Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja skoušel dávat extrakt do takový "elektronický cigarety"... zdá se mi že je to dobrý spúsob jak využíť orosený listí).... je to čistý, bez zápachu, elegantný dizajn...
Já miluji vapo zkoušel někdo vapo+bong? xD vím že to zní jako blbost, ale brutálně to zkope člověka. Možná tím, že se dá více potáhnout, když to vapo dobře drží v bongu (mini).
miloval jsem ganju/has/vytazek (rso) s tabakem - to spojeni zenskeho a muzskeho principu nemelo chybu a cista trava mi nani echutnala, ale zavislost na tabaku je nechutna. tak jsem s nim prestal (diky ibogainu) a ted jenom vytazkuju, cipkuju a obcas vaporizuju
Klasika-joint, ale zkouším i vlastní dýmky ze dřeva a je to pěkný pocit když nad tím dřevem člověk stráví nějakou tu hodinku, pak to vyzkouší poprvé.. a sleduje jak se dýmka postupem času pěkně zaběhne. Koupil jsem si i vaporizér vaponic, takový skleněný jednoduchý, to mám rád taky hlavně proto, že to šetří plíce ale ten výpar má i takový jiný efekt než čoud, jen si na to zvyknout
minulej tejden sem si objednal na IG od bongsnstuff dve baleni backwoods bluntu/cigaret a uz asi nechci videt papirky je to bomba hlavne do toho muzete zabalit klidne 3g
edit: omlouvam se za otoceni a v tomhle byl jen gram shark shocka
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."