Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim.tento rok som prvy krat pestoval rastliny od konopnej banky.pred tym som mal skusenost len s modelom no name. Islo o holland hope a shaman od DP. Celu sezonu som zapasil z neznamou skodnou. Na policku som mal zmes rastlin od DP a nejake no name. Rastliny od DP boli doslova lakadlom pre nejaku zver. Rastliny som nasiel vytrhnute s korenom ale nijak inak poskodene neboli co mi prislo zvlastne. Systematicky mi takto znicili 85percent urody .a co bolo zvlastne modelov no name sa ani nedotkli.nikdy som s tym pred tym nemal problem.ked rastlina dorastla povedzme na tri poschodia tak sa mi este nikdy nestalo ze by ju nieco znicilo. Moze byt problem v tych odrodach?ze su pre zver pritazlive?tento rok som nachadzal povytrhane rastliny uz aj vo vysokych stadiach kvetu?pisrm srm lebo ma zaujima co si o tom myslite.ako vravim rastliny vytrhnute a nijak nedotknute.a vzdy iba tie od DP. Cloveka vylucujem.
Původní příspěvek od Pelúsok zdravim.tento rok som prvy krat pestoval rastliny od konopnej banky.pred tym som mal skusenost len s modelom no name. Islo o holland hope a shaman od DP. Celu sezonu som zapasil z neznamou skodnou. Na policku som mal zmes rastlin od DP a nejake no name. Rastliny od DP boli doslova lakadlom pre nejaku zver. Rastliny som nasiel vytrhnute s korenom ale nijak inak poskodene neboli co mi prislo zvlastne. Systematicky mi takto znicili 85percent urody .a co bolo zvlastne modelov no name sa ani nedotkli.nikdy som s tym pred tym nemal problem.ked rastlina dorastla povedzme na tri poschodia tak sa mi este nikdy nestalo ze by ju nieco znicilo. Moze byt problem v tych odrodach?ze su pre zver pritazlive?tento rok som nachadzal povytrhane rastliny uz aj vo vysokych stadiach kvetu?pisrm srm lebo ma zaujima co si o tom myslite.ako vravim rastliny vytrhnute a nijak nedotknute.a vzdy iba tie od DP. Cloveka vylucujem.
mě loni takhle likvidoval v oplocence zajíc model LSD . Jinýho se nedotkl a že měl na výběr ještě asi ze 6 modelů a fakt okusoval jen tohle . Jinak ty jakoby jen vytáhlý rostliny to byly zřejmě divočáci . Láká je čerstvě rozrytá půda a to klidně i po půl roce . Taky mám zkušenost že mě takhle vyryly kytku v květu...
zdravim.miesta hlboko porylujem hned ako opadne sneh.tiez ma napadlo ze by to mohlo lakat diviaky. Nejaky napad ako sa tumu branit?nerylovat hlboko znamena nic nevypestovat.co pestujem vonku tak som odpozoroval ze hlboke prerytie je 80 %uspechu. Rozmyslam ukolo miesta nanosit rozne pahyle,dreva,a tak.v sezone to zarastie a ostane nenapadne.moč a vlasy nefunguju.mozno ten pes by bol v pohode ale minuli rok ma moj opustil po 17rokoch
tento rok som bol z toho na prasky.nie je nic horsie ako prist na policko kde je zase vyrvana dalsia krasna kvitnuca samica cez dva metre a nou nejmy rastu veselo dalej. Asi jedine riesenie bude zmenit miesta .s diviakom sa asi neda vybabrat
zdravim.dakujem za typ.tie pachove ohradniky ma naozaj zaujali. Funguje to naozaj?ak ano tak by to bola dokonala ochrana.pisu ze je to ekologicke co je pre mna podmienka pretoze ja pestujem u diviakov. Oni su tam proste doma to respektujem. Mozes prosim trosku opisat svoje skusenosti?srny a jelene velmi neriesim.tie maximalne nahryznu stonku alebo zlomia nejaku vetvu.diviak ten ald vsetko znici a este aj vyslape chodnik v zihlave ze si to potom aj kazdy vsimne co ide okolovdaka
Já mám perfektní zkušenost s tímhle- normálně naředit a pokropit zeminu. + nějaké savé věci na strom a to namočit, použití rukavic je nezbytností,smrdí to jak prase po lidském potu. musí se to tím zalévat častěji.. vždy po děštích.. ale ona ta zvěř se na to fakt vykašle. mě to nefachalo proti srnám. https://www.myslivecky-obchod.cz/cz...sapu2010-detail tady ho máš . vydrží i 3 roky. do zálivky opravdu málo cca malou štamprlku do 25 l.
Já mám perfektní zkušenost s tímhle- normálně naředit a pokropit zeminu. + nějaké savé věci na strom a to namočit, použití rukavic je nezbytností,smrdí to jak prase po lidském potu. musí se to tím zalévat častěji.. vždy po děštích.. ale ona ta zvěř se na to fakt vykašle. mě to nefachalo proti srnám. https://www.myslivecky-obchod.cz/cz...sapu2010-detail tady ho máš . vydrží i 3 roky. do zálivky opravdu málo cca malou štamprlku do 25 l.
měl jsem ten HAGO PUR - STOP DIVOČÁKŮM a 100% to nebylo .... za ty léta pěstování věřím už jen pletivu...
ty větve jako ohrada mě na jednom místu fungují ,ale jsou tam spíš srny , kanec je jak buldozer , tomu by to nevadilo...
Ono v prvé řadě je potřeba trošku rozumět přírodě. Koukat, kde jsou stezky od zvěře, stopy, bobky 😀 ( v kukuřici je to jiná kapitola ) , místo si průběžně okoukávat, pokud je u lesa/v lese, tak nemít v blízkosti krmelec nebo posed (i na posedu je občas "škodná" ) .
Pak přichází na řadu minimálně psí chlupy, lepší vlasy a už zmíněné chcaní 😉😉😉
Tak já bydlím v městečku,kde ti nějaké vlasy nebo strach ze psa 100 % nefunguje,páč ti divočák vleze skrz plot i s mladýma do zahrady a poryje zahradu. Strach z lidí opravdu nemají a vlasy a chcánky mají u piče.
ako by ste si poradili ked sa okolo kytiek pohybuje medved ?? priamo som ho tam este nestretol ale pobytove znaky su vsade.. jedine co ma napadlo j ultrazvukova plasicka na zver..