Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od HCKid Zdravím, poradíte s tímhle?
Drip, 30. den růstu, spodní listy bělají a usychají čpičky, jinde zas rezavé skvrnky. PH, teplota atd. - vše v pořádku, hnojivo AH, vstupní EC 0.8, výstup 0.5; demi voda
Ta tvoje voda je pitná? jestliže ano, tak nevím co by na ní mělo být špatného.
Je to co říkám, ale dělej si co chceš.
A ještě jedna věc, jestliže je vstup 0,8 a výstup 0,5 tak je to asi potřeba přihnojit néé.
Původní příspěvek od Kopeček Prosim o radu, jsou ve skleníku
...ale dals je tam nedavno ?? , to je podle me vlhkosti , to kdyz zacneš větrat tak se takto zkroutej... jinak bych si stim nedelal zatim starosti vypadaj v pohode...Hlava
Dalo by se říct že jo, předtim byly asi dost přelitý tak jsem je dal sem a ted zase dělaj tohleto
Větrám tak nějak průběžně, ale neměl bych je dát zase zpátky do pařníku?
Dva kousky už se asi chytly, ale tyhle jsou mizerný furt
Zdar,
mám takový problém. Rostlinky mám v 3 týdnu květu, hnojím podle návodu v tabulce, vzduch tam jde, ven taky, žádní škůdci nejsou okem viditelní ale přes to to začalo dělat to, co je vidět na fotkách. U jedné rostlinky začala usychat horní polovina. Od půlky dolů to vypadá zdravě. Během pár dnů to začala dělat další a včera třetí. U nich se to zatím projevuje tak, že se kroutí horní listy směrem nahoru a spodní listy zase jakoby uvadali. Světlo mám tak 40-50cm od vrcholků kvůli teplu... NEvíte prosím někdo co s tím?
hele tohle samy mi delaly kytky kdyz sem je prelejval..... a uz se toho nemuzu zbavit. mrki na muj tread a podivej se na nejnovejsi foto.
ze zacatku sem je prelejval a i kdyz ted uz neprelejvam, tak mi to delaj taky. jak casto zalejvas?
jinak pokud je to prelity a hnijou ti koreny tak uz je moc pozde to zachranovat (coz me prijde ) ale pokud ti neuhnivaj koreny tak vyndej kytku s hlinou ven a na spodek kvetinace nasypej 1 cm perlitu (me to pomohlo) pokud nemas perlit tak tam dej aspon suchou hlinu.
zkusit to muzes kazdopadne... znovu dodavam, ze to je reseni pokud je mas prelity a neschnilej korenovej system. pokud je to neco jinyho tak to nepomuze
no pokud mas kokos tak to jsi hoooooodne zadrel -> kokos by se mel zalevat klidne i nekolikrat denne, pokud se nemylim - v indoor sekci je navod jak se pestuje v kokosu ale podle me jsi je utyral suchem ....
ahoj lidi potrebuju nutne poradit tohle je muj 4 grow ale jeste jsem takovy problen neresil a at hledam tak nenachazim odpoved na muj problem.Ted se to uz tyka takrka vsech kytek teda jen novych vyhonku.Hnojim hessi cca 1-2 tydne teplota se pohybuje kolem 25 v noci 20 stupnu.Vlhkost jsem snizil na 40 procent.PH se snazim drzek kolem 6,2 EC nmam jak zmerit.Nove vyhonky zloutnou a krouti se zadny skudce nenalezen.Omlouvam se za kvalitu fotek
Zdar,
několikrát denně zlévat kokos se mi zdá jako hovadina. A to už jen z důvodu toho, že špatně porostou kořeny a hlavně z toho důvodu, že to bude hnít. Kokos by se měl, podle mě a lidí co jsem se ptal, zalévat tehdy, když to není úplně vyschlé, ale dostatečně proschlé... a co jsem si teda pročetl i ten návod, tak tam to je taky tak napsaný...Týden, co jsem napsal je blbost, je to tak 5-6 dní. Mám 7litrové květináče, naleju to celkem dostatek vody, takže jsou komplet prolité a to na těch 5-6 dní stačí..
spíš jsem se dočetl, že to může být PH. Rozbil se mi PH metr a nová sonda přijde až příští týden a prý když je vysoké PH, tak tam chybí fosfor, jestli jsem to správně pochopil a ten by to mohl způsobovat..ale co je na tom pravdy, to nevím...
Původní příspěvek od Ipaqman Zdar,
několikrát denně zlévat kokos se mi zdá jako hovadina. A to už jen z důvodu toho, že špatně porostou kořeny a hlavně z toho důvodu, že to bude hnít. Kokos by se měl, podle mě a lidí co jsem se ptal, zalévat tehdy, když to není úplně vyschlé, ale dostatečně proschlé... a co jsem si teda pročetl i ten návod, tak tam to je taky tak napsaný...Týden, co jsem napsal je blbost, je to tak 5-6 dní. Mám 7litrové květináče, naleju to celkem dostatek vody, takže jsou komplet prolité a to na těch 5-6 dní stačí..
spíš jsem se dočetl, že to může být PH. Rozbil se mi PH metr a nová sonda přijde až příští týden a prý když je vysoké PH, tak tam chybí fosfor, jestli jsem to správně pochopil a ten by to mohl způsobovat..ale co je na tom pravdy, to nevím...
proc by se nemohlo zalevat nekolikrat denne - od ceho jineho by byl drip?? Ano kokos klidne muzes poradne zalevat ale stejne je delany tak aby propoustel vodu a vzduch (pokud ho nemas michany s hlinou potom to je to jako s hlinou ale jinak je kokos povazovany vice za hydroponii nez substrat) takze vetsina zalivky ti stejnak vytece spodem kvetinace a behem dvou dnu kytkam chybi voda a zacnou tak usychat.
Jo jinak ja jsem ted zaleval hlinu co 4. dny a to drzela vodu jak blazen ....