Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pripravil jsem pro vas takovy miniserialek o pude, hnojeni a hnojivu.
Je to bohuzel anglicky, coz vsak nepozbyva sve velike odbornosti. Ja jsem se z toho clanku docela dost naucil a doufam ze i vy si z toho alespon neco odnesete.
Jestli tady je nejaky maniak co by se rad pustil do prekladu, tak prosim. Ja sam tomu sice rozumim, ale na preklad si jeste netroufam.
Tak to by jsme meli...doufam ze jste konecne prisli na to jak to vlastne s tou pudou a hnojenim vlastne je. Ja osobne teda radsi hnojim tak nejak organicky, ale ze je to takova veda jsem netusil.
Ve velkých baleních substrátů bývají broučci, sterilizujete někdo v troubě? Když hlínu vytáhnu, má být úplně suchá?? Nebo jak se zbavit mikrozmetků bez chemie?