Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jako to oni se pak ke konci celkem i oskafujou, bo co sem na jednom guerilla poli viděla vážně obrovskýho, "zralýho" samce,tak z nich třeba něco vypadne good luck
super, diky :-) jinak ještě tu mám fotky jiný kytičky, o který si myslím že je to samička ale mám obavy aby to nebyl ,hermáč´, páč to má takový ty bílý chloupky u stonku ale na vrcholcích se mi zdá že má ,,koule"
Ahoj lidi. Prosím o radu. Mám pár kytek ze semínek od známého, nevím co je to zač. Mám je už 14 dní přeplé na květ. Začaly se mi na nich vyvíjet květy, ale mate mě že kytky zatim vůbec nesmrdí, nemájí tu specifickou vůni. Za jak dlouho se mi na nich začnou vyvíjet paličky? A za jak dlouho by se na nich měla objevit pryskyřice? Díky za odpovědi.
Krizak10
Strašně špatná fotka, ale vypadá to na samici.
Paličky už se vyvíjejí, vidíš ty chomáčky chlupů, smrdět začne a pryskyřice nějaká snad taky bude. Píšeš, že je od známého, pokud od něj nevypátráš co to přesně je těžko odpovědět. Vyptej se na vše jeho.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.