Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 39 40 41 42 43 »
Autor
Téma 
LOksa
Stálý Člen

Karma uživatele LOksa - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 641

Pripajam este jedno foto ostrihanych listov

....stale sme v hovne, len hlbka sa meni....

Old Post 25-04-2010 v 23:39 PM
LOksa je offline   Profil uživatele LOksa   Find more posts by LOksa   Foto galerie člena LOksa   Click here to Send LOksa a Private Message   Add LOksa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 642

citace:
Původní příspěvek od HCKid
Zdravím, poradíte s tímhle?
Drip, 30. den růstu, spodní listy bělají a usychají čpičky, jinde zas rezavé skvrnky. PH, teplota atd. - vše v pořádku, hnojivo AH, vstupní EC 0.8, výstup 0.5; demi voda

Opakuju to tady pařát dokola, nepoužívejte demi vodu, nebo se z toho zblázníte.
deficit vápníku, a na to navázané další problémy.
http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Old Post 26-04-2010 v 07:01 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 643

Ta tvoje voda je pitná? jestliže ano, tak nevím co by na ní mělo být špatného.
Je to co říkám, ale dělej si co chceš.
A ještě jedna věc, jestliže je vstup 0,8 a výstup 0,5 tak je to asi potřeba přihnojit néé.

Naposledy upravil tomas2pet 26-04-2010 v 13:43 PM

Old Post 26-04-2010 v 13:37 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 644

Prosim o radu, jsou ve skleníku

Old Post 01-05-2010 v 11:39 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 645

citace:
Původní příspěvek od Kopeček
Prosim o radu, jsou ve skleníku

...ale dals je tam nedavno ?? , to je podle me vlhkosti , to kdyz zacneš větrat tak se takto zkroutej... jinak bych si stim nedelal zatim starosti vypadaj v pohode...Hlava

Old Post 02-05-2010 v 17:40 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 646

Dalo by se říct že jo, předtim byly asi dost přelitý tak jsem je dal sem a ted zase dělaj tohleto
Větrám tak nějak průběžně, ale neměl bych je dát zase zpátky do pařníku?
Dva kousky už se asi chytly, ale tyhle jsou mizerný furt

Old Post 03-05-2010 v 14:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ipaqman
Nový Člen

Karma uživatele Ipaqman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 647

Zdar,
mám takový problém. Rostlinky mám v 3 týdnu květu, hnojím podle návodu v tabulce, vzduch tam jde, ven taky, žádní škůdci nejsou okem viditelní ale přes to to začalo dělat to, co je vidět na fotkách. U jedné rostlinky začala usychat horní polovina. Od půlky dolů to vypadá zdravě. Během pár dnů to začala dělat další a včera třetí. U nich se to zatím projevuje tak, že se kroutí horní listy směrem nahoru a spodní listy zase jakoby uvadali. Světlo mám tak 40-50cm od vrcholků kvůli teplu... NEvíte prosím někdo co s tím?

Old Post 04-05-2010 v 08:37 AM
Ipaqman je offline   Profil uživatele Ipaqman   Find more posts by Ipaqman   Foto galerie člena Ipaqman   Click here to Send Ipaqman a Private Message   Add Ipaqman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 648

hele tohle samy mi delaly kytky kdyz sem je prelejval..... a uz se toho nemuzu zbavit. mrki na muj tread a podivej se na nejnovejsi foto.
ze zacatku sem je prelejval a i kdyz ted uz neprelejvam, tak mi to delaj taky. jak casto zalejvas?

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 05-05-2010 v 15:26 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 649

no fakt to vypadá na přelití...možná světlo a teplota ale to píšeš že je ok...jedeš hlínu?hnoje?

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 05-05-2010 v 16:55 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 650

ipaqman: me to prijde jako nejaky problem s korenama /teda jestli je to hlina../

Old Post 05-05-2010 v 20:10 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 651

jinak pokud je to prelity a hnijou ti koreny tak uz je moc pozde to zachranovat (coz me prijde ) ale pokud ti neuhnivaj koreny tak vyndej kytku s hlinou ven a na spodek kvetinace nasypej 1 cm perlitu (me to pomohlo) pokud nemas perlit tak tam dej aspon suchou hlinu.
zkusit to muzes kazdopadne... znovu dodavam, ze to je reseni pokud je mas prelity a neschnilej korenovej system. pokud je to neco jinyho tak to nepomuze

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 05-05-2010 v 21:30 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ipaqman
Nový Člen

Příspěvek č. 652

Zdar..zalejvam přibližně jednou týdně, ale kontroluji, jestli je to dostatečně proschlé. Jinak mám kokos...

Old Post 06-05-2010 v 13:24 PM
Ipaqman je offline   Profil uživatele Ipaqman   Find more posts by Ipaqman   Foto galerie člena Ipaqman   Click here to Send Ipaqman a Private Message   Add Ipaqman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 653

Zdar....

no pokud mas kokos tak to jsi hoooooodne zadrel -> kokos by se mel zalevat klidne i nekolikrat denne, pokud se nemylim - v indoor sekci je navod jak se pestuje v kokosu ale podle me jsi je utyral suchem ....

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 06-05-2010 v 13:46 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skoty
Nový Člen

Karma uživatele skoty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 654

ahoj lidi potrebuju nutne poradit tohle je muj 4 grow ale jeste jsem takovy problen neresil a at hledam tak nenachazim odpoved na muj problem.Ted se to uz tyka takrka vsech kytek teda jen novych vyhonku.Hnojim hessi cca 1-2 tydne teplota se pohybuje kolem 25 v noci 20 stupnu.Vlhkost jsem snizil na 40 procent.PH se snazim drzek kolem 6,2 EC nmam jak zmerit.Nove vyhonky zloutnou a krouti se zadny skudce nenalezen.Omlouvam se za kvalitu fotek

Old Post 06-05-2010 v 14:42 PM
skoty je offline   Profil uživatele skoty   Find more posts by skoty   Foto galerie člena skoty   Click here to Send skoty a Private Message   Add skoty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ipaqman
Nový Člen

Příspěvek č. 655

Zdar,
několikrát denně zlévat kokos se mi zdá jako hovadina. A to už jen z důvodu toho, že špatně porostou kořeny a hlavně z toho důvodu, že to bude hnít. Kokos by se měl, podle mě a lidí co jsem se ptal, zalévat tehdy, když to není úplně vyschlé, ale dostatečně proschlé... a co jsem si teda pročetl i ten návod, tak tam to je taky tak napsaný...Týden, co jsem napsal je blbost, je to tak 5-6 dní. Mám 7litrové květináče, naleju to celkem dostatek vody, takže jsou komplet prolité a to na těch 5-6 dní stačí..
spíš jsem se dočetl, že to může být PH. Rozbil se mi PH metr a nová sonda přijde až příští týden a prý když je vysoké PH, tak tam chybí fosfor, jestli jsem to správně pochopil a ten by to mohl způsobovat..ale co je na tom pravdy, to nevím...

Old Post 07-05-2010 v 09:08 AM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 656

citace:
Původní příspěvek od Ipaqman
Zdar,
několikrát denně zlévat kokos se mi zdá jako hovadina. A to už jen z důvodu toho, že špatně porostou kořeny a hlavně z toho důvodu, že to bude hnít. Kokos by se měl, podle mě a lidí co jsem se ptal, zalévat tehdy, když to není úplně vyschlé, ale dostatečně proschlé... a co jsem si teda pročetl i ten návod, tak tam to je taky tak napsaný...Týden, co jsem napsal je blbost, je to tak 5-6 dní. Mám 7litrové květináče, naleju to celkem dostatek vody, takže jsou komplet prolité a to na těch 5-6 dní stačí..
spíš jsem se dočetl, že to může být PH. Rozbil se mi PH metr a nová sonda přijde až příští týden a prý když je vysoké PH, tak tam chybí fosfor, jestli jsem to správně pochopil a ten by to mohl způsobovat..ale co je na tom pravdy, to nevím...

proc by se nemohlo zalevat nekolikrat denne - od ceho jineho by byl drip?? Ano kokos klidne muzes poradne zalevat ale stejne je delany tak aby propoustel vodu a vzduch (pokud ho nemas michany s hlinou potom to je to jako s hlinou ale jinak je kokos povazovany vice za hydroponii nez substrat) takze vetsina zalivky ti stejnak vytece spodem kvetinace a behem dvou dnu kytkam chybi voda a zacnou tak usychat.

Jo jinak ja jsem ted zaleval hlinu co 4. dny a to drzela vodu jak blazen ....

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 07-05-2010 v 15:52 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 39 40 41 42 43 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás