Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to já jsem letos spokojen na 120%. Skoro žádná plíseň, žádná čorka, akorát tři kytky zlikvidovaly srnky. Taky mě zaskočil skleník - zasadil jsem do něj 12 kytek a bylo 9 samců... Ale i tak jsem sklidil hodně, takže snad do další sklizně vydržím.
Kdyby nebylo me zavistive sousedky ( cca 50 let), tak by byla jeste lepsi. Nechala mi asi 4m od zahradky vykvest 3 samce, takze se to projevilo i na holkach Nastesti se moc opylovat nenechaly a krasne dozraly. Docela jsem hledela, jak velkou chut mely k rustu. Rostlinky ktere mi minuly rok vyrostly sotva 1,5m tento rok nasadily latku pekne vysoko a prevazna vetsina prekrocila vysku 3,2m. Nebyt sousedky byla by uroda na 1. Bohuzel to ale vidim na 2
Tak po peti letech uspesne sklizenych kil me to letos nejky mrdky sejmuli....a to tak ze komplten 42 kusu dole,urezany 10cm nad zemi....NENECHALI ANI JEDNU KYTICKU!!!!!!!!!verte, ze kdybych je potkal kdyz sem se plizil na pole, asi bych pouzil agresi....takze ja davam za 4 pac sem si hodil tri holky na balkon a ted je dojizdim pod 150...a dealera bych nenavstivil,dekuji mym kamaraduum....ZABIT VSECHNY ZLODEJE!!!!!!!!
Zdravim growers tak ja hodnotim tento rok velmi pozitivne az na jeden flek na svk kde to bolo opelene a tak to stratilo na kvlite, chuti aj kvantite, ale neva. V Cz som velmi spokojny 6 seeds/ 6 samiciek vsetky skosene. Najviac ma potesila moja 100% uspecnost vyklicenia, samic, a zatvy. Do leta bude co bafkat urcite. Vynos v cz bol okolo kilka a vsetky modely su vyborne po stranke chuti a kvality. Moj prvy flek v Cz a zase sa mi potvrdilo ze kroviska vyhravaju nad vsetkymi miestami na pestovanie o 100%.
Tesim sa na JUNGLE MASSIV 08 z mojim flekom v Cz, ku ktoremu pribunu na jar dalsie dva,tri.
Pestu zdar a vela sil do noveho roku praje radvancan
Letošní úroda byla dobrá a tak bude jak na pokouření (ten výkvět z toho nejlepšího a nejsilnějšího), tak hlavně i na výrobu konopné masti a zbyde i na případné indické ghee, mléko či cookies až do příští sklizně . A pokud zbyde čas nebo bude nálada bude možno vyrobit i trochu hašiše nějakou tou "suchou" či "mokrou (ledovou) cestou" resp. metodou. A "green dragon" by také nebyl špatný nápad na posílení a zahřátí v zimě, až zase přijdou ty mrazy.
Teď jen zbývá využít zvláštních slev, které v současné době - mají okurkovou sezónu - mnohé společnosti nabízejí a těch slev je v současné době "neúrekom" a na příští sezónu se "předzásobit". A objednat , řekněme každý měsíc (aby to tak finančně nebolelo), za dobré ceny semena nových a pro místní klima vhodných včas dozrávajících leč uspokojivých odrůd anebo takových, které se dají v chladném jaře pod lampou předpěstovat a pak jim dopřát slunečního svitu a tepla.
Letošek, abych se přiznal, mi nevyšel podle mých očekávání, jelikož v blízkém okolí mě někdo samce, který mi oprcal 2 ze 3 kytek, ale do léta budu mít snad vystaráno.
Tak že už mám všechno pod střechou, tak vám sem můžu přispět. Všechno co bylo z jara sazený sem i teď na podzim sklidil, tak mám 100% úspěšnost. Něco se povedlo víc něco míň, bylo z toho 12kytek a celkově suchýho materiálu bude do příští sklizně až až, takže letošek dobrej, ale příští rok bude doufám lepší na kvalitu
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Letošní grow se moc nepovedl.Sklidil jsem 3kytky na balkone, z kterych bylo tak max. na 30jointaru.Potom jsem měl ještě 2kytky ve skleníku, ktere vsak nestacili dozrat, protoze mi je nekdo postupně oštípaval a ja mel strach ze si ji nekdo veme celou,jelikoz kyticka cumela tak 0.5m nad sklenik a byla videl od silnice.Další duvod byl strach ze snehu a plisne.Něco mam,zhuluje to a snad mi vydrzi do jara.
All in the same boat
Rockin' on the same route
Rip it up, chat it up, buy it up, dub it up, skank it up, eh?