Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec už od pár lidí jsem slyšel že proti pozitivnímu policejnímu stíracímu testu funguje citronka nebo ocet kterou si vyplachnete ústa. Nemáte s tím někdo zkušenost nebo nejaké informace?
Life is sick...Dogs cough...Bees sail...Birds hack...Trees saw...Woods cry...Men die...Ticks try...Books lie...Ants fly...Goodbye
Naposledy upravil cosmicgirl 27-04-2009 v 18:42 PM
citronka prej pomaha kamika staveli strik citronku a tester nic nenameril ale ted jde o to jstli to byla nahoda kde tester nic nenameri jak tu naky pacienti psali nebo to fakt facha....
cawte ludia, potrebujem radu alebo pomoc...chcem vediet ako dlho sa drzi THC v tele a ako sa vyhnut pozitivnemu vysledku THC testu, mam na to par dni...huliil som pravidelne, pred dvoma tyzdnami som prestal a teraz cez vikend som si dal malu davku cez fajku a 6 praskov zo špeka...je to pre mna silna dilema, budem mat problemy, viete ako, takze potrebujem cim skor vediet co by mi pomohlo za kratky cas...
Ahoj, někdo tu psal, že jim ve škole dělali tyhle testy...jako za volantem to chápu, ale ve škole???
Kdo jim na to dal právo?
K čemu jim je vědět, že někdo hulí a někdo ne?
Na tohle maj peníze, ale na potřebný věci nejsou?
Copak sem ňáká ovce, aby mě takhle testovali?
Jakej hrozí postih, když odmítnu test?
Nenechala bych se testovat, i kdybych si v životě nedala ani jedny plíce!
V naší třídě by to vyvolalo hromadnej odpor a nenechal by se testovat nikdo...v jednotě je síla...
No prostě už jen ta představa mě namíchla, mějte se fajn lidičky...gl hf..
Zdravím vsechny,jak sm to tu procital tak sem chtel napsat tu citronku.ale je to tady.mam i priklad z praxe.Kamos co dela na Hjundaji newim jak se to pise>si blbec zahulil primo pod kamerou...cili na vratnici uz na neho cekali.....olizoval nejaky papirek jako ten test....myslim ze stejny maji benga pro ridice a pristroj nic nenameril....ma nekdo moznast to vyzkouset????
U nás ve škole teď s těma zasranejma testama jedou pecky jak svině- otestovali už hromady prváků a 2 vyhodily- ja osobně jsem prej na nějakym jejich seznamu, podepisovali jsme i nějakej papír, že nás můžou testovat na přítomnost OPL , kterej jsme museli podepsat jinak nam hrozej nějakejma pičovinama už nevim čim- takže ja si dam jointa o vikendu a ve čtvrtekk jim pochčiju papírek a budu pozitivní a oni si hned myslej, že když to mám v moči nebo v krvi, že jsem zhulenej ve škole a nijak se to těm magorům nedá vysvětlit- i když je mi víc jak osmnáct a je snat moje věc co si dělám o víkendu- hned mi pak chtěj loupnout podminečný vyloučení- uplný kokůtci- věděj hovno a serou se..... LEGALIZE IT!!!!!!!! PEACE ...
Původní příspěvek od travodlak já už jsem přemejšlel co bych dělal kdyby mi někdo dal olízat papírek...a jediný co mě napadlo...že bych jim ho normálně zežral
to uz nekdo skousel za komousu pri foukani do balonku....nepomaha neb maji nahradni
Tak u nás benga používají testy na jazyk - líznete a hotovo ,testy na ruce jsem tady ještě neviděl a nemám info že by tu byli.Takže nějaký ubrousek nebo mýdlo je zbytečnost u nás.
a co takhle vyčištění THC z krve, funguje někomu něco ?
Zavedly nám v práci testy na THC po 6 týdnech a pokud naleznou THC po 2. odběru. Ti co mají THC v krvi mají vyhazov...
Napadlo mě, držet půst aspoň tři dny před odběrem ale nevim jakej to má účinek
Bože, kde to děláš? Bych si asi rozmyslel, jestli v takový fašistický firmě chci vůbec dělat :-( Co je komu po tom, co dělám po práci ve svým volným čase ?
Zdravím,.
No každopadně u nás co vim mají bengy testy na drogy jen v papírkové podobě takže při podezření ti daj liznout,,ale slyšel sem že kamoš od kamoše zkoušel papirek oblbnou a povedlo se pomocí Coca Coly no nevim
co je na tom pravdy a nespolihal bych na to,,asi je jistější nehulit před jízdou nebo spolíhat na to že tě netestnou nebo ma někdo zkušenosti z něčím co oblbne test papers?:?: co tohle:http://www.growshop.cz/katalog/deta...er-30ml---sprej nevi někdo jak to funguje??: