Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau chtěl jsem se zeptat mám problém s listama uvadaj mi listy a hnědnou blizny a jsou v 43 dnu květu listy mi pomalu uvadaj nevím čím by to mohlo bejt poradí někdo plssss ?? Myslíte že by mi pomohlo když jim dám na klipsnáku druhou rychlost asi jo co a nemám je prolejt čistou vodou ? ph neměřim ani ec bohužel ..
Původní příspěvek od Triminka Hlava: prepac, nechcelo mi to tie obrazky vziat do galerie (vraj privelke, tak som ich upol dodatocne).
No v pohode , zkus přiste zaškrtnout "Automaticky upravit na povolenou velikost souboru?" pak to většinou jde, no tvuj problem , neni , nestřikej na ne tolik vody, nech to vyrust a jestli za 14dni budes mit porad problem tak napis , ted podle fotky je to moc mlady a uvidi se pozdeji , asi tak...
citace:
Původní příspěvek od Patreees čau chtěl jsem se zeptat mám problém s listama uvadaj mi listy a hnědnou blizny a jsou v 43 dnu květu listy mi pomalu uvadaj nevím čím by to mohlo bejt poradí někdo plssss ?? Myslíte že by mi pomohlo když jim dám na klipsnáku druhou rychlost asi jo co a nemám je prolejt čistou vodou ? ph neměřim ani ec bohužel ..
...no opet ta sama otazka , FOTO ??? , jinak v 43dnu kwetu bych fakt nejaky žlutý listy neřešil a to vůbec ...
Ehm, prepacte, ze otravujem, ale stav mojich rastliniek sa rapidne zhorsuje, napriek kropeniu vysychaju a na listoch sa im tvoria coraz vacsie JASNO BIELE skvrny.
Původní příspěvek od Triminka Ehm, prepacte, ze otravujem, ale stav mojich rastliniek sa rapidne zhorsuje, napriek kropeniu vysychaju a na listoch sa im tvoria coraz vacsie JASNO BIELE skvrny.
je to strašně přelitý, máš tam vůbec díry v kelímkách?
Tento rok jsem se poprvé vrhl na pěstění takže můj problém možná není ani problém ale jen přirozená věc a nemůžu spát zcela zbytečně. Z www.cannabisseeds.com jsem si objednal semínka odrůdy Afghani a Neville's Haze.
- Pěstební nádoby 6,5L
- Hlína obyč + perlit a cca. 5g dolomitského vapence na květináč
- Hnojim Bio-Bloom 1ml/1L hnojím vždy když zalévám, proliju celý květník dokud se neobjeví voda v drenážních děrách, znova zalévám až je hlína téměř suchá - cca 2x do týdne
- 2 Kytky pod 125W CFL Red
- Zbytek na balkóně (přes noc dávám domů)
- Kytky na balkoně moc nerostou - asi jsem je zasadil brzo
- Pod lampou rostou jako z vody
Teď k otázce potažmo problému.
- Kytky pod lampou mají okraje listů jemně zvedlé vzhůru.
- Nově rašící listy, kytek na balkóně, mají mnohem světlejší barvu nežli listy již vyrostlé. Vzhledem k tomu, že to téměř neroste nevím zdali se listy zbarví správně nebo je to nepřirozený. Pod lampou mají i nově rašící listy pěkně zelenou barvu.
Původní příspěvek od Santcha Prvni nebo druhy obrazek? bo obojí?
2. me prijde jakoby okousany listy, ale nikde nic a davam biooil...
Dík
prvni obrazek.mam to ted na G13ce taky.sral jsem na PH.jednou 5,5 za 2 dny jsem dal 6,5 a tak podobne nekolik dnu.nevim,ktery prvek chybi,ale mel sjem to parkrat a vzdycky kdyz kolisalo ph.
Původní příspěvek od Sonic81 tak me reknete co to je
je to 42den12/12
vlhkost den noc 30/55
teplota 28/18
ph zalivky 6.3
zloutnou a schnou
Nízká vlhkost v tomdle období květu je ideál a kdyby byla lampa nízko, tak by si viděl pokroucený spálený blizny.
Žlutý listy v období květu a to ještě když tak do 3neděl budeš kosit ne? Není nic neobvyklýho, holky sou teď dost hladový, tak je možný že jim chybí nějakej prvek, kterej si nahání ze zásob, nic hroznýho. Jaký máš EC, nebo co jim leješ?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
zdravim, potreboval by som pomoct so zltnutim listov. hladal som tu vsade, no ziadne co som videl sa mi nejak nepodobali na tie nase. Rastliny su v 5. tyzdni kvetu polievame kazde 2 dni 2 litre vody (je tam 6 rastlin takze dost rychlo to vypiju) hnojili sme raz do tyzdna, no myslel som ze im chyba N tak sme im dali nazrat kazde 4dni, no nepomolo tak teraz neviem. hnojiva- Plagron Alga Bloom + Green sensation + nedavno sme kupili Plagron PK ak by to bol nahodou nedostatok P alebo K. No zatial sa to nezlepsilo, skor naopak. ak vam to je zname prosim poradte...