Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To skunk2: Dekuju za tvuj zajem..Sklizet budu za 3 tydny a od pristiho tydne jedu flushing.Uz jsem ke kyti dal dolomiticky vapenec,ale nemyslim ze by se to do sklizne projevilo.A asi jsi mel pravdu s tim vapnikem.Podle toho co jsem tu nasel,tak ty priznaky odpovidaji..Nebo myslis,ze by to mohlo byt jeste ne o jineho?Dekuju za odpoved.S
Čau groweři, pár automatikám se takhle svinují listy a rostou skoro svisle. Barva je ok, jenom takhle listy vždycky seschnou, zatím to roste dál..dneska jsem měřil PH, je v pohodě. Mohlo by to být třeba pomalým vysycháním substrátu (velká vlhkost)? Nebo spíš nějaká chyba v genetice a mám je vyhodit? (genetika není originální). Díkes, Babu
Zdravím, kdo mě poradí? Holky jsou v 3Odnu květu, hnojeno poslední dvě zalivky ec 1.5+ enzymy, předchozí zalivka bez živin cca 5x. Substrat kokos, PH 5.9 teploty ok.... více je videt na fotkach.. díky za odpovědi
Původní příspěvek od lukasbertone Zdravím, kdo mě poradí? Holky jsou v 3Odnu květu, hnojeno poslední dvě zalivky ec 1.5+ enzymy, předchozí zalivka bez živin cca 5x. Substrat kokos, PH 5.9 teploty ok.... více je videt na fotkach.. díky za odpovědi
V půlce květu,zálivky bez živin,pak jedna,dvě s,ale hned do toho enzymy..Divnej vyživovací program..
Nedostatek fosforu,hlavně, a nejspíš nejen toho,ale kompletně všeho..Prostě nedostatek květovýho hnojiva..
V půlce květu,zálivky bez živin,pak jedna,dvě s,ale hned do toho enzymy..Divnej vyživovací program..
Nedostatek fosforu,hlavně, a nejspíš nejen toho,ale kompletně všeho..Prostě nedostatek květovýho hnojiva.. [/QUOTE
díky za odpověd, ale divej, není t špatnej systém, jenom jsem zahnojil v rustu dost a holky až do cca 25dne kvetu byly krasne zeleny nic jim nechybělo takže jsem proste nehnojil, jen voda enzymy a bloom stimulator ( enzymy mam od atami, takže ty maj par prvků) proto jsem nechtěl hnojit, nekdy je méně více... Ale ted během asi 3dnů nastal jak píšeš deficit takže holky hned dostali coco A+B+ enzymy+ bloom stimulator.. další zalivku teda dostanou dvojnasobnou dávku ještě jednou díky za potvrzení nedostatku živit.
Původní příspěvek od lukasbertone [QUOTE]Původní příspěvek od EDA45
Nedostatek fosforu,hlavně, a nejspíš nejen toho,ale kompletně všeho..Prostě nedostatek květovýho hnojiva.. [/QUOTE
díky za odpověd, ale divej, není t špatnej systém, jenom jsem zahnojil v rustu dost a holky až do cca 25dne kvetu byly krasne zeleny nic jim nechybělo takže jsem proste nehnojil, jen voda enzymy a bloom stimulator ( enzymy mam od atami, takže ty maj par prvků) proto jsem nechtěl hnojit, nekdy je méně více... Ale ted během asi 3dnů nastal jak píšeš deficit takže holky hned dostali coco A+B+ enzymy+ bloom stimulator.. další zalivku teda dostanou dvojnasobnou dávku ještě jednou díky za potvrzení nedostatku živit.
Neni zač,ale vynechat v kokosu 5 zálivek hnojení v nastupujícím květu,to nějak nechápu..V kokosu jdou pak ty změny k horšímu rychle...Ať se daří...
Můžete někdo poradit čím to může být? Listy se takhle krouti pomalu celou dobu květu.. Zkoušel jsem i vysadit na chvili hnojky a moc se to nezlepšilo. Hnolivo Algabloom. Jack Herrer od Sensi, teplota je ok, Ph tez, roste pod 250w. Je v 55 dni kvetu. Na to že kvete 50 az 70 dni, mi zralá fakt nepřipadá. Na jak dlouho to ještě vidíte? Díky.
Zdravím vás všetkých som uplne newww a mama dotiahla domou dve kvetinky marihuany a keď už to tu mám reku budem sa o to starať mám to na povale a poalieval som to a asi moc pretože to chytilo nejake žlté škvrny a mam velký strach že to vykape a to by ma moc nahnevalo prosim poradte co s tým mam spraviť je to moja prva kvetina v živote a keď o ňu pridem bude mi to velmy smutný. ((((((
Zdravím vás všetkých som uplne newww a mama dotiahla domou dve kvetinky marihuany a keď už to tu mám reku budem sa o to starať mám to na povale a poalieval som to a asi moc pretože to chytilo nejake žlté škvrny a mam velký strach že to vykape a to by ma moc nahnevalo prosim poradte co s tým mam spraviť je to moja prva kvetina v živote a keď o ňu pridem bude mi to velmy smutný. ((((((
Zdravím vás všetkých som uplne newww a mama dotiahla domou dve kvetinky marihuany a keď už to tu mám reku budem sa o to starať mám to na povale a poalieval som to a asi moc pretože to chytilo nejake žlté škvrny a začali sa stahovať a vädnúť mam velký strach že to vykape a to by ma moc nahnevalo prosim poradte co s tým mam spraviť je to moja prva kvetina v živote a keď o ňu pridem bude mi to velmy smutný. ((((((