Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neska takhle po škole já kámoš a 3 kámošky sme se tak normálně vypálily jen jedna kámoška trochu hodně moc takhle deme přez silnici přejde první a nic přejde druhá a taky nic kámoš vklidu a třetí husa si vlezla na prostřed silnice podivala se do prava a de a najednou ciklista prásk ciklista přez řidítka vona husa leží na zemi jednu ruku ve vzduchu tam má nějákej giros jedno havárka hlavně že má jídlo něco má s nohou lokty vodřený a eště si kousne fakt maso nejvštší a pak vyděšeně řekne prominte nejni vám nic.Fakt zážitek na dlouho koukat na ten zbytek jak se válí v křečích smíchy chudák ciklista no i když to byl spíš byl nějákej děda co jel pro chleba.
No to ja mam taky jeden.Jel sem ze skoly z matkou autem uplne na hadry a rekl sem ji at mi puci auto at si zaridim.Naschval sme jeli pres vedlejsi starou cestu.Tak si jedu a najednou uprostred cesty zajic.Tak vklidu zatroubil sem on utek a jel sem dal.Za chvili jedu a na ceste 3 srnky tak rikam tyvole to snad neni mozny.Zatroubim a voni zas utecou.A jedu jeste dal a pres cestu se vali stado prasat ja uz sem fakt nachapal a matka taky ne .
Nazdar, raz sme boli na vylete v jednom mestecku, no a hned sme isli zahulit na rotundu, kde bol cinter cico, aby to bolo zaujimavejsie...
Takto ideme, okolo milion ludi, totalne na prach a zrazu kamosa niekto chytne za koselu, otoci ho a *BAC* rana do hlavy, kamosovi odleteli brile. Zautocil na neho jeden vygumovany nacek. Najlepsie na tom bolo, ze kamos sa na mna pozrel a totalne vyhulene sa ma len opytal "Nevidel si nahodou niekde letiet moje brile?" Ja mu vravim ze ho bije nacek nech sa brani. Kamos sa otocil a zase *BAC* a este kopacka do hlavy...zkratim to isli za kostel tam sa dobili a ked prisiel kamos hovori nam ze "A idu ho rovno udat na fizlaren" Tak sme isli asi km ked v tom sme dosli na kraj mesta pred fizlaren ale vseci mali schyzu, ze na nas uvidia fizly ze sme *zdrogovany* tak sme tam dost dlho kysli, ked v tom kamos ze ho moc boli hlava nech mu ubalim jointika, tak sa stalo a totalne zhuleny sa rozhodol ze toho skina neuda a isli sme domov
To ja sem si jednou takle jel zmastenej z Decina do Usti, byla noc a uz jelo je jenom ECecko. Tak tam na nej cekam, huckot a najednou vidim nakej moc peknej cervenej vlacek, docela dlouhej, tak to bude asi vono. Mimochodem, jaxem zjistil pozdejc, byl to takovej ten novej peknej motoracek. A z nej vylezla takova pekna mlada pruvoci, tak ja si to k ni hned sunu a ptam se: Prosimvas, todleto je Ececko do Usti??? Holka nejdriv uskocila, pak nechapala a rika: Ne. Ja sem se zacal tak rezat, ze to zase nepochopila, tak jen se na me divne podivala, mavla rukou a vodesla. Husty...
Příběh s pěknym začátek a fakt špatnym koncem:
Minulej pátek sme byli u kámoše na chatě. Přišli sme tam asi o hodinu dřív, a tak sme tam museli čekat. To čekání sme si pochopitelně zpříjemnili. Najednou sem se tak nějak zaposlouchal a uslyšel tahací harmoniku. Někdo tam na ní hrál. My měli s sebou trubku, ale neuměli sme na ní hrát. To nám nikomu ani nevadilo, prostě sme na ní troubili a ten týpek s harmónem nám odpovídal. Pak za náma přišel pokecat.
Docela sympatickej.
No.
Jelikož kámoš už dvě hodiny nepřicházel, začali sme mít podezření, že se něco stalo. Zavolali sme jeho rodičům a zjistili, že kámoš leží na ARU a je to s nim blbý...
To se stalo v pátek 19.9. Teď je neděle, kámoš je v nemocnici pořád a čeká ho několik operací a neni to s nim vůbec dobrý.
Proč se musí tohle stávat?
huh, to je smula , ale i to se stava, hodne stesti s kamosem a at se co nejdriv uzdravi...
2Johnik - nechodils nahodou do Hradce na veterinu (stredni)?
Jinak muj pribeh neni nejbrutalnejsi, protoze ten uz sem tady nekde rozepsal, ale dam nakej aktualni
Sme si sli vyhuleny zaplavat do Labe (masakr se vyhulit a zkakat z 5 metrovyho mostu) no a deme si takhle cestou okolo zahradek a ja najednou slisim - "NEEEEEEEEEEEEEe" takovej smutnej rev ze zahrady, si rikam co se to tam deje, posloucham dal a zase - "NEEEEEEEEEEEEEEEEEE", rikam : " Co se tam deje, nepotrebujete pomoct?" a ono zas jen " NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE", byl sem trochu vylekanej, ale kdyz sem se votocil zjistil sem, ze kamosi se rezou smichy, proc?, protoze sem si tam vyhulenej povidal s Ovci
Zdarec
Dneska jsem jel od kamosa fakt doceladost vypalenej a jedu po ulici a tam byly zaparkovany auta na preskacku takze jsem musel celou kilometrovou ulicou klickovat mezi autama.
dneska jsem zhulil ráno jednu moji kámošku.No ještě jsem neviděl že by se někdo z ganji tak morbidně pozvracel,to byly aspoň tři šavle za sebou.... (a to měla jenom dva štráfýky)...
a přitom předchozí den prohulila úplně celý....
Zážitků po požití trávy jsem měl hodně-a těch brutálních bylo taky hodně.Takže nevím o kterým mám napsat-stejnej problem májí asik všichni.Ale je to přesně rok co se mi to stalo poprvé.Bylo období po sklizni a já jsem měl doma travička jako na louce.Ale byl jsem nemocnej a bral jsem antibiotika,tak jsme do toho moc nehulil protože už tak mě dost bolelo v krku.I přes to jsem to jednou nevydržel a dal jsem si pár prdíků.Kombinace Thc + nějaky ty šíleny chemie v tom prášku mi způsobily halucinace jako po požití tvrdší drogy.Když jsem poslouchal nějakou hudbu a zavřel jsem oči,tak mi začali na víčkách zevnitř běhat trojuhelníky a hlava se zaklánělo dozadu až jsem spadl ze židle.Někdy už to byli takovy extrémy že jsem se uplně třepal a klepal a šlo se z toho probrat jen otevřením očí.No-není to moc vtipny jak to ostatní tady.Ale tak aspoň něco.Jo ale pamatuju si nějaky hlášky z našich „hulba-párty“:
-Já jsem vyhulenej jak vybagrovanej rybník(poznámka na to jak moc jsem zkouřen)
-Proslyšel si můj výslov? ( slyšel si to co jsem ti teď řekl,nebo seš zase v prdeli?)
-Jiří,zanama je vrtulník.Kde? ( vidiny)
-To je jak ty čínsky šify ( po dobrym brku nám tak připadal každej most přez řeku)
-Jiří,jak seš na tom v prdeli?( nejsem gay,to byla jen otázka nakámoše,jak moc je vyhulenej)
-Co tady děláš?Já tady visím! (hmmm)
-My jsme snědly houby,a proto nás přitahuje zemská gravitace,a proto se nemužeme zahrabávat pod zem.( takhle kamarádovy najely houby-jeho první hláška-pak už perlil pořád)
Tak ten kámoš už je v pohodě. Za dva tejdny za nim jedu, musíme oslavit to jeho uzdravení (něčim ze zelený zahrádky )
Nedávno jsem slavil osmnáctku, což byla šílená kalba. Měli jsem s sebou asi padesát gramů nejrůznějším brutálních venků. Jetšě než jsme přijeli ke mně na chatu, taxme dali asi tři špeky a pak to jelo. Přijeli sme na chatu a narazili sud a začali kalit. Pak přijel kámoš, já si dal špeka a šel pro něj na nádraží. Když jsme se vrátili, kámoši ubalili dalších pět brk. Pak se tam přijeli mrknout naši. Všechny modely sme schovali, až na dvě paldy, který sme nechali na střeše dosušit. Taxem je musel schovat. Pak to bylo v poho. Další špeky, já lítal, ostatní taky. Někdy kolem devátý přijeli další kámoši, ale to už si nějak nepamatuju. Pak přijel ještě jeden. Jeho proslov 'hulíme po kilech, chlastáme po litrech' nikdo nezapomene (stejně za hodinu usnul). Paxme šli někam na most k řece (na zahradě nás to už nudilo. Kámoš z toho mostu málem spad (se špekem). PAxme už byli tak v řiti, že sme šli spát, což taky bylo hustý. Deset lidí v chatě 4x4 metry. Dva na posteli, jenom dva spacáky. Takxme se tam o ně nějak tahali. Fakt hustý. Ten co moc hulí by moh vyprávět.
Takze nam sa dnes stalo toto:Poskladali sme sa na benzim, 4 kamoshi a vyrazili sme na jednu vyhliadku, ktoru mame rovno nad mestom a je odtial kraasny vyhlad. Ubalili sme si krasne brcko, z Balkonika - vomit it! a sli sme na vylet
Dosli sme na ten obrovsky kopec kde noramlne vedie asfaltova cesta a tam navrchu Wolkswagen Polo visi nad priepastou, ako v americkych trhakoch Cumeli sa ako vypatlani, o chvilu dosla odtahova sluzba (nejaki záchranari) a zacali vytahovat to auto. Vsetci sa tam trapili a my sme na nich cumeli ako na aliens. Absolutný vypal. este teraz mam z toho triasku, pripadal som si ako v Hollywoode
sorry ale nejako mi to nepali...
V pátek jsem zažil největší mazec... Kámoš z práce mi řekl, že přivez nějakej dobrej matroš od bratránka z jihu Moravy. Tak jsme se dohodli, že to po práci půjdem testnout... Tak jsem smontoval 3 brka a zvesela jsme se do toho pustili. :-) Chvíli pohůdka, ale pak začal neskutečnej saigon. Kámoš se nemoh´zvednout z křesla, říkal akorát nevim... Ještě jsem ho rozsekával otázkama typu: "Kdy je teď?" "Kde jsme teď?". Oba úplně na sračky. Já jsem pak vyrazil na autobus, protože mě u nás čekala oslava kámošovejch narozenin. Tak jsem úplně na sračky vyrazil do města. Ve městě schíza jak prase. Jak chodili lidi, tak se mi zdálo, že maj hlasy lidí, který dobře znám a že si povídaj o něčem, o čem ví jen pár zasvěcených... No hustý. Pak jsem dorazil na autobusák a když jsem čekal, tak jsem se zasek na nějakým kamínku na zemi, začal jsem na něj čumět a motal jsem se jak po flašce kořalky! Pak se mi zatemnilo před wočima a myslel jsem, že to fakt se mnou sekne. Naštěstí přijel bus, nastoupil jsem (docela se divim, že mě řidič pustil) a tradá domů... Pak už to bylo v pohodě. Přišel jsem na oslavu, dal zbylý brko od toho kámoše z práce s ostatníma lidma a vytuhnul jsem... :-) No a ten kámoš mi pak druhej den psal zprávu, že něco takovýho ještě nezažil, že strávil asi hodinu na hajzlu, hodil šawli a kamkoli se podíval, fšude prej viděl kref!!! Prostě to byl neskutečnej hukot!!!
Dnes se mi stalo něco zajímavýho.Šel jsem jemně pokouřenej ze školy a naproti mně v dálce jde asi 12letej klučina.Jde a jde a najednou napálí do lampy uprostřed chodníku.Já jsem se na něj díval esli je v pohodě.Když ke mně došel tak jsem si včiml těch jeho brýlí.Měl chudák na očích popelníky.I kdžy mi ho bylo líto způsobil mi několikatiminutovej záchvat smíchu!!!