal. peace
Ahoj, uvítám tipy od zkušenějších outdooristů... má teď být cca týden deštivo a zima. Je lépe sklidit a neriskovat plíseň nebo počkat a dopřát za týden kytce ještě trošku sluníčka? Barva trichomů je na hlavních květech mléčná. Díky moc!