Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fakt uz zitra? No tak to je skvely...jen si to pekne uzij, ja tam jedu az v srpnu zase na ten mesic, takze si nejakej casek jeste potkam....ale jak se rika, hlad je nejlepsi kuchar...tzn. po vice jak pulrocni abstinenci (Ufff,az ted mi to doslo to bude asi pekny mazec
Jsem rad ze se mnou souhlasis, ze Arnhem je fajn, ono, kdyz se to veme Amsterdam je taky fajn, ale je proste okoukanej a prece jenom je to hlavni mesto a tam proste jezdi vsichni a je tam nejvetsi rachot, ale kdyz clovek chce a muze, staci zajet uplne do jinych mest, Coffeeky jsou vsude stejny, matros taky...tak proc jezdit mezi miliony lidi a kolistu do Amstru?
P.S.Jeste tip, jestli budes mit moznost a bude pekny pocasi pujc si, nebo pujcte si kolo na projizdku..z Arnhemu se da vyjet skoro vsude, jakymkoliv smerem a stoji to za to
autem se to dá v poho, akorát kámoši na podzim zaparkovali v nějakym přístavu, kde bylo dost přistěhovalců a zpátky jeli bez spacáků a jednoho vokýnka , tak bacha na flek
taková informace: výlet proběhl v pohodě, jen na cestě spátky nás vytipli u hraničního přechodu Vojtanov- postup prohlídky: nejdříve prohledali zavazadlo-batoh prohledali každou kapsu, rozepli všechny přesky a všechno otevřeli a prohledali zároveň sis měla vyndat všechno z kapes, pak následovala slíkačka do naha, s tím, že ty věci všechny ještě jednou prohledali, kdyby si náhodou před nima nevyndal všechno z kapes- pro lidi s dreadama- prohledávali i vlasy, koukali i na prdel, prostě před nima by se nic neschovalo
nakonec dělali i testy na THC, kterými sem neprošel...
závěr: kamarád- 5g => bude soudní stíhání, předcházel tomu na hranicích 4 hodiny vyslíchání, ja sem jen evidovaný hulič...
No to snad ne!!! To neni mozny...jezisi kriste to jsou kreteni...abych rekl pravdu si me s tim docela tedka dostal,kdyz tam pojedu v lete tak mam uz z toho tedka vitr...protoze samozrejme si chci neco znovu privezti, vcetne semen (BTW: jak je to vubec se semenama?? Je to taky trestne?) Je fakt ze uz jsem toho prepasoval spoustu viz. prispevek vyse,a rekl jsem si ze kvuli te paranoie uz to delat nebudu,ale odolej tomu, kdyz si to muzes dovezt a stejne to asi risknu jak to tak vidim....
Při převážení přez hranice je nejlepší to dát do společných prostor, kam můžou všichni cestujíci. V autobusu třeba do sítky nad hlavama.Když to celníci najdou tak se k tomu nehlásit, není to tvoje prostě.Musíte si dát velmi dobrý pozor, aby na tom v čem je zelí zabalené nebyly vaše otisky, sliny vlasy, rostě nic pocházející od vás!!!!!!!!!!! Tak vám nedokážou, že je to vaše. Neposílejte to v obálkách domů. Většinu kontrolují v Holandsku. Já to zkoušel a doma byl problémy s policajtama.tomu komu to došlo brali otisky, olizovali obálku aj psali adresu.Naštěsí jsme to neposlali sobě, ale kdyby toho nebylo tak málo, aje to nezajímalo tak moc, tak na nás policajti určitě přijdou. Doufám, že vy se tomu vyhnete.Čao
nahodou jsem se taky pokoušel najít jízdenku Zittau - Emmerich ale nenasel jsem nic co by stalo zato.
Potreboval bych helpnout. Nejlevnější jízdeku pro pět lidí na víkend jsem našel za 299Eu. Máte někdo nějakej tip?
na 3 strance týhle diskuze, napsal Havro odkaz, tam si vyhledej podle jeho návodu spoj, nesmí tam být nějaký speciality, jako nějakej noční rychlík atd., v Zittau, v klidu koupiš Wochenende ticket = 21 Euro, pro 3-5 lidí, a můžeš jezdit celej výkend, existuje to, je to vyzkoušený
když jsme šli pěšky přes přechod, co považuješ za společné prostory? kam by si to schoval ty?
... nebo kam by ste to dali vy? snad jediná varianta je mít na jointa haše v hubě, když budou prudit, malou kostičku spolkneš, jinak fakt nevim kde to nenajdou...