Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím kde jinde to napsat. Dvě související otázky. 1.Může změnit kytka pohlaví řízkováním (tedy, pokud je matka samice, bude řízek taky samice) 2.Kdy můžu dát řízek do květníku?(tedy kdy můžu spustit rozpoznávací fázi samec/samice) Předem dík.
Doplnění:Osobně jsem si tím řízkováním nebyl jistej, protože minulej rok mě z hermouša(kterej vypadal jako samice), kterýho sem řízkoval, vyrostlo z 14 kytek, 8 hermoušů, 2 samice(nebo hermouši úplně bez kulí?) a 2 asi samci.(nenašel jsem na kytkách nic jinýho než kule?). Jo a dvě byly sežraný:-)
čau, tak za 1. nemůže, pokud je matka 100%ní samice, tak i řízek bude 100%ní samice, 2. řízek dej do květníku tak za 14 dní, ale musí mít kořeny!
ale jinak kdybys hledal tak to tu najdeš někde, hlavně FAQ
pocujte
prechadzal som temu zbezne a nenasiel som nejaky priklad na obdobie pre zistenie pohlavia .
dajme to mu priklad zasadim outdoor semiacka zaciatkom aprila v maji pojdu do prirody
tak kedy cirka je to obdobie kedy sa daju rozlisit pohlavia ...
diki moc
každá odrůda to má jinak, nejlepší je jít do přírody, z 40cm kytky si udělat klon, dát zakořenit, až zakoření na něj svítit 10/14 a pak zjistíš pohlaví (hlavně poznáš hermouše)
pohoda skusim asi
islo mi o to aby som vede na kedy si vybavovat dajaku brigadu aby som neprepasol toto rozpoznavanie a nahodov sa nevytrtkali . a bolo by
Původní příspěvek od Sar Z té fotky není poznat vůbec nic a označovat to za hermáče mi přijde vzhledem k tomu že banánek tam nikde nevidím, za dost odvážný...