Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A jelikoz zbylo hafec listi, tak jsem vzal ice-o-lator a kouzlil.......
Nejdriv jsem rozdrtil listi v ruce potom jsem dal nasucho do pytle a nad sklem trepal pak jsem vzal snih s vodou a rozslehal michadlem na stavebni smesi s drti listi a procedil prez pytle. Nakonec jsem vzal mokrou i suchou pryskyrici a dal do nejjemejsiho pytle a prolil studenou vodou. Vse jsem dal do igelitoveho pytliku dvojite a dal do varici vody na 3 min a zmackal do koule.
Tak zas neco o me, setup stejny jak minule jen pribyla podpurna sit s oky 12/12cm. Takze genetiku jsem zvolil Chronic kvuli sve dobre pověsti. Rezi byly 5 dni v malem 80/80/160 Home Boxu pod 250W Mh ,aby zakorenily ve velkych Rw pote jsem je soup do Dark Boxu 150/150/200 pod 400W s podilem modreho spectra. Zde jsem se potykal s problemem s Ph spatna calibrace meraku takze trocha sechly naky listy pomohlo vcasne odhaleni. Na 18/6 vegetily 12 dni s postupnym snizeni periody na 12/12 pred prepnutim se snazim drzet vlhkost okolo 80-90%
po prepnuti postupne snizuju do 30 dne 12/12 na 50% po 30 dnu uz jede odvlhcovani bez omezeni na max výkon ,vlhkost se pohybuje od 30-40 % Jinač hnojiva stejna sračka od Ah + canazym a pk 13/14 naky super vit atd.... EC jsem mel od 0,4 az 1,7 ph 5,8-6,0