Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja myslim že je to zrezlé od obsahu železa z vody při zvlhčování mlhou ze zvlhčovačky. dělá mi to taky. a jestli se vám to zdá spálené tak nekropit vodou při zaplé lampě.
jak uz bylo receno , kazdopadne tomu zvysit vlhkost :] rizky jsou na to dost nachylne ale to uz tu bylo receno...zrezle mi to nejak neprijde pokud by to udelala ta zvhcovacka ,neudelala byt to na vsech listech ?
Původní příspěvek od Syst3m_t3r0r ja myslim že je to zrezlé od obsahu železa z vody při zvlhčování mlhou ze zvlhčovačky. dělá mi to taky. a jestli se vám to zdá spálené tak nekropit vodou při zaplé lampě.
Psal ze to pod lampou nema. jinak jestli fakt myslis ze ti to dela Fe z vody skus lit nakou dobu do zvlhcovacky destilku. Na klonech co jsem mel pod usporkou se mi delaly stejny pruhy a tak sem to dal dal od lampy a prestalo se to sirit. (Viz.muj thread matkarna) Nejspis to bude spalene UV zarenim (jak tu nekdo jiz psal) na ktrey nebyly zvykly. Roseni pri cistou vodou pri zaple lampe by nemelo vadit.
spatne rezivo skus to smiknout nahore a doufej ze to obroste jestli maj dobre koreny tak budou v pohode drive se me to taky stavalo v matkarne mala vlhkost nebo vysoka teplota rezum nesvedci
Smiknout nahoře to bohužel nemůžu páč jsou vorezlý i výhonky, ty řezy jsou fakt v kritickým stavu, připadám si spíš jak medik než grower. Zatím rosim 3-5 krát denně tak uvidím jak se to vyvine, zatím je to bez změny
Ahoj potřebuji poradit mám následující problém. Na pár kytkách DD (Double Dutch) se mi zacali kroutil kraje listů jedná se o staré listy, nové zatím tyto synptomy nemají. Hnojím AH + Enzymy do hlíny
PH 5,8 - 6,1
EC 0,3 - 1,2 (3 týden květ)
teplota max. 27C min 15C
čím myslíte že je to zapřičiněno? plíseň či nějaký problém s výživou)
Mě se to jeví jako nedostatek fosforu. To samé se mi vyskytlo někdy plusmínus stejnou dobou v květu. Trošku přihnoj něčím s vyšším P/K (třeba AH Bloom), ale nepřežeň to, příliš mnoho K může způsobit lockout Ca a to taky není nic moc. Pokud bys měl PK 13/14, začni to tam lít v mírnějších množstvích (třeba 5ml / 10l) a postupně zvyšuj. Pokud PK 13/14 nemáš, vystačíš s AH, ale musíš dávat víc složky Bloom (míň N, víc P + K).
Jinak žádnej stres, nevypadá to zatím nějak katastrofálně. (Plíseň to, dle mě, rozhodně není).
Nevim vubec co by to mohlo bejt kyticka mi odumira ze stredu listu azu nakonec uhine celej list prisel sem takhle o vsecky co to muze bejt?? pomuzete nekdo? a prosim vas zvecte si je at to poznate..
rek bych ze je to od neodstate vody ts sem mel ja kdyz sem je zalival neodstatou vodou protoze je v ni velke mnozstvi chloru a ten kytiz moc nemusi...........
teploty sou ok 18 v noci 25 pres den ph a ec nemerim sou v 2L kvetinaci ale tim to asi neni pak mi to delalo i po presazeni kyslik v zemi stacil by peroxid??
ok nevim kolik je kitce asi mesic vlhkost neudrzuju svetlo je sodik 70W tuty problemy zacli uz od seminka vzdycky zacli jako je na fokych chcipat listy odprosted ze spoda nic na listech neni a listy napadene tutim neznamim zezloutnou a pokazde to zacina ze stredu listu a pak pocelim u vsech listu hnojil plargonem alga bloom 4 ml / 1L pH a EC neudrzuju ale pochibuju ze je to tim co jeste chcete vedet?? teploty sem uz psal 18 v noci 25 pres den...
kluci kapánek si protiřečíte, ale přikláním se k space.pussy páč jsem to prolil enzymy a účinek se nedostavil ba naopak příznaky se projevily i na více rostlinkách. Myslel jsem si že je to nedostatek živin, jen jsem si nebyljist a nechtěl jsem jim ještě více ublížit pokud by byly přehnojené. Každopádně mám PK13-14 od Plagronu takže to zejtra začnu postupně aplikovat a uvidíme jak to začne reagovat.
Zdravím
Tak i přes počáteční začátečnické problémy, se mi podařilo dotáhnout muj první grow do finále.Můžete se mrknout na výsledek..
Jedná se o 3x white satin (dik mrakoplas)
Slunce: son-tia plus 150W
Cirkulace vzduchu zajišťují PC větráčky na odtah a klipsňáky na přítah a ofuk.
Medium: Plagron royal mix
Hnojení Alga grow a bloom, green sensetion, enzymy a pk 13-14 od AH
Final solution taky od AHčka
Stan má 60x60x120
Fotky jsou z 9 týdne květu.