Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe vítej v klubu, já s tím taky měl problémy a ještě někdy mám. Prostě se mi zatmí před očima a seknu ssebou o zem. To jsem jel takhle jednou za bráchou do Brna na návštěvu, dám si skleněnku na autobusový zastávce u nás doma a najednou bác, seknu ssebou na chodník a ležím. Necejtím nic, nemůžu vstát, no prdel. Pak za 10 min přijede bus a já se tam jen taktak vyškrábu, ani nevím jak jsem koupil lístek.
Za 2 h přijedu do brna, vystoupím a brácha na mě čumí jak na vola, rozbitej chcift a z držky mi tekla krev. A já nic celou dobu necejtil
No chce to před každým brkem bejt uklidněnej, sednout si, odpočinout a relaxovat. Před natáhnutím se párkrát zhluboka nadechnout a pak vědět co si můžeš dovolit potahat. Třeba to ani tak dlouho nedržet v plicích.
Mě se to třeba stalo pokaždé když jsem začínal s bongem, klasické zatmění před očima a pískání v uších. To pak člověk neví co se s ním děje. Teď už jsem takovýdle stavy dlouho neměl, ale taky už tak nehulím jak dříve.
Mějte se
Taky se asi přidám do diskuze. Můj asi nejvíc nepříjemný stav po brku byl ten, kdy jsme s kámošm ubalili brko z dost pohodového venku a šli ho vyhulit k nám na zahradu, kde byl můj soused, který má tak 45 roků a je to strašný botanik, vždycky jsem ho viděl sekat zahradu s extremním brkem v hubě.
Tak jsem na něj písknul, jestli si nejde dát s nám a on, že to mám ubalené bez tabáku, že by mu to zničilo plíce, tak vytáhl svoje a řekl, ať si dáme.
Chuťově to bylo nejlepší brko, které jsem kdy měl.
Oba s kámošem jsme si dali pár prdů z našeho a pár prdů z jeho.
Zeptal jsem se ho, co to je a on mi odpověděl, že je to Black Russian, že to je jeho lampa, pod kterou pěstuje kytky pouze kvůli THC (venku má na mastičky atd...)
Kámoš celý zbledl a že nevidí a neslyší, tak mu soused donesl vodu a pak to začalo přepadat i mě.
Měl jsem pocit, že se vyvrátím, před očima jsem měl bílé fleky, moc jsem neviděl, srdce mi tlouklou, jak posrané a brutálně mi zfialověl ret (stejně jako kámošovi), tak jsme šli domů a tam už tenhle stav přešel a začal parádní high....
Nevím čím to bylo, ale myslím si, že ten jeho model byl fakt morbidní a plánuju ho vyzkoušet znova, ale v menším množství a ne přímo na slunku
Prej marihuana ukazuje pravdu zadrzovanou v podvedomi.Treba to ze je vam blbe je znameni ze by jste meli prestat nebo to aspon omezit.Nekteri lidi nevidi rozdil mezi užíváním a zneužíváním . Peace!
No tak obecně když se zhulíš a už seš dost vykydlej a dáš si kafe tak tě to celkem rychle probudí a si ready ... nebo já to tak mám, takže to by ti taky asi mohlo pomoct ale někdy je z toho i solidní nájezd tak asi bacha aby ti to ještě nezhoršilo
tak to si vy s těmi problémy hlavně nikdy nedávejte kýbl, ten posadil už nejednoho zkušenýho a "bezproblemovýho" huliče doslova na prdel..a toho jsem byl svědkem. nicméně je to snad nejefektivnější užití trávy a prda jaxviň..ale to tu asi každej ví
a abych nebyl uplně OT, tak to černo před očima jsem měl jednou, na 12 minut ( stihl jsem se kouknout na mobil než se mi zatmělo a pak až se "rozednělo" ) celou dobu jsem přemýášlel o tom, jak se poslepu dostanu domů a co budu dělat.. jinak se mi uplně nazačátku párkrát stalo, že mi bušilo srdce atd, však to znáte a dýchat sem musel "mechanicky" jinak bych nedýchal..to jsem si tenkrát řekl, že ještě jendou se mi tohle stane, tak končím. a od tý doby víceméně pohoda. akorát se mi 2krát stalo, ted v zimě, že sem se po brku brutálně zpotil studenym potem, bylo mi strašně zle a trvalo to tak čtvrt hodiny, taky nic příjemnýho..
jop no ja pokud nechlastam a dam brko tak se strsně potim cerno pred ocima nebo bilo a nemuzu chodit proste jsem nasrac a chcesemy hrozně spat ale kdyz si dam pivka tak jeto good proto se ptam jestli by mě nepomohl pred brkem si dat energetak... ?
Ten stav neni s toho , že šlukuješ moc rychle chlape jestly máš nizký tlak tak je to tim pač když se zhulíš eště ti klesne . a když se vožereš tak s chlastu ti tlak stoupá proto mužeš hulit pač po chlastu tlak stoupá a po hulení klesá tak se to nák tak vyrovná jak řikal týpek v tý diskuzi zkus si dát před brkem silnější kafe .. a taky hodně delá psychika nesmíš si řikat že se ten špatnej stav vratí .. takže asi tak DEJ silný kafe a pak se hned zhul
Tak jestli můžu k tomuto tématu něco přidat ze zkušeností .Marihuana odbourává v mozku určitý recptor ,proto u některých uživatelů můžou nastat stavy úzkosti ,dušnost,bušení srdce,rychlé dýchání ,které se může rozlinout až v záchvat panické ataky,mravenčení v celém těle z důvodu neokysličování končetin rychlím dýcháním apod.hodně takovým uživatelům pomáhá se před hulením posilnit alkoholem,který tento receptor v mozku utlumuje čili uživatel nemá tendenci propadat pocitům bušení srdce ,dušnosti atd.Nicméně pokud někdo hulí bomby i přes tyto potíže,může se dostat do fáze kdy propadne úzkostem a potom pomohou až antidepresiva a léčba psychiatrem.holt každý jsme jiný a jak znávo marihuana vyvolává psychické poruchy .Všichni známí vědátoři ,kteří se zabývali psychologii např Z freud a spousta jiných konzumovali marihuanu aby ve své duši objedvili veškeré poruchy.v tomto problému hodně funguje dědičnost,společnost ve které se nacházíte v danou chvíli kouření a v neposlední řadě odrůda ,kterou kouříte.Já osobně bych doporučoval pro lidi s takovými poruchami odrůdo SFV OG kush,sice se nedá v našich končinách lehce sehnat ale jde to.hlavní je poslouchat řeč svého těla ,když něco tělo nechce tak to neche ikdyby jste se stavěli na hlavu a proto to do něj netelačte.na druhou stranu mám známého ,který hulil pár let,začli mu uzkosti,a prohulil se do fáze kdy ho uzkosti přešli a je opět každodenní uživatel bez problémů.Zálaží na každém z nás jací jsme o tom to je.Každopádně je to všechno v hlavě.
Mravenčení celkem často hlavně když se někde rozsedí a furt něco koluje, ale teĎ jsem ochutnal svuj malej bong s mým výpěstkem a tak sem si ještě nenaložil během 3-4 sekund nehoráznej třesot... ale ne že bych byl v píči ale takovej energickej nával fakt dobrý hůlo
Caute, poslední dobou mám po tom když si dam vic kvalitni marihuany , nastoupý na mě taková uzkost s toho stavu , nevim jak to presne popsat proste, se me dost zvýší tep, nekdy je to az neunosne, chtěl bych se zeptat jesli máte někdo zkušenosti s CBD crew nebo s odrudama které mají CBD na stejne urovni jako THC nebo malinko menší , jesli to pomáhá .. Většinou je to po modelu agent orange ..