Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 38 39 40 41 42 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Prosím o radu Příspěvek č. 625

Ahoj všichni už jsem tu byl několikrát a už mě to vážně děsí Nasadil jsem větší hnojky o 20% od ( AH ) teplota den 28 noc 23 vlhkost den: 55 noc 65 ( ze včéra na dnešek tam bylo 85 % , protože jsem neotevřel okno a nevětralo se ale snad se nic nestalo dnes už je to normál ), stále se mi zdá že kytky jsou zase opět na růstu nebo to už není normální, stále se asi táhnou přitom dobu svícení dodržuji, dokonce jsem dal 2 další vrstvy na okno takže už tam mají tmu když jí mají mít.. to znamená nic není vidět když zasebou zavřu, listy jsem vyřešil ( odpadávají v důsledku květu, to jest žádný problém dnes jsem chtěl vyfotit ty vršky jak se vytáhly proto je sem přikládám + jsem na fotkách objevil opět VRCHNÍ LÍSTEČKY se ZBARVUJÍ OD STŘEDU JAK JE VIDĚT JE TO JEN NA UPLNĚ TĚCH NEJVRCHNĚJŠÍCH, není to zase tím že jsem nasadil větší hnojky ? Také jsem našel malé konečky některých lístků mají jiné zbarvení a mají tendenci se kroutit nahoru to vyfocené nemám, no posudtě sami co stím mám udělat holky jsou na 50 dni kvetení, takže nevím jestli budou už ready na čistou vodu ( flushing ), jelikož mi tam vyrašili ty vršky co snimi ? Ufiknout ? pomůže to , neprodlouží se mi květenství ? PRosím.. už se to protahuje vážně dlouho už to dávno mělo být odpovědi sem a PM uvítám díky :-)

Old Post 04-07-2013 v 18:10 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 626

citace:
Původní příspěvek od Ruprecht
fakt nemá cenu špekuloat je to jen periodou, vím o čem mluvím, nejseš jediný komu kytky blázní letos... Byla delší zima, pak bylo dlouho hnusně (zataženo) na jaře furt chcalo, takže kytky dlouho stály, pak najednou pařáky jak zmrd nejseš jediný komu zareagovaly blbě, podívej se třeba na out od Medvědbrtníka v out galerii, ten má trochu jiný problém, protože měl kytky už větší ty bojujou s přepínačkou trochu jinak..já mám taky doma problém se dvěma kytkama a představ si že mám 5 řízků stejného fena vedle sebe a dělají to jen 2..

to že to dělá jen jedna kytka může být fenem a nebo taky jen tím, že zrovna na tuto míň svítí (je v zákrytu)...taky mi to nikdy neudělaly všechny kytky,ale jen pár jedinců...
Udělejte si pokus abyste si ověřily, že nemelu hovna - začněte teď zatemnňovat třeba týden nebo 10 dnů nějakou kytku ta hodí blizny, pak se na to vyserte se zatemňováním přestaňte a udělají toto (celý proces bude trvat 3 týdny což by i vysvětlovalo že už je máš venku měsíc)

nikdy neradím o čem vím prd, ale tady jsem si jistý nabeton, každopádně fakt o nic nejde kytka pojede normálně...klidně ten konec i šmikni a už se ti to na kytce neobjeví
)

Ok, souhlasím, je to prostě zdravé. Prostě si ta příroda dělá co chce a s tím se musí počítat.

Grow Max 150W

Old Post 04-07-2013 v 18:24 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
groover
Stálý Člen

Karma uživatele groover - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 627

Ok, díky, jsem jen rád, že to nemusím řešit...nicméně blbě jste to pochopili...kytku nemám venku měsíc, ale minimálně 2 měsíce, začla to dělat před měsícem....jinak svítí na ní nejvíc ze všech.. a není to z řízku ale ze semínka (Royal Moby)...takže žádná náhlá změna fotoperiody nebyla...

Old Post 04-07-2013 v 22:05 PM
groover je offline   Profil uživatele groover   Find more posts by groover   Foto galerie člena groover   Click here to Send groover a Private Message   Add groover to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Bobby - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 628

Ahoj chtěl bych jsem se zeptal jestly holkám nechybí N, nějak ze žloutly, dnes jsem jim dal Bbizz grow 2ml/L.
WR hnojeno biobizz bloom a top max 2ml/2ml 1L. 1x týdne.
Teplo den 23.8 - 25.2 °C 36%
Noc 20-22 °C 55%

Dál bych se chtěl zeptat jak často hnojit, mohu 2x tydně,každé zalití nebo to budu zbytečně zasolovat. Nechtěl bych aby to bylo cítit na chuti a bolela z toho hlava.

Old Post 05-07-2013 v 10:16 AM
Dr.Bobby je offline   Profil uživatele Dr.Bobby   Find more posts by Dr.Bobby   Foto galerie člena Dr.Bobby   Click here to Send Dr.Bobby a Private Message   Add Dr.Bobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 629

Postihuje to starší listy

Old Post 05-07-2013 v 10:22 AM
Dr.Bobby je offline   Profil uživatele Dr.Bobby   Find more posts by Dr.Bobby   Foto galerie člena Dr.Bobby   Click here to Send Dr.Bobby a Private Message   Add Dr.Bobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spronty
Stálý Člen

Karma uživatele Spronty - 79% PěstitelskáKarma uživatele Spronty - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 630

Ahoj, mám problém s listy.
Jedná se o No name ze semene, jel v canna terra seed mix + perlit, dnes jsem přesadil do zahradnického substrátu B smíchaný s trochou hoven od andulek.
Hnojil jsem plagronem alga grow množstvím podle výrobce. pH nevím
Zalévá buď déšť, nebo já s odstátou vodou.

Foto listu

Zelené políčko by Spronty_2011 !!

Grow 2012

Old Post 05-07-2013 v 10:41 AM
Spronty je offline   Profil uživatele Spronty   Find more posts by Spronty   Foto galerie člena Spronty   Click here to Send Spronty a Private Message   Add Spronty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 631

ahoj potreboval bych poradit co je za problem
-odruda rezy OG KUSH
-lampa sodik 150W uz prepnuto na kvet
-hnojiva jungle in da box
-medium kokos
stale honjim na rust mam prepnuto 5den,
trochu mi blblo PH pri posledni zalivce bylo PH 5.4 (zacal jsem zalivat destovkou a kdyz namichym hnojiva tak to hrozne sletelo dolu cekam na PH UP)
EC 1.7 destovka mela 0.0

tak jsem to dnes zalil PH6.1 ec 1.1

budu rad za radu

Naposledy upravil yabasta 06-07-2013 v 15:21 PM

Old Post 06-07-2013 v 15:10 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 632

Listy jsem ostřihal, přidal N a jedou zas ok. 12 den květu

Naposledy upravil Dr.Bobby 07-07-2013 v 14:35 PM

Old Post 07-07-2013 v 14:19 PM
Dragoonko
Nový Člen

Karma uživatele Dragoonko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 633

Prosim poradite stale zltnu a hniju listy.
Uz dva tyzdne som nedal ziadne hnojivo a stale to pokracuje... cim to moze byt ???
Mataro blue

Dakujem

Old Post 07-07-2013 v 15:50 PM
Dragoonko je offline   Profil uživatele Dragoonko   Find more posts by Dragoonko   Foto galerie člena Dragoonko   Click here to Send Dragoonko a Private Message   Add Dragoonko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gorzan
Stálý Člen

Karma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% PěstitelskáKarma uživatele Gorzan - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 634

A hádej proč to tak asi žloutne?

citace:
Původní příspěvek od Dragoonko

Uz dva tyzdne som nedal ziadne hnojivo a stale to pokracuje...

Dakujem

Že by jí chyběl dusík? Asi určitě, když chce růst a ty ji jen vyplachuješ a nedáš jí najíst

Už před tím ta fotka a tvá stejná otázka, asi jsi jí dával málo u před tím a nakonec jí to setneš úplně.

Nedostatek dusíku, nic jiného. Kdybys pěstil venku, řekl bych ti, prorostly ti kořeny do původní zeminy, v tomto případě není co řešit. Dej jí najíst a ještě bych ji přesadil do většího ..... třeba kýble

Komu se nelení, tomu se zelení

Gorzanův fóliák 2013 1.kolo sklizeno * 2.kolo jede

Medical corn 2013

Historie marihuany- video na youtube v češtině https://www.youtube.com/watch?v=vIlUADFvGfA

Naposledy upravil Gorzan 08-07-2013 v 16:31 PM

Old Post 08-07-2013 v 15:01 PM
Gorzan je offline   Profil uživatele Gorzan   Find more posts by Gorzan   Foto galerie člena Gorzan   Click here to Send Gorzan a Private Message   Add Gorzan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dragoonko
Nový Člen

Karma uživatele Dragoonko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 635

DAKUJEM

Old Post 08-07-2013 v 16:22 PM
Dragoonko je offline   Profil uživatele Dragoonko   Find more posts by Dragoonko   Foto galerie člena Dragoonko   Click here to Send Dragoonko a Private Message   Add Dragoonko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Karma uživatele Smart - 77% PěstitelskáKarma uživatele Smart - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 636

Ahoj,dnesk jsem kontroloval kvetiny a na dvou sem našel nějaký podivný dírky,co to může bejt? Svilušky nebo něco? Prosím poradte...

.

Old Post 09-07-2013 v 10:38 AM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 637

Řekl bych že třásněnky, vem na to pesticid...

Old Post 09-07-2013 v 21:39 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Karma uživatele scene - 89% PěstitelskáKarma uživatele scene - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 638

čau lidi prosím dnes se mi na listech objevily divné flíčky,začíná to nenápadně viz 1.foto ale hodně se to šíří
jsem cca ve 20 dnu květu,dvě zálivky (zálivka obden) jsem prolil jen odstátou vodou s enzymy a další (předevčírem) jsem hnojil Alga Bloom + Vita Race + Enzymy,ph držím stále okolo 6,3
Fleky se objevily až dnes
co to může být prosím poradte kdo máte nějakou zkušenost budu velice vděčný

Old Post 10-07-2013 v 15:15 PM
scene je offline   Profil uživatele scene   Find more posts by scene   Foto galerie člena scene   Click here to Send scene a Private Message   Add scene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roden
Stálý Člen

Karma uživatele roden - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 639

nevite cim by to mohlo byt ? teplotou ec ani ph to neni.

Old Post 13-07-2013 v 06:30 AM
roden je offline   Profil uživatele roden   Find more posts by roden   Foto galerie člena roden   Click here to Send roden a Private Message   Add roden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 640

přehnojeno.

Old Post 13-07-2013 v 08:01 AM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 38 39 40 41 42 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás