Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všichni už jsem tu byl několikrát a už mě to vážně děsí Nasadil jsem větší hnojky o 20% od ( AH ) teplota den 28 noc 23 vlhkost den: 55 noc 65 ( ze včéra na dnešek tam bylo 85 % , protože jsem neotevřel okno a nevětralo se ale snad se nic nestalo dnes už je to normál ), stále se mi zdá že kytky jsou zase opět na růstu nebo to už není normální, stále se asi táhnou přitom dobu svícení dodržuji, dokonce jsem dal 2 další vrstvy na okno takže už tam mají tmu když jí mají mít.. to znamená nic není vidět když zasebou zavřu, listy jsem vyřešil ( odpadávají v důsledku květu, to jest žádný problém dnes jsem chtěl vyfotit ty vršky jak se vytáhly proto je sem přikládám + jsem na fotkách objevil opět VRCHNÍ LÍSTEČKY se ZBARVUJÍ OD STŘEDU JAK JE VIDĚT JE TO JEN NA UPLNĚ TĚCH NEJVRCHNĚJŠÍCH, není to zase tím že jsem nasadil větší hnojky ? Také jsem našel malé konečky některých lístků mají jiné zbarvení a mají tendenci se kroutit nahoru to vyfocené nemám, no posudtě sami co stím mám udělat holky jsou na 50 dni kvetení, takže nevím jestli budou už ready na čistou vodu ( flushing ), jelikož mi tam vyrašili ty vršky co snimi ? Ufiknout ? pomůže to , neprodlouží se mi květenství ? PRosím.. už se to protahuje vážně dlouho už to dávno mělo být odpovědi sem a PM uvítám díky :-)
Původní příspěvek od Ruprecht fakt nemá cenu špekuloat je to jen periodou, vím o čem mluvím, nejseš jediný komu kytky blázní letos... Byla delší zima, pak bylo dlouho hnusně (zataženo) na jaře furt chcalo, takže kytky dlouho stály, pak najednou pařáky jak zmrd nejseš jediný komu zareagovaly blbě, podívej se třeba na out od Medvědbrtníka v out galerii, ten má trochu jiný problém, protože měl kytky už větší ty bojujou s přepínačkou trochu jinak..já mám taky doma problém se dvěma kytkama a představ si že mám 5 řízků stejného fena vedle sebe a dělají to jen 2..
to že to dělá jen jedna kytka může být fenem a nebo taky jen tím, že zrovna na tuto míň svítí (je v zákrytu)...taky mi to nikdy neudělaly všechny kytky,ale jen pár jedinců...
Udělejte si pokus abyste si ověřily, že nemelu hovna - začněte teď zatemnňovat třeba týden nebo 10 dnů nějakou kytku ta hodí blizny, pak se na to vyserte se zatemňováním přestaňte a udělají toto (celý proces bude trvat 3 týdny což by i vysvětlovalo že už je máš venku měsíc)
nikdy neradím o čem vím prd, ale tady jsem si jistý nabeton, každopádně fakt o nic nejde kytka pojede normálně...klidně ten konec i šmikni a už se ti to na kytce neobjeví
)
Ok, souhlasím, je to prostě zdravé. Prostě si ta příroda dělá co chce a s tím se musí počítat.
Ok, díky, jsem jen rád, že to nemusím řešit...nicméně blbě jste to pochopili...kytku nemám venku měsíc, ale minimálně 2 měsíce, začla to dělat před měsícem....jinak svítí na ní nejvíc ze všech.. a není to z řízku ale ze semínka (Royal Moby)...takže žádná náhlá změna fotoperiody nebyla...
Ahoj chtěl bych jsem se zeptal jestly holkám nechybí N, nějak ze žloutly, dnes jsem jim dal Bbizz grow 2ml/L.
WR hnojeno biobizz bloom a top max 2ml/2ml 1L. 1x týdne.
Teplo den 23.8 - 25.2 °C 36%
Noc 20-22 °C 55%
Dál bych se chtěl zeptat jak často hnojit, mohu 2x tydně,každé zalití nebo to budu zbytečně zasolovat. Nechtěl bych aby to bylo cítit na chuti a bolela z toho hlava.
Ahoj, mám problém s listy.
Jedná se o No name ze semene, jel v canna terra seed mix + perlit, dnes jsem přesadil do zahradnického substrátu B smíchaný s trochou hoven od andulek.
Hnojil jsem plagronem alga grow množstvím podle výrobce. pH nevím
Zalévá buď déšť, nebo já s odstátou vodou.
ahoj potreboval bych poradit co je za problem
-odruda rezy OG KUSH
-lampa sodik 150W uz prepnuto na kvet
-hnojiva jungle in da box
-medium kokos
stale honjim na rust mam prepnuto 5den,
trochu mi blblo PH pri posledni zalivce bylo PH 5.4 (zacal jsem zalivat destovkou a kdyz namichym hnojiva tak to hrozne sletelo dolu cekam na PH UP)
EC 1.7 destovka mela 0.0
Původní příspěvek od Dragoonko
Uz dva tyzdne som nedal ziadne hnojivo a stale to pokracuje...
Dakujem
Že by jí chyběl dusík? Asi určitě, když chce růst a ty ji jen vyplachuješ a nedáš jí najíst
Už před tím ta fotka a tvá stejná otázka, asi jsi jí dával málo u před tím a nakonec jí to setneš úplně.
Nedostatek dusíku, nic jiného. Kdybys pěstil venku, řekl bych ti, prorostly ti kořeny do původní zeminy, v tomto případě není co řešit. Dej jí najíst a ještě bych ji přesadil do většího ..... třeba kýble
čau lidi prosím dnes se mi na listech objevily divné flíčky,začíná to nenápadně viz 1.foto ale hodně se to šíří
jsem cca ve 20 dnu květu,dvě zálivky (zálivka obden) jsem prolil jen odstátou vodou s enzymy a další (předevčírem) jsem hnojil Alga Bloom + Vita Race + Enzymy,ph držím stále okolo 6,3
Fleky se objevily až dnes
co to může být prosím poradte kdo máte nějakou zkušenost budu velice vděčný