Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od remow pálil sem sklo při vstupu so koncentračního tábora březinka jak sme měli se školou výlet..,vím není to etický ale byla tam hrozná nuda
hrozna nuda? zamysli se, a zkus to napsat jinak... jinak to totiz nechapu
to remow: omlouvam se uzivateli praxer, ze ho budu opakovat, ale taky to nechapu jak to remow myslel.... pokud je to mysleny ze si zahulil protoze si mel chut na sloucka ta ok v tom opacnym pripade .... ....
Doufam, ze ste me pochopili jak sem to myslel
PEACE
- v kupé ve vlaku a na taky na hajzlu se třema kámošema.......dokud ten vlak jel bylo to ok, ale když zastavil tak sme se málem udusili a pak nás přišel vyhnat štiplístek, naštěstí už bylo dohuleno
-hustý to taky bylo v létě uprostřed berounky, je to tam dost mělký takže se dá uprostřed v pohodě sedět........bylo strašný vedro ale ta voda příjemně chladila tak sme tam skejsli snad na hodinu....
-jedno z mejch nejoblíbemějších míst je lom co mám skoro za barákem, nejlepší je jít tam v noci, hulit a čumět na noční Prahu
2 Morochor: na vodaku sme sjizdeli berounku, taky pohoda na lodicce........jinak asi moje nej misto bylo na ubytovne na chmelu, kdyz sem se pripotacel z hospody..bylo to tam total zakoureny a prisli ucitele......co to tu smrdi?!!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
FaLda: hehe chmelový brigády jsou nejhustější Taky už jsem byl se školou dvakrát motat chmel kdesi v Kounově :-) Člověk je od rána do večera na poli a vnoci v chlastá v hospodě a hulí
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Hej-rup: Ja tam sem furt..,je to pohoda..nejlepsi jsou slovaci, co tam jezdej na 10 dnu a berou polovicku co mi za 2....hlavne voni vsechno spali za prvni tri dny a kdyz tam prijedem my, tak sme pro ne spasa..takze se da i dobre vydelat timto zpusobem!!...s tim hulenim vecer je to sice pravda...ale nekteri to delaj i pres den -> nedoporucuju....nic nevydelas!.....U nas v Rocove je velkej panak vodky za 9 korun!!!!!..takze clovek de do hospy s kilcem a odchazi po ctyrech!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Ja se spalil strasnym zpusobem pri jizde vlekem v takovim tom zavrenym vejci. Jel sem s kamikem v Italii na tu nejdelsi sjezdovku no proste nejvejs jak jen to slo dolu to vypadalo neco jako 200m cervena, 50m modra, 500m cerna a pak dalsi 4km cervena proste parada. Lanovka jela 15min takze sme mneli cas na vsechno a nahore kdyz sem votevrel tu kabynku a vydel jak se ven vali kour a ten vlekar na nas prez vokno vejral tak sem se zacal tak smat ze sem mnel cestou dolu dost problemy...
Původní příspěvek od megabuh Ja se spalil strasnym zpusobem pri jizde vlekem v takovim tom zavrenym vejci. Jel sem s kamikem v Italii na tu nejdelsi sjezdovku no proste nejvejs jak jen to slo dolu to vypadalo neco jako 200m cervena, 50m modra, 500m cerna a pak dalsi 4km cervena proste parada. Lanovka jela 15min takze sme mneli cas na vsechno a nahore kdyz sem votevrel tu kabynku a vydel jak se ven vali kour a ten vlekar na nas prez vokno vejral tak sem se zacal tak smat ze sem mnel cestou dolu dost problemy...
...tvuj pravopis je dobra bida...mas zakladku chlape? :-)
Tak moje nejkuroiznější místo je asi mechovy jezírko na Rejvíze v Jesenikách. Bylo to v 7 ráno, vypadalo to na krásnej den. Lidi tam ještě nebyli, pač to bylo před otevíračkou. Dokonalej zážitek.
Jednou na praxi o prestavce z okna a kdyz jsem se otocil tak jsem zjistil ze 10 metru vedle me je reditel skoly( z toho jsem malo nechapal ze si niceho nevsimnul)...v autobuse ze skoly...a vim ze urcite jeste na nejakych hustych mistech ale ani za hovno si nevzpomenu ....
Původní příspěvek od StigHelmer Tak moje nejkuroiznější místo je asi mechovy jezírko na Rejvíze v Jesenikách. Bylo to v 7 ráno, vypadalo to na krásnej den. Lidi tam ještě nebyli, pač to bylo před otevíračkou. Dokonalej zážitek.
Tam to znám. Bezva místo,večer je to tam taky dobrý a pak projížďka Jeseníky,no paráda.
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin