Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 38 39 40 41 42 »
Autor
Téma 
Triminka
Nový Člen

Karma uživatele Triminka - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 625

Hlava: prepac, nechcelo mi to tie obrazky vziat do galerie (vraj privelke, tak som ich upol dodatocne).

Old Post 21-04-2010 v 17:27 PM
Triminka je offline   Profil uživatele Triminka   Find more posts by Triminka   Foto galerie člena Triminka   Click here to Send Triminka a Private Message   Add Triminka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Karma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 626

čau chtěl jsem se zeptat mám problém s listama uvadaj mi listy a hnědnou blizny a jsou v 43 dnu květu listy mi pomalu uvadaj nevím čím by to mohlo bejt poradí někdo plssss ?? Myslíte že by mi pomohlo když jim dám na klipsnáku druhou rychlost asi jo co a nemám je prolejt čistou vodou ? ph neměřim ani ec bohužel ..

Old Post 21-04-2010 v 17:30 PM
Patreees je offline   Profil uživatele Patreees   Find more posts by Patreees   Foto galerie člena Patreees   Click here to Send Patreees a Private Message   Add Patreees to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 627

citace:
Původní příspěvek od Triminka
Hlava: prepac, nechcelo mi to tie obrazky vziat do galerie (vraj privelke, tak som ich upol dodatocne).

No v pohode , zkus přiste zaškrtnout "Automaticky upravit na povolenou velikost souboru?" pak to většinou jde, no tvuj problem , neni , nestřikej na ne tolik vody, nech to vyrust a jestli za 14dni budes mit porad problem tak napis , ted podle fotky je to moc mlady a uvidi se pozdeji , asi tak...

citace:
Původní příspěvek od Patreees
čau chtěl jsem se zeptat mám problém s listama uvadaj mi listy a hnědnou blizny a jsou v 43 dnu květu listy mi pomalu uvadaj nevím čím by to mohlo bejt poradí někdo plssss ?? Myslíte že by mi pomohlo když jim dám na klipsnáku druhou rychlost asi jo co a nemám je prolejt čistou vodou ? ph neměřim ani ec bohužel ..

...no opet ta sama otazka , FOTO ??? , jinak v 43dnu kwetu bych fakt nejaky žlutý listy neřešil a to vůbec ...

Old Post 22-04-2010 v 01:00 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Triminka
Nový Člen

Příspěvek č. 628

Ehm, prepacte, ze otravujem, ale stav mojich rastliniek sa rapidne zhorsuje, napriek kropeniu vysychaju a na listoch sa im tvoria coraz vacsie JASNO BIELE skvrny.

Old Post 22-04-2010 v 15:29 PM
Triminka je offline   Profil uživatele Triminka   Find more posts by Triminka   Foto galerie člena Triminka   Click here to Send Triminka a Private Message   Add Triminka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 629

citace:
Původní příspěvek od Triminka
Ehm, prepacte, ze otravujem, ale stav mojich rastliniek sa rapidne zhorsuje, napriek kropeniu vysychaju a na listoch sa im tvoria coraz vacsie JASNO BIELE skvrny.

je to strašně přelitý, máš tam vůbec díry v kelímkách?

blade

Old Post 22-04-2010 v 17:35 PM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Triminka
Nový Člen

Příspěvek č. 630

ano, mam, ale kazdopadne je to mozne, dakujem

Old Post 22-04-2010 v 18:22 PM
Patreees
Stálý Člen

Karma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 631

citace:
Původní příspěvek od Hlava
...no opet ta sama otazka , FOTO ??? , jinak v 43dnu kwetu bych fakt nejaky žlutý listy neřešil a to vůbec ...

Čau hale tak už jsou v pohodě , ok listy řešit nebudu .

Old Post 23-04-2010 v 06:38 AM
Patreees je offline   Profil uživatele Patreees   Find more posts by Patreees   Foto galerie člena Patreees   Click here to Send Patreees a Private Message   Add Patreees to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Barbarosa
Stálý Člen

Karma uživatele Barbarosa - 56% Pěstitelská

Mírně zvedlé okraje listů a světle zelené středy. Příspěvek č. 632

Zdravim všechny Bédy trávníčky!

Tento rok jsem se poprvé vrhl na pěstění takže můj problém možná není ani problém ale jen přirozená věc a nemůžu spát zcela zbytečně. Z www.cannabisseeds.com jsem si objednal semínka odrůdy Afghani a Neville's Haze.
- Pěstební nádoby 6,5L
- Hlína obyč + perlit a cca. 5g dolomitského vapence na květináč
- Hnojim Bio-Bloom 1ml/1L hnojím vždy když zalévám, proliju celý květník dokud se neobjeví voda v drenážních děrách, znova zalévám až je hlína téměř suchá - cca 2x do týdne
- 2 Kytky pod 125W CFL Red
- Zbytek na balkóně (přes noc dávám domů)
- Kytky na balkoně moc nerostou - asi jsem je zasadil brzo
- Pod lampou rostou jako z vody

Teď k otázce potažmo problému.
- Kytky pod lampou mají okraje listů jemně zvedlé vzhůru.
- Nově rašící listy, kytek na balkóně, mají mnohem světlejší barvu nežli listy již vyrostlé. Vzhledem k tomu, že to téměř neroste nevím zdali se listy zbarví správně nebo je to nepřirozený. Pod lampou mají i nově rašící listy pěkně zelenou barvu.

Old Post 23-04-2010 v 16:43 PM
Barbarosa je offline   Profil uživatele Barbarosa   Find more posts by Barbarosa   Foto galerie člena Barbarosa   Click here to Send Barbarosa a Private Message   Add Barbarosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 633

Smím prosit?...

Old Post 23-04-2010 v 17:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 634

rekl bych velice promenlivy hodnoty PH.mel jsem to nekolikrat taky a vzdycky v dobe,kdy jsem na PH sral,ale kdo vi.

Old Post 23-04-2010 v 17:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 635

Prvni nebo druhy obrazek? bo obojí?

2. me prijde jakoby okousany listy, ale nikde nic a davam biooil...

Dík

Old Post 23-04-2010 v 20:15 PM
Sonic81
Nový Člen

Karma uživatele Sonic81 - 80% Pěstitelská

taky problem Příspěvek č. 636

tak me reknete co to je
je to 42den12/12
vlhkost den noc 30/55
teplota 28/18
ph zalivky 6.3
zloutnou a schnou

Old Post 24-04-2010 v 17:13 PM
Sonic81 je offline   Profil uživatele Sonic81   Find more posts by Sonic81   Foto galerie člena Sonic81   Click here to Send Sonic81 a Private Message   Add Sonic81 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 637

citace:
Původní příspěvek od Santcha
Prvni nebo druhy obrazek? bo obojí?

2. me prijde jakoby okousany listy, ale nikde nic a davam biooil...

Dík

prvni obrazek.mam to ted na G13ce taky.sral jsem na PH.jednou 5,5 za 2 dny jsem dal 6,5 a tak podobne nekolik dnu.nevim,ktery prvek chybi,ale mel sjem to parkrat a vzdycky kdyz kolisalo ph.

Old Post 24-04-2010 v 17:18 PM
Host
Host

Re: taky problem Příspěvek č. 638

citace:
Původní příspěvek od Sonic81
tak me reknete co to je
je to 42den12/12
vlhkost den noc 30/55
teplota 28/18
ph zalivky 6.3
zloutnou a schnou

vysoka teplota?podle toho co pises ne.blizko lampy?nizka vlhkost?jedno z toho to urco bude.

Old Post 24-04-2010 v 17:20 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Re: taky problem Příspěvek č. 639

citace:
Původní příspěvek od Sonic81
tak me reknete co to je
je to 42den12/12
vlhkost den noc 30/55
teplota 28/18
ph zalivky 6.3
zloutnou a schnou

Nízká vlhkost v tomdle období květu je ideál a kdyby byla lampa nízko, tak by si viděl pokroucený spálený blizny.

Žlutý listy v období květu a to ještě když tak do 3neděl budeš kosit ne? Není nic neobvyklýho, holky sou teď dost hladový, tak je možný že jim chybí nějakej prvek, kterej si nahání ze zásob, nic hroznýho. Jaký máš EC, nebo co jim leješ?

Old Post 25-04-2010 v 21:16 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LOksa
Stálý Člen

Karma uživatele LOksa - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 640

zdravim, potreboval by som pomoct so zltnutim listov. hladal som tu vsade, no ziadne co som videl sa mi nejak nepodobali na tie nase. Rastliny su v 5. tyzdni kvetu polievame kazde 2 dni 2 litre vody (je tam 6 rastlin takze dost rychlo to vypiju) hnojili sme raz do tyzdna, no myslel som ze im chyba N tak sme im dali nazrat kazde 4dni, no nepomolo tak teraz neviem. hnojiva- Plagron Alga Bloom + Green sensation + nedavno sme kupili Plagron PK ak by to bol nahodou nedostatok P alebo K. No zatial sa to nezlepsilo, skor naopak. ak vam to je zname prosim poradte...

....stale sme v hovne, len hlbka sa meni....

Naposledy upravil LOksa 25-04-2010 v 23:06 PM

Old Post 25-04-2010 v 22:41 PM
LOksa je offline   Profil uživatele LOksa   Find more posts by LOksa   Foto galerie člena LOksa   Click here to Send LOksa a Private Message   Add LOksa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 38 39 40 41 42 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás