Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, podle mě je to škoda i těch semínek zadarmo. Dávat teď kyti ven je totální nesmysl jak už ti to tu pár lidí řeklo. Jako kdyby jsi to dál do květináče a pak za okno, tak by ti z toho třeba něco hodně špatného vylezlo ale venku je to.blbost... Ale však se presvetcis sám
Horší až bude jenom 5°C to uznávám že už to neroste - skoro mrzne ale teď jak je ještě nad těch 10°C se to dá a roste to pomalu ale jistě. Snad to do konce října začne kvést, co už teď s tím, jak je nasazeno. Tak by to kvetlo v listopadu, snad bude ještě pěkně a trochu teplo. Zítra snad postnu nové foto. Jinak mám už teď další 2 Semínka, tentokrát jak rádi uslyšíte je nechávám na jaro, z kupované Blueberry, jedno přímo z fialového fenotypu a druhé z klasiky zeleného phenotypu palice, snad je do jara neztratím a na jaře obě vyklíčí a z obou budou samice a z té jedné bude fiala .
Kdo jste cestovatelé tak doporučuji si zajet na Dr. Grinspoona přímo do Amsterdamu do coffeshopu Barney's Farm na Haarlemstraat a tam si přímo koupit 1-5g za eura. -Jo to by byl luxus.
Foto sušina Dr. Grinspoon-a z netu. Pěkná hromádka.
Naposledy upravil Reggaemanista 23-09-2018 v 19:30 PM
Dnes po dlouhé době slunečněji a tepleji venku tak jsem se vydal za rostlinkami. Trochu poporostly a musím říct že když svítí Slunce, tak tam mají Sluneční lázeň + je to kryté smrky tak tam ani moc nefouká no zatím to teda roste, nato jak bylo chladno.
FOTO
1. celek
2.ta menší
3. menší, mladší
4.ta starší
5. a větší
Par let dozadu by ti Hlava toto vlakno uz supol do sine Btw myslim si ze u nas grinspoon na out v divocine bez sance. Uz niektore outdoorove specialy maju problem prezit oktober, ne to este ňuňu indoorova divno-sativka.
Dnes jsem jednu kytičku daroval kamarádovi, tu starší. jednu jsem si nechal. Zítra dám snad foto. Ta mladší, kterou jsem si nechal, skoro dohnala tu starší jak jsem je dával od sebe...Má širší list(k)y, než ta, kterou jsem daroval, tak tuším, že je to snad Cannabis Indica.
kamarát, ja viem že to bereš ako pokus, ale z tohto absolútne nič nečakaj, tých 5 stupnov je už teraz len s tým rozdielom že v noci a to už dostávajú zabrať, ja mám jednu zatial čo som presadil do kochla ale mám ju za oknom (južná orientácia) -(slnko celý deň) a tiež som zvedavý čo z toho bude ale vonku to je jak keby si išiel v zime na jahody..
Původní příspěvek od Maxeaux Par let dozadu by ti Hlava toto vlakno uz supol do sine Btw myslim si ze u nas grinspoon na out v divocine bez sance. Uz niektore outdoorove specialy maju problem prezit oktober, ne to este ňuňu indoorova divno-sativka.
Když jsem u těch návrhů - Síň Zmaru?
Komentujte...
Díky!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Pěstoval jsem roku 2006 Super Skunk zde a za to jsem dostal Káčka. Příští rok se budu snažit postnout něco lepšího, tentokrát poctivě od jara, teď už bych to nechal jak je. Tady kytička jak poporostla. Netušil jsem, že za to že vysadím jenom ze srandy 2 kytičky takhle pozdě sklidím takový poprask .
Budu se to snažit později až přejde babí léto asi pěstovat nějak doma stealth spy stylem na okně, ale teď se tomu venku daří, babí léto teploty přes 20°C, slunečno. Jak jsem psal jednu kytičku jsem dal kamarádovi.