Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. Ty vole, nevypúšťaj to nosem, budú ti smrdět šušně!
2. Hulit izolepu je boží... (Měly sme menší problém se skleněnkú, chtěla sem ju schovat do fixy, rvala sem ju tam nůžkama a ona praskla:-). Tak sem ju nouzově zlepila izolepú...)
To kamos mi rikal,jakou ma domluvu s fotrem:
fotr:podej mi to...
kamos:co?
fotr:tamto s takovym tim
kamos:a gde to je?
fotr:no prece tam!!!!!-kdyz jsem byl spalenej,tak sem se tomu chlamal jak maly decko...
Fčera jak sme vykuřeni pozorovali letící letadlo na uplně čiste obloze: ty woe víš proč se s toho letadla dělají take dvě čary bo oni tam v tom huli jak fabriky nebo né hoši to není letadlo to letí raketa ze silvestra jak ji vypustili za chvilu to buchne nebo to je kometa .... padalo tam hodně hlašek a my se tomu total řehnili
Dávali jsme si zpukaný stezku odvahy lesem, kde padlo několik dost dobrých hlášek. Třeba:
"Máme tady takovou...cestičku strachy..."
Anebo kámoška, která to pojala jako cetopis a celou dobu nám dělala reportáž: "Jo ještě jsem vám chtěla říct, že jsem stará. Takže nepudu lízt po liánách."
Dokud ses doma, tak budes poslouchat!
Drz hubu a krok!
Netlem se jak debil!
Chovej se kulturne!
Ja nevim, kdy uz se konecne zacnes chovat normalne!
Az budes ve svym, tak si delej co chces!
Prides se domu akorat nazrat!
Delej se sebou neco!
No, zase cumis, jak debil!
Delej neco, porad se jenom valis!
1: Hod mi mobil, nech si zavolam, pls...
2: Nemam telku, preco?
Ja: chapes.. ked daco urobis, tak musis mat svedka a dokaz, inak ako by si to ani nespravil... napriklad vyskocis a potom zomries, nie je ziadny dokaz ze si vyskocil, cize si nevyskocil, chapes...?
asi pol hodiny som to kamosovi vysvetloval
I`ve got F and C and I`ve got K too. So the onlything I`m missing is yoU.