Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 38 39 40 41 42 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Syst3m_t3r0r
Stálý Člen

Karma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% PěstitelskáKarma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 625

ja myslim že je to zrezlé od obsahu železa z vody při zvlhčování mlhou ze zvlhčovačky. dělá mi to taky. a jestli se vám to zdá spálené tak nekropit vodou při zaplé lampě.

Old Post 12-05-2008 v 08:31 AM
Syst3m_t3r0r je offline   Profil uživatele Syst3m_t3r0r   Find more posts by Syst3m_t3r0r   Foto galerie člena Syst3m_t3r0r   Click here to Send Syst3m_t3r0r a Private Message   Add Syst3m_t3r0r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 626

jak uz bylo receno , kazdopadne tomu zvysit vlhkost :] rizky jsou na to dost nachylne ale to uz tu bylo receno...zrezle mi to nejak neprijde pokud by to udelala ta zvhcovacka ,neudelala byt to na vsech listech ?

Old Post 12-05-2008 v 09:56 AM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 627

citace:
Původní příspěvek od Syst3m_t3r0r
ja myslim že je to zrezlé od obsahu železa z vody při zvlhčování mlhou ze zvlhčovačky. dělá mi to taky. a jestli se vám to zdá spálené tak nekropit vodou při zaplé lampě.

Psal ze to pod lampou nema. jinak jestli fakt myslis ze ti to dela Fe z vody skus lit nakou dobu do zvlhcovacky destilku. Na klonech co jsem mel pod usporkou se mi delaly stejny pruhy a tak sem to dal dal od lampy a prestalo se to sirit. (Viz.muj thread matkarna) Nejspis to bude spalene UV zarenim (jak tu nekdo jiz psal) na ktrey nebyly zvykly. Roseni pri cistou vodou pri zaple lampe by nemelo vadit.

Old Post 12-05-2008 v 14:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 628

spatne rezivo skus to smiknout nahore a doufej ze to obroste jestli maj dobre koreny tak budou v pohode drive se me to taky stavalo v matkarne mala vlhkost nebo vysoka teplota rezum nesvedci

Old Post 12-05-2008 v 14:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Green Fantom
Stálý Člen

Karma uživatele Green Fantom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 629

Smiknout nahoře to bohužel nemůžu páč jsou vorezlý i výhonky, ty řezy jsou fakt v kritickým stavu, připadám si spíš jak medik než grower. Zatím rosim 3-5 krát denně tak uvidím jak se to vyvine, zatím je to bez změny

Old Post 12-05-2008 v 19:07 PM
Green Fantom je offline   Profil uživatele Green Fantom   Find more posts by Green Fantom   Foto galerie člena Green Fantom   Click here to Send Green Fantom a Private Message   Add Green Fantom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nec
Nový Člen

Karma uživatele nec - 0% Pěstitelská

Zdraví co to je?? plíseň? živiny? Příspěvek č. 630

Ahoj potřebuji poradit mám následující problém. Na pár kytkách DD (Double Dutch) se mi zacali kroutil kraje listů jedná se o staré listy, nové zatím tyto synptomy nemají. Hnojím AH + Enzymy do hlíny

PH 5,8 - 6,1
EC 0,3 - 1,2 (3 týden květ)
teplota max. 27C min 15C

čím myslíte že je to zapřičiněno? plíseň či nějaký problém s výživou)

Old Post 18-05-2008 v 20:47 PM
nec je offline   Profil uživatele nec   Find more posts by nec   Foto galerie člena nec   Click here to Send nec a Private Message   Add nec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 631

Mě se to jeví jako nedostatek fosforu. To samé se mi vyskytlo někdy plusmínus stejnou dobou v květu. Trošku přihnoj něčím s vyšším P/K (třeba AH Bloom), ale nepřežeň to, příliš mnoho K může způsobit lockout Ca a to taky není nic moc. Pokud bys měl PK 13/14, začni to tam lít v mírnějších množstvích (třeba 5ml / 10l) a postupně zvyšuj. Pokud PK 13/14 nemáš, vystačíš s AH, ale musíš dávat víc složky Bloom (míň N, víc P + K).

Jinak žádnej stres, nevypadá to zatím nějak katastrofálně. (Plíseň to, dle mě, rozhodně není).

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Old Post 18-05-2008 v 22:12 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANUBIS
Stálý Člen

Karma uživatele ANUBIS - 16% Pěstitelská

Smrt zevnitr Příspěvek č. 632

Nevim vubec co by to mohlo bejt kyticka mi odumira ze stredu listu azu nakonec uhine celej list prisel sem takhle o vsecky co to muze bejt?? pomuzete nekdo? a prosim vas zvecte si je at to poznate..

Naposledy upravil ANUBIS 19-05-2008 v 18:27 PM

Old Post 19-05-2008 v 18:18 PM
ANUBIS je offline   Profil uživatele ANUBIS   Find more posts by ANUBIS   Foto galerie člena ANUBIS   Click here to Send ANUBIS a Private Message   Add ANUBIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydromen
Stálý Člen

Karma uživatele hydromen - 80% PěstitelskáKarma uživatele hydromen - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 633

zdarec nedostatek kysliku v hline co takle naky parametry ze bys uvedl ph ec teploty.........

Old Post 20-05-2008 v 13:50 PM
hydromen je offline   Profil uživatele hydromen   Find more posts by hydromen   Foto galerie člena hydromen   Click here to Send hydromen a Private Message   Add hydromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydromen
Stálý Člen

Karma uživatele hydromen - 80% PěstitelskáKarma uživatele hydromen - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 634

fosforem to neni mel bys fialove rapiky listu jednoznacne prehnojene prolit cistou vodou snizit davku hnojiva

Old Post 20-05-2008 v 13:52 PM
hydromen je offline   Profil uživatele hydromen   Find more posts by hydromen   Foto galerie člena hydromen   Click here to Send hydromen a Private Message   Add hydromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydromen
Stálý Člen

Příspěvek č. 635

rek bych ze je to od neodstate vody ts sem mel ja kdyz sem je zalival neodstatou vodou protoze je v ni velke mnozstvi chloru a ten kytiz moc nemusi...........

Old Post 20-05-2008 v 14:16 PM
ANUBIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 636

teploty sou ok 18 v noci 25 pres den ph a ec nemerim sou v 2L kvetinaci ale tim to asi neni pak mi to delalo i po presazeni kyslik v zemi stacil by peroxid??

Old Post 20-05-2008 v 14:23 PM
ANUBIS je offline   Profil uživatele ANUBIS   Find more posts by ANUBIS   Foto galerie člena ANUBIS   Click here to Send ANUBIS a Private Message   Add ANUBIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 637

Cus...na peroxid do hliny se vyprdni,lepsi naky enzymy ....

a na rozpoznani problemu by to chtelo aby ses trochu rozepsal,co,kde,jak a cim....pak to bude identifikovatelny

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 20-05-2008 v 14:30 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANUBIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 638

ok nevim kolik je kitce asi mesic vlhkost neudrzuju svetlo je sodik 70W tuty problemy zacli uz od seminka vzdycky zacli jako je na fokych chcipat listy odprosted ze spoda nic na listech neni a listy napadene tutim neznamim zezloutnou a pokazde to zacina ze stredu listu a pak pocelim u vsech listu hnojil plargonem alga bloom 4 ml / 1L pH a EC neudrzuju ale pochibuju ze je to tim co jeste chcete vedet?? teploty sem uz psal 18 v noci 25 pres den...

Old Post 20-05-2008 v 15:02 PM
nec
Nový Člen

Karma uživatele nec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 639

kluci kapánek si protiřečíte, ale přikláním se k space.pussy páč jsem to prolil enzymy a účinek se nedostavil ba naopak příznaky se projevily i na více rostlinkách. Myslel jsem si že je to nedostatek živin, jen jsem si nebyljist a nechtěl jsem jim ještě více ublížit pokud by byly přehnojené. Každopádně mám PK13-14 od Plagronu takže to zejtra začnu postupně aplikovat a uvidíme jak to začne reagovat.

Old Post 20-05-2008 v 20:31 PM
nec je offline   Profil uživatele nec   Find more posts by nec   Foto galerie člena nec   Click here to Send nec a Private Message   Add nec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StigHelmer
Stálý Člen

Karma uživatele StigHelmer - 67% PěstitelskáKarma uživatele StigHelmer - 67% PěstitelskáKarma uživatele StigHelmer - 67% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 640

Zdravím
Tak i přes počáteční začátečnické problémy, se mi podařilo dotáhnout muj první grow do finále.Můžete se mrknout na výsledek..
Jedná se o 3x white satin (dik mrakoplas)
Slunce: son-tia plus 150W
Cirkulace vzduchu zajišťují PC větráčky na odtah a klipsňáky na přítah a ofuk.
Medium: Plagron royal mix
Hnojení Alga grow a bloom, green sensetion, enzymy a pk 13-14 od AH
Final solution taky od AHčka
Stan má 60x60x120
Fotky jsou z 9 týdne květu.

Tak tady je první holka

II. In - Fc,WR,BJ,TCh--150W
III. In - Shit, Aurora B--250W

Kuku kuku..tralala tralala

Old Post 20-05-2008 v 21:47 PM
StigHelmer je offline   Profil uživatele StigHelmer   Find more posts by StigHelmer   Foto galerie člena StigHelmer   Click here to Send StigHelmer a Private Message   Add StigHelmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 38 39 40 41 42 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás