|
Zdravím všechny !!
Po týdnu po pokosení je všechno usušeno, zváženo, částečně ochutnáno a vyklubalo se z toho rovných 30 g (přesněji 23,2 PP a 6,8 DG). Všechno je to samozřejmě váženo bez spodků a stonků.
Když bych měl shrnout celý pěst, tak si myslím, že jsem mohl jinak postupovat v době růstu. Co se týče výnosu na tak malém prostoru, tak by bylo lepší se soustředit jen na vrcholy, tudíž se na to zaměřit již v ranném stádiu růstu. To znamená, že jsem měl efektivnějc zaštipovat, aby z toho byly opravdu větší keříky, úplně se zbavit spodních palic, protože tohle světlo moc neprosvítí a rozložit to přes síť. Mám takový dojem, že by to dopadlo trochu líp ...
No jinak pH se vůbec neměřilo, s vlhkostí v květu kolem 50 - 70 % jsem si taky nedělal moc hlavu, takže to byl tak trochu punk, ale neřekl bych, že by to tady udělalo nějakou paseku. Vesele si to kvetlo dál ...
Jinak jak jsem psal, tak samozřejmě proběhly nějaké ochutnávky.
DG - Superjemná chuť, žádné škrábání v krku, velmi lehký kouř. Zhulenost se pomalu stupňuje, takže to není žádná rána do palice a stav trvá celkem dlouho bez žádný divný vykydlosti a únavy. S touto genetikou jsem fakt spokojenej.
PP - k němu jsem se ještě nedostal, takže snad dneska
Okej, takže díky všem co todle sledovali a za nedlouho rozjedu zase další kolo, zase ve stejným, možná trochu poupraveným boxíku
Tak zatííím čááágos |
2nd microindoor 2011 - 60W
3rd microindoor 2011 - 60W
Balcoon '11 #by_Bert
S.A.D. & PoG by Berts - 250W
Naposledy upravil q*BerT 27-03-2011 v 19:46 PM |